- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.681
İnşallah hele hayırlısı ile 35 36. Haftaları görsem.Yaa canımın içi güçlü olbenim kuzum suyu bittiği halde 7 hafta dayandı. Onlar çok güçlü annesi zayıf olan biziz. Dualarım seninle kavuşacaksınız sağlıkla
Güzel olacak Allah’ın izniyle kuzumİnşallah hele hayırlısı ile 35 36. Haftaları görsem.
Bol su içip yatıyorum işte 24 ünde kontrol var bakalım ne dicek doktor hayırlısı ile.
Ah çok güzel teomKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. @peraares @coconatt @edaecoo @Muallimezzz @NureellaAyseee1987 @Halfteacher @Lumix Omur-un Hatunu @burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Progeny m ilacını eşim sperm azligi ve hareketsizligi sebebi ile tam 5 aydır kullanıyor. Cuma günü sperm testi verdik tekrar daha da düşmüş sperm sayısı şok olduk çok üzüldükC Capanin Gururu Teyom canım sperm dna hasar testimiz 22 çıktı bu konuda ne düşünüyorsun? Progeny m diye bir takviye varmış, içeriğinde Q10 (hasarı düzelten takviyeymiş)olan. Bu iyi diyorlar.
Belki merkezde bir hata olmuştur canım? Yada bu süre içerisinde eşiniz korona oldu mu acaba?Progeny m ilacını eşim sperm azligi ve hareketsizligi sebebi ile tam 5 aydır kullanıyor. Cuma günü sperm testi verdik tekrar daha da düşmüş sperm sayısı şok olduk çok üzüldükama memnun kalan çok anlamadık bizde
Varikosel bakıldı çok şükür yokmuş. Inşallah merkezde bir hata olmamıştır çünkü o testi yapan merkez de aynı gun aşılama oldum ilk aşılamamBelki merkezde bir hata olmuştur canım? Yada bu süre içerisinde eşiniz korona oldu mu acaba?
Ama üzülmeyin canım bir üroloğa gidip bikaç takviye ile düzeltilir çokta zor bir durum değil, beslenme alışkanlığını değiştirsin en kötü ihtimal varikösel vardır, yani bir şekilde halkından gelirsiniz bu durumun. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bir gün hepimiz için güneş doğacak
Sigarayı bir anda bırakması çok çok zor canım.Varikosel bakıldı çok şükür yokmuş. Inşallah merkezde bir hata olmamıştır çünkü o testi yapan merkez de aynı gun aşılama oldum ilk aşılamamhavuç suyunu çok duydum valla denemek istiyorum bende. Hafızayı da kuvvetlendiriyotmus hergun onunla birlikte bende içebilirim aslında. Beslenme aliskanligina gelince artik daha da dikkat ediyor ama işte sigara en büyük etken onu bırakması lazım bırakmaya da çalışıyor ama çok zorlanıyor
Valla inşallah canım ya çok dua ediyorumSigarayı bir anda bırakması çok çok zor canım.
Sen üşenme hergün havuç suyunu yap ve keçiboynuzu pekmezini, inşallah çok iyi gelecek.
Gayet güzel canım bölünebilirler bileKuzular aradılar. Şimdilik 4ü döllenmiş. Inşallah sağlıkla ilerler. @peraares @coconatt @edaecoo @Muallimezzz @NureellaAyseee1987 @Halfteacher @Lumix Omur-un Hatunu @burcusami aklıma gelmeyenler kusura bakmayın.
Sağolun canım.Güzel olacak Allah’ın izniyle kuzumsen elinden geleni yap bolca dua edelim
Artık bölünme olmaz dediler canımGayet güzel canım bölünebilirler bile
Benm 12ydi ikinci günü 15 oldu. 5.güne 9 kaldı. İkinci günü bölünme oluyor aslındaArtık bölünme olmaz dediler canım
Ben bildiğin gibi kuzumSağolun canım.
Sende durumlar nasıl
İnşallah canım benimAh çok güzel teomçok sevindimm güzelce büyüsünler sonra annelerine gelsinler
Ben de burdan duymuştum diye sordumBenm 12ydi ikinci günü 15 oldu. 5.güne 9 kaldı. İkinci günü bölünme oluyor aslında
Evet vericem yarın kısmetseİnşallah canım benimsen yarın kan verecek misin
Ayy çok heyecanlı, inşallah mutlu haberler alırsın canımEvet vericem yarın kısmetse
İnşallah teom hepimiz alalım artıkAyy çok heyecanlı, inşallah mutlu haberler alırsın canım
Tabi ki canım buna binlerce şükür olsun zaten bize lazım olan 1 tane sağlıklı embriyoBen de burdan duymuştum diye sordum4ü yaşasa yine razıyım canım