- 26 Mart 2018
- 28.443
- 127.945
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #92.481
Benim de 8.günüm canım. Hayırlısı olsun hakkımızdaHerseyim normal çıktı yumurtalar hormon değerlerim vs. 10 gün falan iğnelerim oldu. Yarında yumurta toplama olacak inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de 8.günüm canım. Hayırlısı olsun hakkımızdaHerseyim normal çıktı yumurtalar hormon değerlerim vs. 10 gün falan iğnelerim oldu. Yarında yumurta toplama olacak inşallah
İnşaallah çok güzel geçer sağlıklı bebişler olur canım, hayırlı olsun şimdidenKızlar cumartesi günü yumurta toplamam olacak inşallah. Umarım güzel sonuçlar alırız
Ben ameliyatta şehir hastanesinde yaptırdım testihayırlısı olsun bakalım. bir de covid testi meselesi var
Kaç folikul görünüyor ne tahlili yaptılar? Benim yumurta çapına göre söylemişti opu gününü tahlilleri hiç bilmiyorumGittim canım. Bir tahlil sonucu bekliyorum. Ona göre yumurta toplama netleşecek
Hiç korkacak bir şey yok bir şey hissetmiyorsunİnşallah canım benimde yarın çok korkuyorum.
Ben gonapeptyl i transferden sonra kullandım bunlar olmadı ama çok sağlam yakmıştıMerhaba arkadaşlar, yarın yumurta toplama işlemim var. Dün 19.00da ganol f cetrotide vurdum sonra 24.00 de gonapeptyl ve ovitrelle vurdum. İğnelerden sonra soguk terleme oldu yüzüm bembeyaz kesildi. Hala da hafiften bas dönmem var sanki agır narkoz almışım kendime gelememişim gibiyim. Sizlerde de böyle oldu mu ?
Valla canım çok çok erken öğrenmişsin sen inşallah olacak canım biraz sabır napalımEvet bende oyle saniyordum 8 haftalik diye gittim bes haftalik cikti ben cok erken ogrendim sanirim
Rabbim darartir ama bunaltmaz insallah olacak
Evet bende oyle saniyordum 8 haftalik diye gittim bes haftalik cikti ben cok erken ogrendim sanirim
Rabbim darartir ama bunaltmaz insallah olaca
Evet beta degerinden belliydi insallah kuzum olacak az zamanValla canım çok çok erken öğrenmişsin sen inşallah olacak canım biraz sabır napalım
Canım çatlamış olabilir biri dedi muayenede. Ona göre progesteron baktılar. Öyle olsa opu pazartesi olacaktı, transfer de ertlenecekti. Donduracaktı.Sonra kan iyi çıktı çatlamamış dediler. Umarım öyledir. 7 yumurta 3ü olgun, 4ü geride yetişebilir dediler. İçim buruk yaşamazlarsa diye. İyi düşüneyim iyi olsun inşallahKaç folikul görünüyor ne tahlili yaptılar? Benim yumurta çapına göre söylemişti opu gününü tahlilleri hiç bilmiyorum
Bana yine gonapeptyl ve ovitrelle verdi. Saat 22.15te yapacağımBen gonapeptyl i transferden sonra kullandım bunlar olmadı ama çok sağlam yakmıştı
Canım yol iz çok bilmiyorum, il dışı orda yapmazlardı belki. 250 tlye yaptırdım artık. Eşim gelmeden yarın yapacak. Ben tek gelmiştim, eşim yarın gelecekBen ameliyatta şehir hastanesinde yaptırdım testi
Amin inşallah canımİnşaallah çok güzel geçer sağlıklı bebişler olur canım, hayırlı olsun şimdiden
Evet uyutacaklar beni de uyandıktan sonra cok agrı oluyormus benim suan bile cok agrım var yürürken batıyor kasıklarım cok fenaHiç korkacak bir şey yok bir şey hissetmiyorsun
Haydi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar etmeyi unutma kimse kalmadı burda snden haber alabilceğimiz merakta bırakma biziiKızlar cumartesi günü yumurta toplamam olacak inşallah. Umarım güzel sonuçlar alırız
Şişlide Brüksel tüp bebek merkezinde, Yücel hoca da doktorum
Benim ilk tedavide hiç ağrım olmamıştı canım. Korkutma kendini. Emin ol rahat geçiyorŞişlide Brüksel tüp bebek merkezinde, Yücel hoca da doktorum
Tamam canım muhakkak haber vereceğim inşallahHaydi hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar etmeyi unutma kimse kalmadı burda snden haber alabilceğimiz merakta bırakma bizii
Boş su içiyorum canım normalde de şimdi iyice arttırdım.Yaaa kuzum gerçekten mi bol su içiyor musun peki boşver çık yat dinlen hiç kalkma gerekirse sen iymsn peki iyi düşün iyi olsun ya
Çok sevindim canım inşallah güzel haberini alacağız. Dualarımız seninle kaliteli yumuşlarınla yola devam edeceksiniz inşallah.Kızlar cumartesi günü yumurta toplamam olacak inşallah. Umarım güzel sonuçlar alırız