Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
14. Günde 13 mm gördü bugün 17 başka doktora kaç mm diye öğrenmeye gitcem 5 de randevum cnm

kuzum bgn17 ise yarinda igne olursun niye erteleyesin. Eger yumurta boyle buyuyup tkrr kuculmeye geciyorsa o zaman o yumurtadan hayir bekleme ama guzel buyume gosteriyosa gayette harcama ayini

Bisey daha sorucam hamileligime cok mutlu oldum olmamda gerekirken asiri bir sinirlilik ofke boyle tahammulsuzluk cok bed biri oldum ya suratim bes karis yuzum gulmuyo fena halde catiyorum sag sola icim icimi yiyo oyle sinirleniyorum. Cok fenaaa herseye takar oldum normal mi bu:/ resmen barut gibiyim bide kiziyorum sinirimde gecmiyo. Agliyorm ediyorum:/

Normaldir canım hormonların hop oturup hop kalkmış durumda düzene biner daha

kuzum bgn17 ise yarinda igne olursun niye erteleyesin. Eger yumurta boyle buyuyup tkrr kuculmeye geciyorsa o zaman o yumurtadan hayir bekleme ama guzel buyume gosteriyosa gayette harcama ayini
Yok 17 gündü bugün halen küçük küçük diğer aya kaldı umutlar incire yinede devam edeyim evdeki bitene kadar :)

Öyle olana buyukler hep kizi olan kadin sinirli olur diyorlardi belki ondandir canim

Canim bende onzyd ye basladim keske daha once baslasaydim dedim evet kusuyorum ama mesela 1 ya da 2 kere diger turlu 10 dk da bir kusuyodum artik yasayamaz hale gelmistim yedigim 5 dk durmuyodu ise bile gidemedim rapor aldim ama bu ilac biraz rahatlatti beni sana da faydasi olur eminim , mide yanmasi bende de basladi ilik sut iyi gelir ben iciyorum , bi de maden suyuna limon ve tuz atip iciyorum corcil yapiyorum dene sende

kuzum 4mg mi iciyosun 8 mi , doktor rahatlikla kullanabilirsin dedi mi? Bende bitek onla biraz rahatliyorum.Mide yanmasi icin bende sut iciyodum yarim bardak ama ilik icmiyodum.bide uykuya cokk zor giriyorum gunlerdir.

kuzum 4mg mi iciyosun 8 mi , doktor rahatlikla kullanabilirsin dedi mi? Bende bitek onla biraz rahatliyorum.Mide yanmasi icin bende sut iciyodum yarim bardak ama ilik icmiyodum.bide uykuya cokk zor giriyorum gunlerdir.
8 mg canim doktor bana bunlari 1 ay once vermisti ama ben agir oldugu icin cesaret edememistim bosuna cekmisim o kadar eziyeti 5 kilo verdim zapzayif kaldim doktor hic bi zarari yok dedi dogumdan sonra emzirmeme engel olur mu dedim hayir dedi doktorum cok ilgili her konuda konusabiliyoruz aciklama yapiyo bi de dramamine verdi gece yatmadan bi tane iciyorum uykuya gecisim kolay oluyo sali gunu doktoruna danis sende kullanabilir miyim diye

bende gece prilam iciyorum
Cnm, doktor icebilirsin dedi bende senin gibi korktum.

Yok kız ıkıgunde 4 mm buyumus yarın 18 olur gıbı yanı ıgne verıcek dr 26.gunum cok gec oldu endo da 10mm olmus adet olmam dımı
İğne olmucan sandım canım. O zaman iğne olmadan önceki gece dene sonra doktorun igneye göre verdiği saatlere uyarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…