- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #8.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman pik canım. Değerlendir 3 4 gün onemliC sılık t daha koyu
Evet canım silik. Ama bundan önceki testler de bir şey içmemeye dikkat etmediysen o yüzden de koyu görülmüş olabilir son testler. asıl pik 19. Gün benceKızlar bugun Kı ovulasyon testım en asagı 1 saat bırsey içmedim nasıl sizce bttı heralde artık
Evet canım silik. Ama bundan önceki testler de bir şey içmemeye dikkat etmediysen o yüzden de koyu görülmüş olabilir son testler. asıl pik 19. Gün benceKızlar bugun Kı ovulasyon testım en asagı 1 saat bırsey içmedim nasıl sizce bttı heralde artık
Ikı gun once olmustu ılıskı bugeceden calısmaya baslasak dımı yarın dr a gıdıcem bıde yumurta kendılıgınden catlarmı onu bılmıyorumHadi hayırlısı canım rasgelsin insAllah![]()
Goguslerımde agrıyp cnm kendı catlarmı bılmıyorum yatın dr gorurmuO zaman pik canım. Değerlendir 3 4 gün onemli
19.gun pik ama 21.gunde koyu gıbı sen testı bıraksanda ılıskıyı bırakma benım 25.gunum pik gordumKızlar bugun Kı ovulasyon testım en asagı 1 saat bırsey içmedim nasıl sizce bttı heralde artık
Bugün pik olmuş çatlama henüz yoktur test yarın siliklsirse çatlamadir. Doktor görür çatlamadiysa iğne verir belki. Sen bu akşam denemeye başla gün aşırı. Doktora gidince daha net belli olur zatenGoguslerımde agrıyp cnm kendı catlarmı bılmıyorum yatın dr gorurmu
Başlayin tabi canım insAllah çatlar kendiliğinden deIkı gun once olmustu ılıskı bugeceden calısmaya baslasak dımı yarın dr a gıdıcem bıde yumurta kendılıgınden catlarmı onu bılmıyorum
Aynen yarın sabah gıdıcem catlarsa sıvıyı gorur zaten rıske atmıcam bukez bende cnmBugün pik olmuş çatlama henüz yoktur test yarın siliklsirse çatlamadir. Doktor görür çatlamadiysa iğne verir belki. Sen bu akşam denemeye başla gün aşırı. Doktora gidince daha net belli olur zaten
Benım hamıle kaldımda aynı gun pik ve sılınmeyı gormustum ıns hayırlısı catlar cnm sabaha gıdıcemBaşlayin tabi canım insAllah çatlar kendiliğinden de![]()
2 3 güne anca büyümüş olur canımYumurtam büyümediği için mi böyle akşam 5 e devlet hastanesinde randevu aldım perşembe 13 mm di bakalım bugün gelişme var mı teste göre yokkk![]()
![]()
Doktorum pazar dan itibaren gün aşırı yap yinede dedi ama bu ay ki takibi bıraktı2 3 güne anca büyümüş olur canım
Daha 16 17mm olmuştur canım anca. 19 20 de çatlıyor 2 3 güne çatlar sen bugünden başla yinede sprem 2 3 gün yaşiyor. Doktorun niye takibi bıraktı tekrar çağırması lazımdı aslındaDoktorum pazar dan itibaren gün aşırı yap yinede dedi ama bu ay ki takibi bıraktı
Bugün adetin 17. Günü ama istediğim gibi olmadı diğer ay ilaç değiştrcem dediDaha 16 17mm olmuştur canım anca. 19 20 de çatlıyor 2 3 güne çatlar sen bugünden başla yinede sprem 2 3 gün yaşiyor. Doktorun niye takibi bıraktı tekrar çağırması lazımdı aslında
Yok cnm dikkat ettim dun sadece bıraz erken yaptım yarım saat kadarEvet canım silik. Ama bundan önceki testler de bir şey içmemeye dikkat etmediysen o yüzden de koyu görülmüş olabilir son testler. asıl pik 19. Gün bence
Tamam cnm19.gun pik ama 21.gunde koyu gıbı sen testı bıraksanda ılıskıyı bırakma benım 25.gunum pik gordum
Bugün adetin 17. Günü ama istediğim gibi olmadı diğer ay ilaç değiştrcem dedi
14. Günde 13 mm gördü bugün 17 başka doktora kaç mm diye öğrenmeye gitcem 5 de randevum cnmbgn kac mm di?
Bu doktorlar gercekten bir garip. Yumurta bazen gunde 3mm bile buyuyebiliyor. Benim 15. Gun 17 16. Gun 20mm olmustu ve igne oldum. 16. Gun igneyle hamile kalan biri olarak doktorun kac gun on goruyomus anlayamadim.