- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.141
Evet asko diğer adıyla FMFAkdeniz anemisi mi canım
şimdiden başlaman iyi olmuş canım. ben bi anda çatladım zaten hiç öyle kaşınma falan olmadan yani. dediğim gibi benimki biraz yapısal. kimi 40 kilo almasına rağmen çatlamıyor kimiside benim gibi 7 - 8 kiloda çatlamaya başlıyo. kısmet artık napalım. çoğalmasın diye kremlere devam ediyorum ama göreceğiz.Ben başladım canım , olmuyo yoksa.. hele kış aylarında işler daha da zorlaşıyor. Kuruluk çok oluyor. Bakalım.. inşallah hiç olmaz ama olacaksa da enaz ile kurtulurum inşallah
O hafif bende de var canımEvet asko diğer adıyla FMF
zaten göbeğin altında başlıyo ya belki o dönem görememişsindir. sonra dediğin gibi soluyolar cilt rengine dönüyor . olan oldu artık. doğum sonrası solmasını bekliyicem artık.Biraz yapisal benim de yok gibi gorunuyordu ilkinde dogumdan sonra belli oldu beyaz catlaklar seklinde:s
Kirmizi degil bnm hep beyaz yanlarda zaten kilo alip verince de cabuk catlarm bacaklarm flnzaten göbeğin altında başlıyo ya belki o dönem görememişsindir. sonra dediğin gibi soluyolar cilt rengine dönüyor . olan oldu artık. doğum sonrası solmasını bekliyicem artık.
Lari daha iyi bilir ama catlatma ignesine gore hesaplanir benim bildigimKızlar bana Bi yardımbenim yumurtlama tembelliğim var normal döngüme göre 17 sinde ama çatlatma iğnesi ne göre hesaplarsam bugün adet olmam lazım hangisi baz alıcam geçen ay tam 15. Gün adet olmuştum ama tam o zamana denk geliyordu klomen kullanmıştım yine
Lari daha iyi bilir ama catlatma ignesine gore hesaplanir benim bildigim
Güzel gelen isimler var, Asya güzel Leyla güzelSenin karar verdiğin isimler var mı
İliskiye gore hesapla canim.Kızlar bana Bi yardımbenim yumurtlama tembelliğim var normal döngüme göre 17 sinde ama çatlatma iğnesi ne göre hesaplarsam bugün adet olmam lazım hangisi baz alıcam geçen ay tam 15. Gün adet olmuştum ama tam o zamana denk geliyordu klomen kullanmıştım yine
13. Gun goruyorum tatlim yapmaya devam et insallah vardir12. ve 13. gün tekrar yaptım testi. Sanki 13. gün daha belirgin gibi yoksa bana mı öyle geliyo ki çok istediğim içinacaba kuruma çizgileri olabilir mi?
Canım hiç kapağı açmadan çıkacak çizgiye odaklanalım benim bundan daha koyu çıkıyordu gebe olmuyordum kuruma olabilir. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tam belirgin göreceğiz inşallah hamilesindir12. ve 13. gün tekrar yaptım testi. Sanki 13. gün daha belirgin gibi yoksa bana mı öyle geliyo ki çok istediğim içinacaba kuruma çizgileri olabilir mi?
Hallos lan teo koycak
Akdeniz ateşi di mi anemi değilki oEvet asko diğer adıyla FMF
İnşallah seninkiler devam etmez canımşimdiden başlaman iyi olmuş canım. ben bi anda çatladım zaten hiç öyle kaşınma falan olmadan yani. dediğim gibi benimki biraz yapısal. kimi 40 kilo almasına rağmen çatlamıyor kimiside benim gibi 7 - 8 kiloda çatlamaya başlıyo. kısmet artık napalım. çoğalmasın diye kremlere devam ediyorum ama göreceğiz.
Kuzum iğneden sonraki 10-22. Günler arasında bünyeye göre değişiyor. İğne ya da regl hesabının tuttuğuna pek rastlamıyoruzKızlar bana Bi yardımbenim yumurtlama tembelliğim var normal döngüme göre 17 sinde ama çatlatma iğnesi ne göre hesaplarsam bugün adet olmam lazım hangisi baz alıcam geçen ay tam 15. Gün adet olmuştum ama tam o zamana denk geliyordu klomen kullanmıştım yine
Hayırlısı olsun canım çok güzel isimlerGüzel gelen isimler var, Asya güzel Leyla güzelbakalım nasip olursa
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım hiç kapağı açmadan çıkacak çizgiye odaklanalım benim bundan daha koyu çıkıyordu gebe olmuyordum kuruma olabilir. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tam belirgin göreceğiz inşallah hamilesindir
Akdeniz ateşi di mi anemi değilki o
İnşallah seninkiler devam etmez canım
Kuzum iğneden sonraki 10-22. Günler arasında bünyeye göre değişiyor. İğne ya da regl hesabının tuttuğuna pek rastlamıyoruz
Hayırlısı olsun canım çok güzel isimler
Ne demek hayatım rica ederimTamam canım çok teşekkür ederim
Anladım canım tamam teşekkür ederim 14. Gün. Bugün negatif zaten artık ta dönmez bu saatten sonraİliskiye gore hesapla canim.
İgneden sonra 10ile 20 gun arasinda adet bekleniyor.
Maalesefki sabit bir tarih yok
inşallah canım şuan ki haliyle kalmasını umuyorum.Canım hiç kapağı açmadan çıkacak çizgiye odaklanalım benim bundan daha koyu çıkıyordu gebe olmuyordum kuruma olabilir. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tam belirgin göreceğiz inşallah hamilesindir
Kuzum iğneden sonraki 10-22. Günler arasında bünyeye göre değişiyor. İğne ya da regl hesabının tuttuğuna pek rastlamıyoruz
Canım hiç kapağı açmadan çıkacak çizgiye odaklanalım benim bundan daha koyu çıkıyordu gebe olmuyordum kuruma olabilir. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tam belirgin göreceğiz inşallah hamilesindir
daha önceki aylarda yaptıklarımda kuruma çizgisi bile cikmiyoduCanım hiç kapağı açmadan çıkacak çizgiye odaklanalım benim bundan daha koyu çıkıyordu gebe olmuyordum kuruma olabilir. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tam belirgin göreceğiz inşallah hamilesindir
Canım hiç kapağı açmadan çıkacak çizgiye odaklanalım benim bundan daha koyu çıkıyordu gebe olmuyordum kuruma olabilir. Eğer gebelik varsa 2 gün sonra tam belirgin göreceğiz inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?