- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #83.121
Umut etmeyim diyorum ama umutsuz da olunmuyor yaOh oh hep olsun bunlar
Hahahahah bu adamlar beni öldürüyor yaBenim bu gebeliğimde de kuruluk hatsafhada . Arka arkaya büyük bardak su içiyorum. Eşim diyor ki damacana gibisin
Olsun inşallah yaUmut etmeyim diyorum ama umutsuz da olunmuyor ya
Sen benim nasıl yandığımı nerden bileceksin diyorumHahahahah bu adamlar beni öldürüyor yakendilerinde olsa dünyayı yakarlar ama
İnşallah kuzum vakti saati gelmiştirOlsun inşallah ya
Hahahahahahaahah yaa harikaaa yaSen benim nasıl yandığımı nerden bileceksin diyorumgülüyor bana
Yaa agzinizin tadi bozulmasınBizim ev çıldırmalık ya
Canım ikimizin de babası vefat ettiği için erkek olana baba ismi koymak istiyoruz . Halil İbrahim ve ya süleyman.Yaa agzinizin tadi bozulmasınLarişko isim düşünceniz var mı?
Ayyy inşallah isimleriyle yaşasınlar cok guzel düşünmüşsünüzCanım ikimizin de babası vefat ettiği için erkek olana baba ismi koymak istiyoruz . Halil İbrahim ve ya süleyman.
Kız olursa geçen defa burçak istiyordum bu defa mahur leyal düşünüyorumböyle şimdilik , eğer değişiklik olmazsa
Cok guzel insallah saglikla dogsunlarCanım ikimizin de babası vefat ettiği için erkek olana baba ismi koymak istiyoruz . Halil İbrahim ve ya süleyman.
Kız olursa geçen defa burçak istiyordum bu defa mahur leyal düşünüyorumböyle şimdilik , eğer değişiklik olmazsa
Senin karar verdiğin isimler var mıAyyy inşallah isimleriyle yaşasınlar cok guzel düşünmüşsünüz
Amin canım seninki de İnşallahCok guzel insallah saglikla dogsunlar
Benim de aklimda yok valla ama cinsiyet ogrenince dusunuruz insallahAmin canım seninki de İnşallahsenin isim düşüncen var mı
Ayy sağlıkla inşallahBenim de aklimda yok valla ama cinsiyet ogrenince dusunuruz insallah
ah larim ya yarama tuz bastı bu yazı.
Ben başladım canım , olmuyo yoksa.. hele kış aylarında işler daha da zorlaşıyor. Kuruluk çok oluyor. Bakalım.. inşallah hiç olmaz ama olacaksa da enaz ile kurtulurum inşallahah larim ya yarama tuz bastı bu yazı.. çok kilo almamama ragmen ne yazıkki göbeğimde çatlak oluştu. benimki biraz yapısal gerçi. ergenliktede ani büümeden bacaklarımda ve gögsümde çatlak oluşmuştu. şu anda da kremlere rağmen çatladım. siz önleminiz daha önceden alın yinede 5. ay itibariyle bu tarz kremlerle cildinizi nemli tutun.
Biraz yapisal benim de yok gibi gorunuyordu ilkinde dogumdan sonra belli oldu beyaz catlaklar seklinde:sah larim ya yarama tuz bastı bu yazı.. çok kilo almamama ragmen ne yazıkki göbeğimde çatlak oluştu. benimki biraz yapısal gerçi. ergenliktede ani büümeden bacaklarımda ve gögsümde çatlak oluşmuştu. şu anda da kremlere rağmen çatladım. siz önleminiz daha önceden alın yinede 5. ay itibariyle bu tarz kremlerle cildinizi nemli tutun.
12. ve 13. gün tekrar yaptım testi. Sanki 13. gün daha belirgin gibi yoksa bana mı öyle geliyo ki çok istediğim içinSağlam kahkaha attım
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruçondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum normal takvime göre bugün başlıyor
Sağol canım benim
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruçondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum normal takvime göre bugün başlıyor
Biz de ayda bir görüşüyoruz yaa .. çok az değil mi
Tutmuyorum canım daha önce gebeyken denedim yapamadım valla günaha girmeyeyim çok susuyorum
Günaydın Nur ummm özlettin kendini. Oooo yansın gecelerrrrrrrr
Hemen üzülme canım eğer varsa pozitife dönecektir yarından sonra
Aminnn kuzummm aminnn hayırlı ramazanlar inşallah
Canımm iyiyim sen nasılsınbebişler de iyi hamd olsun . Sen ne durumdasın neler yapıyorsun
Kuzu endişe etme inişli çıkışlı süreçten geçti ilk sonuçların güzel çıkmasıyla taburcu olmaz eşin kolay şeyler atlatma dı Dr doğru karar almış bence
Uyu bakalım inşallah gebeliğe vesile olur
Yeni ay yeni umut canıminşallah bu ay gebe kalırsın
Öyle konuşma canım bak ramazan ayındayız rabbim ramazan hürmetine inşallah bu ay nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?