Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa agzinizin tadi bozulmasın Larişko isim düşünceniz var mı?
Canım ikimizin de babası vefat ettiği için erkek olana baba ismi koymak istiyoruz . Halil İbrahim ve ya süleyman.
Kız olursa geçen defa burçak istiyordum bu defa mahur leyal düşünüyorum böyle şimdilik , eğer değişiklik olmazsa

Ayyy inşallah isimleriyle yaşasınlar cok guzel düşünmüşsünüz

Cok guzel insallah saglikla dogsunlar

ah larim ya yarama tuz bastı bu yazı. . çok kilo almamama ragmen ne yazıkki göbeğimde çatlak oluştu. benimki biraz yapısal gerçi. ergenliktede ani büümeden bacaklarımda ve gögsümde çatlak oluşmuştu. şu anda da kremlere rağmen çatladım. siz önleminiz daha önceden alın yinede 5. ay itibariyle bu tarz kremlerle cildinizi nemli tutun.

Ben başladım canım , olmuyo yoksa.. hele kış aylarında işler daha da zorlaşıyor. Kuruluk çok oluyor. Bakalım.. inşallah hiç olmaz ama olacaksa da enaz ile kurtulurum inşallah

Biraz yapisal benim de yok gibi gorunuyordu ilkinde dogumdan sonra belli oldu beyaz catlaklar seklinde:s

12. ve 13. gün tekrar yaptım testi. Sanki 13. gün daha belirgin gibi yoksa bana mı öyle geliyo ki çok istediğim için acaba kuruma çizgileri olabilir mi?

Eklentiler

• 20210412_095807~2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 20
  • 20210413_110131~2.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…