Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kan verdim sonucu cikti 0.0 cikmis hicbisey hissetmedim aslında bugun vermiycektim ama esimle gittik hastaneye işimiz vardi gelmisken kan vereyim dedim bugün adet olmak gerekiyodu LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fly3646 Fly3646 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Ader günü çıktıysa negatif tir canım geç dollenme değilse. Keşke tutsaydın biraz kendini bekle adetin üzerinden geçsin böyle daha yıkıcı oluyor hayırlısı olsun hakkında

Ader günü çıktıysa negatif tir canım geç dollenme değilse. Keşke tutsaydın biraz kendini bekle adetin üzerinden geçsin böyle daha yıkıcı oluyor hayırlısı olsun hakkında
Yok bu sefer okdr uzulmedim elbet zamani var tabi keşke olsaydi ama yokmus bakalim nezaman adet olurum

Kızlar 15. yumurta 11.50 12 mm gene buyumemıs ya bu ay olmıcakmı acaba ıncır aldım yesem faydası olurmu
Canım benim de büyümemişdi 10 mm olmusdu ben bal cörek otu tarcın yedim incir yedim 1 hafta sonra gittim 20 mm olmusdu doktor bile sasırmışdı tavsiye ederim hala umut var

Kizlar kan verdim sonucu cikti 0.0 cikmis hicbisey hissetmedim aslında bugun vermiycektim ama esimle gittik hastaneye işimiz vardi gelmisken kan vereyim dedim bugün adet olmak gerekiyodu LaRisaCca LaRisaCca Dream1988 Dream1988 rengarenk44 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fly3646 Fly3646 Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Hakkında hayırlısı canım benim. İnşallah güzel günler bizi de bulacak. Ben bu ay kendime verdiğim sözü tutabildim. Ne belirti arıyorum ne de test yapacağım. 9. günüm. Adet olacak gibiyim. Darısı tüp bebeğe.

Hakkında hayırlısı canım benim. İnşallah güzel günler bizi de bulacak. Ben bu ay kendime verdiğim sözü tutabildim. Ne belirti arıyorum ne de test yapacağım. 9. günüm. Adet olacak gibiyim. Darısı tüp bebeğe.
Belli bir zaman geçtikten sonra insan böyle olur canım ister istemez umutsuz gibi olup belirti aramıyorsun test yapmıyorsun. Supriz haberler gelir inşallah yakında beklenmedik anda ☺️💕

Belli bir zaman geçtikten sonra insan böyle olur canım ister istemez umutsuz gibi olup belirti aramıyorsun test yapmıyorsun. Supriz haberler gelir inşallah yakında beklenmedik anda ☺💕
Amin amin.Bugün başka bir topikteki 39 yaşındaki arkadaş hamileymiş. Hidrosalpenk vardı, yumurtaları gelişmiyordu. Tüp bebeği tutmamıştı. Bu ay kendiliğinden normal yolla hamile kalmış. Doktor bile inanamamış.

Canım benim de büyümemişdi 10 mm olmusdu ben bal cörek otu tarcın yedim incir yedim 1 hafta sonra gittim 20 mm olmusdu doktor bile sasırmışdı tavsiye ederim hala umut var
Incır yedım uc tane cnm hergun boyle yesem nasıl olur bende gec yumurtlama oluyo zaten annemınde oyleymıs 20 22.gunde catlama gordumuz oldu

Amin amin.Bugün başka bir topikteki 39 yaşındaki arkadaş hamileymiş. Hidrosalpenk vardı, yumurtaları gelişmiyordu. Tüp bebeği tutmamıştı. Bu ay kendiliğinden normal yolla hamile kalmış. Doktor bile inanamamış.
Rabbim biliyor canım her şeyi imkansız yok ama biz kullar sabırsisiz. Böyle yaşayan çok. Allah hakkımızda hayırlısını versin en yakın zaman da bize de nasip etsin 💞

Kızlar doktorunuz amh testi de yaptı mı size? Benden hiç istemedi. Acaba o mu düşük diye hamilelik olmuyor.
benden hiç istemedi cnm vajinal ultrasonla baktı rezervin azalmış dedi sadece
Kızlar biz hala hastanedeyiz, iki bebek de yaşıyor. Kanamam devam ediyor. Allah sağlık ve sabır versin. Başka da diyecek birşeyim yok, çaresiziz.. hepsi bu 🥺
ne denir bilmiorum bebeklerinde sende çok güçlüsün cnm atlatacaksinz insAllah 🤲 duadan başka kapımız yok 😘
kızlar selam biliyorsunuz geçen ay ilk klomen ve iğne tedavimdi. Bugün adetin 3.günü tekrar doktora gittim ara vereceğiz vücut dinlensin dedi. Belki kendiliğinden hamile kalırsınız dedi. Hemen 2.ci tedaviye geçmesi gerekmiyor muydu? Neden dinlenme verdi acaba... yeter ki stres yapmayın dedi. Bilemiyorum nasıl stres yapmayacağım artık :KK43:
bence bı ay dinlenme vücuduna sana da iyi gelecektir hormon ilaçları ağır oluyor çünki tavsiyem yumurtlama falan takip etmeden keyfine ilişki nasılsa bu ay ara sonra yine tedavi diye moralini yüksek tut insAllah gerek kalmadan hamile kalırsın
Kızlar selam ben bu ay ovitrelle vurulmadım sadece klomen kullandım kendiliğinden çatlamıştı yumurtam. Adetim 15 kasımda bugün iç çamaşırıma sadece kahverengi iki damlalık leke geldi. Doktorumla konuştum kanamayı kontrol edelim dedi devam etmezse yüksek ihtimal yerleşme kanaması dedi. Aranızda bunu yaşayan var mı
hadi insAllah yerleşmedir cnm adetine baya varmış çatlama ne zmn oldu biliyor muusn

Kızlar guneydın bırazdan dr a gıdecegım ovulasyon testımde koyulasma da yok oyle korkuyorum duyecegınden drun 🥺
Kızlar 15.gunum yumurta 11.50 12 mm gene buyumemıs ya bu ay olmıcakmı acaba ıncır aldım yesem faydası olurmu
canım bal çörek otu tarçın kürü yesene cidden çok güzel büyütüyor benim de döngüm çok uzundu bak o ay çok çabuk olgunlaşmışti yumurtam demek ki ovuyla takip etmiştim
Hayrliis cnm vardir bı hayır kilo vermen için bi ay daha vakit var demektir iyi tarafından bak

benden hiç istemedi cnm vajinal ultrasonla baktı rezervin azalmış dedi sadece
ne denir bilmiorum bebeklerinde sende çok güçlüsün cnm atlatacaksinz insAllah 🤲 duadan başka kapımız yok 😘
bence bı ay dinlenme vücuduna sana da iyi gelecektir hormon ilaçları ağır oluyor çünki tavsiyem yumurtlama falan takip etmeden keyfine ilişki nasılsa bu ay ara sonra yine tedavi diye moralini yüksek tut insAllah gerek kalmadan hamile kalırsın
hadi insAllah yerleşmedir cnm adetine baya varmış çatlama ne zmn oldu biliyor muusn

canım bal çörek otu tarçın kürü yesene cidden çok güzel büyütüyor benim de döngüm çok uzundu bak o ay çok çabuk olgunlaşmışti yumurtam demek ki ovuyla takip etmiştim

Hayrliis cnm vardir bı hayır kilo vermen için bi ay daha vakit var demektir iyi tarafından bak
Gec kaldım ama ben danırım cnm

Bence geç değil ovuyla takip ediyorsun zaten dimi ölçü olarak daha az yap ama boşa gitmesin 12 kasık diyor ya 2-3 kasık koy bence bı kaç gün kullansan yardımcı olur ovuyla da koyulasmaya takip edersn
Bılemedım cnm ya ıncır yıyom bıde sımdı ters tepmesın bı anda buyuyo benımkıler bıay denemıstım hıc etkı etmemıstı

Incır yedım uc tane cnm hergun boyle yesem nasıl olur bende gec yumurtlama oluyo zaten annemınde oyleymıs 20 22.gunde catlama gordumuz oldu
Canım sonucta bu bi tedavi yani yumurta ne zaman büyürse o zaman catlar benimki de 14 günü catlamadı 20. Güne yakındı zar zor kürlerle büyüttüm ve bi taneydi o ay hamile kalmıstım umutsuz olma bal çörek otu tarçın karıstır günde bi tatlı kasıgı ye

Canım sonucta bu bi tedavi yani yumurta ne zaman büyürse o zaman catlar benimki de 14 günü catlamadı 20. Güne yakındı zar zor kürlerle büyüttüm ve bi taneydi o ay hamile kalmıstım umutsuz olma bal çörek otu tarçın karıstır günde bi tatlı kasıgı ye
Gec yumurtlama oldu hamılemı kaldın cnm herangıbı ılac kullandınmı bebek tutunması ıcın falan adetın gecıncemı cıktı

Back