Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlarım çok teşekkür ederim yorumlarınız için, haklısınınz tekrar hormon testi yaptırmam lazım ve takip şart
Rahim filmi nasıl oluyor arkadaşlar? Ücretleri nasıl ve ağrıyormu?
Kisiye gore agri durumu degisiyor. Benim 2 defa cekildi 2 sinded de cok agridi. Ozellerde fiyatlar cok pahali. Universite hastanesinde ucretsiz. Ama orsa da anestezi yapmıyorlar.

Çok geçmiş olsun Lari, rabbim sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin, bugünler de geçecek

O kadar kararsızım ki, doktor mutlaka tahlillere sonuçlara göre yön verecektir, ilk ay doktoru dinlemeye karar veririm sanırım, bakalım ne diyecek :KK43:
Rabbim hakkinda hayirli mubaregini nasip etsin insaallah canim

kızlar selam biliyorsunuz geçen ay ilk klomen ve iğne tedavimdi. Bugün adetin 3.günü tekrar doktora gittim ara vereceğiz vücut dinlensin dedi. Belki kendiliğinden hamile kalırsınız dedi. Hemen 2.ci tedaviye geçmesi gerekmiyor muydu? Neden dinlenme verdi acaba... yeter ki stres yapmayın dedi. Bilemiyorum nasıl stres yapmayacağım artık :KK43:
Bana da 2 ay rahim dinlendirme yapti canim doktorunu dinlemelisin. Bu arada baya rahat birak kendini dedigi gibi hic ummadik sekilde olabilir belki

Pirinc yutmak ne canim oyle bir yontem mi var 😉
Evet canım. 2 aylık birşey. İlk ay sabahları 1 den başlayarak hergün artarak pirinç yutuyorsun. Yani 30.gün 30 pirinç. Diğer aya da tam tersi azaltarak ilerliyorsun. 29,28 diye. Yani 60.gün 1 pirinç tanesine düşüyorsun. Açlık ve tatlı isteğine iyi geliyormuş sözde. 4.günüm iştahım kesik. Ama ondan mı psikolojik mi bilmiyorum 😊

asli1993 asli1993 canım nasılsın? Diyet nasıl gidiyor. Ben şu pirinç yutma olayı var 2 ay ona başladım. İştahımı kesti bence 😊 Adet oldun mu?
Yok kuzum olmadim belim ve bacaklarim agiriyor kasiklarima agri giriyor diyet çok iyi gidiyor canm ne güzel kesmis istahini

Kızlar adet dün bitti klomenin 3. Günü bugün

Eklentiler

• IMG_20191204_124801.jpg
    IMG_20191204_124801.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 46
Ben Avrupa yakasında hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim 350 tl hiç ağrıım sızım olmadı. Sadece diğerlerinden makina farkı var. Yapılan işlem aynı makina sadece görüntülüyor

Aynen bende orda cektirdim ve ceken doktor gercekten cok ilgili. Beninle yarim saat ugrasti ama acti tuplerimi sonunda sagolsun. Normalinde gercekten hic anlatildigi gibi bi aci olmuyo benim fazla uzun surdugu icin biraz agrim oldu ama dayanilmicak gibi degil

Kızlar selam ben bu ay ovitrelle vurulmadım sadece klomen kullandım kendiliğinden çatlamıştı yumurtam. Adetim 15 kasımda bugün iç çamaşırıma sadece kahverengi iki damlalık leke geldi. Doktorumla konuştum kanamayı kontrol edelim dedi devam etmezse yüksek ihtimal yerleşme kanaması dedi. Aranızda bunu yaşayan var mı

Kızlar 15.gunum yumurta 11.50 12 mm gene buyumemıs ya bu ay olmıcakmı acaba ıncır aldım yesem faydası olurmu
Bugünden sonra hemen faydası olur mu bilmiyorjm ama sen yine de ye istersen. Bir daha çağırdı mi doktor 4 5 güne olur gibi yumurtlama

Back