- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #8.241
adetin 4 . günü başladım yani dün cuma günü klomen bitiyo
Adetinizin kaçıncı günü klomen le 12 13. Gün çatlatma iğnesi oluyordum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adetin 4 . günü başladım yani dün cuma günü klomen bitiyo
Adetinizin kaçıncı günü klomen le 12 13. Gün çatlatma iğnesi oluyordum ben
Amin canım saol hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin RabbımÇok teşekkür ederim arkadaşlarım, rabbim gönlünüze göre versin inşallah![]()
Bnden bi doktor istedi kendi Doktorum bu senin için gereksiz demişti pcolusun demişti . o etki edermiş .
Kızlar doktorunuz amh testi de yaptı mı size? Benden hiç istemedi. Acaba o mu düşük diye hamilelik olmuyor.
Kızlar doktorunuz amh testi de yaptı mı size? Benden hiç istemedi. Acaba o mu düşük diye hamilelik olmuyor.
Ne diyelim ki duadan başka çaremiz yok canım. Rabbim şifa versinKızlar biz hala hastanedeyiz, iki bebek de yaşıyor. Kanamam devam ediyor. Allah sağlık ve sabır versin. Başka da diyecek birşeyim yok, çaresiziz.. hepsi bu![]()
Kesinlikle oyle canimHaklısın canım. Bol dua ediyorum. Ama umutsuzluk belirtileri hamilelik zannetmekten daha iyi geliyor insanaDiğerinin yıkımı daha çok oluyor.
Bence ozel bir hastanede asilamaya basla direk madem esinle cok denk gelemiyorsunuzMerhaba arkadaşlar öncelikle anne adaylarımızı tebrik ediyorum, sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza almak nasip olur, sonrasında da benim gibi o duyguyu yaşamak isteyenlere rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahben sizlerin deneyimlerinizden yararlanmak istiyorum, eşim iş icabı şehir dışında pek sık yan yana gelemiyoruz, uzun zamandırda çocuk istiyorum fakat tüm denemelerimize rağmen olmuyor, ben en son 1 yıl önce tahlil yaptırmıştım hormonlarımda sorun yoktu, eşimde yaptırmıştı onda da sorun çıkmamıştı, sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Tecrübeli olan arkadaşlar nasıl bir yol önerirsiniz, ben biraz tezcanlıyım artık dayanamıyorum, bu yüzden direk aşılamayamı geçsem acaba?
Çok geçmiş olsun Lari, rabbim sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin, bugünler de geçecekKızlar biz hala hastanedeyiz, iki bebek de yaşıyor. Kanamam devam ediyor. Allah sağlık ve sabır versin. Başka da diyecek birşeyim yok, çaresiziz.. hepsi bu![]()
O kadar kararsızım ki, doktor mutlaka tahlillere sonuçlara göre yön verecektir, ilk ay doktoru dinlemeye karar veririm sanırım, bakalım ne diyecekBence ozel bir hastanede asilamaya basla direk madem esinle cok denk gelemiyorsunuz
Canım cok zor biliyorum ama şükür ki o kadar kanamaya ragmen yasıyolar inatla tutunuyolar hayata , kul olarak sabretmekden baska şansımız var mı herşey güzel olacak insallah aklına güzel günleri getir sadece böle ayakta durabilirsin , bazı gebelikler böyle oluyo benim de sabah uyandıgımda geliyo kan gün içinde geciyo bi daha baslıyo hem korkuyorum hem alışdım artık , hastanede kalırken bi teyze 6 ay kanaması oldugunu söylemisdi ama sagsalim dogurmus sende atlatcaksın insallahKızlar biz hala hastanedeyiz, iki bebek de yaşıyor. Kanamam devam ediyor. Allah sağlık ve sabır versin. Başka da diyecek birşeyim yok, çaresiziz.. hepsi bu![]()
Ben Avrupa yakasında hekimoğlu görüntüleme merkezinde çektirdim 350 tl hiç ağrıım sızım olmadı. Sadece diğerlerinden makina farkı var. Yapılan işlem aynı makina sadece görüntülüyorÖyle normal devlet hastanelerinde olmuyo kuzum büyük bi üni ya da arastırma hastanesinde yaptırman lazım ya da özelde ücretli yaptırırsın bin tl ye cekilmişdim ben , anestezili oluyo hic bişe hissetmiyosun inşallah gerek kalmaz buna yumurtlama ilacıyla kalırsın
Canım bende 2 ay kullanıp ara veriyordum yumurtalar iyice tembellesmesin diye dinleme sürecine geçiyordum senin doktorun 1 kullanıp ara verme gereği duyduysa vardır bir bildiği yumurtlamani takip et bu ay. Stres yapmamak elde değil ama ne kadar az olursa stres o kadar iyi tabi kikızlar selam biliyorsunuz geçen ay ilk klomen ve iğne tedavimdi. Bugün adetin 3.günü tekrar doktora gittim ara vereceğiz vücut dinlensin dedi. Belki kendiliğinden hamile kalırsınız dedi. Hemen 2.ci tedaviye geçmesi gerekmiyor muydu? Neden dinlenme verdi acaba... yeter ki stres yapmayın dedi. Bilemiyorum nasıl stres yapmayacağım artık![]()
Çoğunlukla 1 ay vücut dinlensin diye ara veriyorlar canım. Benim de öyle olmuştu.kızlar selam biliyorsunuz geçen ay ilk klomen ve iğne tedavimdi. Bugün adetin 3.günü tekrar doktora gittim ara vereceğiz vücut dinlensin dedi. Belki kendiliğinden hamile kalırsınız dedi. Hemen 2.ci tedaviye geçmesi gerekmiyor muydu? Neden dinlenme verdi acaba... yeter ki stres yapmayın dedi. Bilemiyorum nasıl stres yapmayacağım artık![]()
canım evet belki de vardır bi bildiği sadece şey dedi ilaçların etkisi devam ediyor zaten dedi bakalım kısmet artıkCanım bende 2 ay kullanıp ara veriyordum yumurtalar iyice tembellesmesin diye dinleme sürecine geçiyordum senin doktorun 1 kullanıp ara verme gereği duyduysa vardır bir bildiği yumurtlamani takip et bu ay. Stres yapmamak elde değil ama ne kadar az olursa stres o kadar iyi tabi ki
anladım canım hayırlısı yine beklemeye devam o zaman :)Çoğunlukla 1 ay vücut dinlensin diye ara veriyorlar canım. Benim de öyle olmuştu.
Aynen. Benimde bugün haftası aşılamanın. Tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz ama onda da dinlenme verecektiranladım canım hayırlısı yine beklemeye devam o zaman :)
hayırlısı olsun canım dualarım seninleAynen. Benimde bugün haftası aşılamanın. Tutmazsa tüp bebeğe geçeceğiz ama onda da dinlenme verecektir