Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle diyorlar canım 😘bir de Meryem suresini oku Hz. Meryem çocuk istiyormuş ama evli değilmiş evlenmeden hamile kalmış Allah tarafından başka bir sebeple değil ama peygamberlerin olduğu dönemde bu yüzden Meryem suresi denmiş duaya ve hamile kalmak isteyenler okusun diyolar yarın okuycam ben Allah kısmet ederse 🙏🙏❤️duanın hikayesi nette yazıyor sanırım hatam varsa yanlış olmasın canım ben ebugün öğrendim
Onu biliyorum canim👍🏻👍🏻kismet bakalim neler göreceğiz..

Ayy inşallah inşallah 💘 ağız kuruluğum çok sürekli su içiyorum 💜
Sende yoruldun baya dinlen iyice uzat ayağını 😇
Bsy yapmadım kuzuş annem tuvaleti yıkadı Bn lavaboyu yıkadm bulaşık makinesini yerleştirdim çamaşır katladm duş aldm bugünlük yeter 🤗🤗 Bi toz kaldı onu da hallederim yavaş yavaş

Trendyol en uygunu kuzum prodoctor erken gebelik testi aldım ben çoklu 40 TL ydi 6lısı eczaneden alamazsın o fiyata

Bende de kaşıntı var duş sonrası yağlanmaya başladım şimdilik geçti 😁
Laa bana annem 1 tanesini 40 TL ye aldı 😂😂 sudan ucuz test dhaa ne olsun

Bebiş bnde yok smdlik bakalm ne zmn olur evdede yağ var snn kullandığından olmadı ondn sürerim bnde ama cildim cok kuruyor inanılmaz

Kıyafetlerim olmuyor eskisi gibi 😪 en az 10 kilo vermeliyim ağustosa kadar 😁😁
Sen verirsin maşallah azimlisin fıstık
Bu ayin hurmetine herkesin gönlündekini nasip etsin rabbim mujdeli haberler alalim bolbol💞
Aminnn güzellik aminnnn 😘
Transfer hariç 3. Gün kuzum bugün😂 valla bende heyecanlıyım ama sanki yok gibiler yaa 😂 ne bir kıpırtı ne bişey 😂
Birşey olmaz tatlım edaecoo edaecoo ile ben de öyleydik 😂 belirti yok diye telaş içindeydik ama varmışlar 🤗

Bsy yapmadım kuzuş annem tuvaleti yıkadı Bn lavaboyu yıkadm bulaşık makinesini yerleştirdim çamaşır katladm duş aldm bugünlük yeter 🤗🤗 Bi toz kaldı onu da hallederim yavaş yavaş
Valla mis olmuş ellerine sağlık 👌
Yarin itibari ile bayram sonuna kadar eve giris çıkışı yasakliyorum dedim anneme/kv ye. İki kişi mis gibi dagilirsa da bize kirlenirse de bize😂😂

Kızlar hamileyken parol plus içiliyor mu illa düz plus mi olacak 😁
Evet canım bende de parol plus var 😂 içebilirsin
Prodoctor bakayım tamamdir👌😂
Bak bakalım canım 🤗
Laa bana annem 1 tanesini 40 TL ye aldı 😂😂 sudan ucuz test dhaa ne olsun

Bebiş bnde yok smdlik bakalm ne zmn olur evdede yağ var snn kullandığından olmadı ondn sürerim bnde ama cildim cok kuruyor inanılmaz
Sür canım çatlamayalım mazallah 😁

Valla mis olmuş ellerine sağlık 👌
Yarin itibari ile bayram sonuna kadar eve giris çıkışı yasakliyorum dedim anneme/kv ye. İki kişi mis gibi dagilirsa da bize kirlenirse de bize😂😂
Sagol bbgm 🤗🤗💋 aynen tek basına insanın evi çok kirlenmiyor biri gelip gidince daha çok kirleniyor.. Ben kadın alcm bayramdan önce mecbur kurtulurum 2 hafta içindede kışlık yazlık olayını bitrrm 🤗

X