- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.801
Tek kisi giren iki caanli cikacakCanikom herkes hamiş olacak bu topikten çıkış yok
Yürü yavrukuşum yürü iyi gelecek sana
Yaaa ben daha 10 gün bekleyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek kisi giren iki caanli cikacakCanikom herkes hamiş olacak bu topikten çıkış yok
Neyse bbgm geç kalkarsan sorun yok ama dinlen yorgun düşme Allah korusun tansiyonun fln düşer kıyamam,geçen yıl da uyumamıştım canım. Uyuyup uyanmak daha zor geliyor. Sabah geç kalkarım
Rabbim tüm ürünler nasip etsin bu ay inşallahTek kisi giren iki caanli cikacak
Kıyafetlerim olmuyor eskisi gibi en az 10 kilo vermeliyim ağustosa kadarCanikom herkes hamiş olacak bu topikten çıkış yok
Onu biliyorum canimkismet bakalim neler göreceğiz..Öyle diyorlar canım bir de Meryem suresini oku Hz. Meryem çocuk istiyormuş ama evli değilmiş evlenmeden hamile kalmış Allah tarafından başka bir sebeple değil ama peygamberlerin olduğu dönemde bu yüzden Meryem suresi denmiş duaya ve hamile kalmak isteyenler okusun diyolar yarın okuycam ben Allah kısmet ederse duanın hikayesi nette yazıyor sanırım hatam varsa yanlış olmasın canım ben ebugün öğrendim
Bu ayin hurmetine herkesin gönlündekini nasip etsin rabbim mujdeli haberler alalim bolbolRabbim tüm ürünler nasip etsin bu ay inşallah
Bsy yapmadım kuzuş annem tuvaleti yıkadı Bn lavaboyu yıkadm bulaşık makinesini yerleştirdim çamaşır katladm duş aldm bugünlük yeter Bi toz kaldı onu da hallederim yavaş yavaşAyy inşallah inşallah ağız kuruluğum çok sürekli su içiyorum
Sende yoruldun baya dinlen iyice uzat ayağını
Transfer hariç 3. Gün kuzum bugün valla bende heyecanlıyım ama sanki yok gibiler yaa ne bir kıpırtı ne bişeySkrkz17 canım kaç gün oldu çok heyecanlıyım
Var var insallahTransfer hariç 3. Gün kuzum bugün valla bende heyecanlıyım ama sanki yok gibiler yaa ne bir kıpırtı ne bişey
Prodoctor bakayım tamamdirTrendyol en uygunu kuzum prodoctor erken gebelik testi aldım ben çoklu 40 TL ydi 6lısı eczaneden alamazsın o fiyata
Laa bana annem 1 tanesini 40 TL ye aldı sudan ucuz test dhaa ne olsunTrendyol en uygunu kuzum prodoctor erken gebelik testi aldım ben çoklu 40 TL ydi 6lısı eczaneden alamazsın o fiyata
Bende de kaşıntı var duş sonrası yağlanmaya başladım şimdilik geçti
Sen verirsin maşallah azimlisin fıstıkKıyafetlerim olmuyor eskisi gibi en az 10 kilo vermeliyim ağustosa kadar
Aminnn güzellik aminnnnBu ayin hurmetine herkesin gönlündekini nasip etsin rabbim mujdeli haberler alalim bolbol
Birşey olmaz tatlım edaecoo ile ben de öyleydik belirti yok diye telaş içindeydik ama varmışlarTransfer hariç 3. Gün kuzum bugün valla bende heyecanlıyım ama sanki yok gibiler yaa ne bir kıpırtı ne bişey
Valla mis olmuş ellerine sağlıkBsy yapmadım kuzuş annem tuvaleti yıkadı Bn lavaboyu yıkadm bulaşık makinesini yerleştirdim çamaşır katladm duş aldm bugünlük yeter Bi toz kaldı onu da hallederim yavaş yavaş
Ayy inşallah canım yaaa bi ilk gün gazım vardı şimdi arada oluyorVar var insallah
Evet canım bende de parol plus var içebilirsinKızlar hamileyken parol plus içiliyor mu illa düz plus mi olacak
Bak bakalım canımProdoctor bakayım tamamdir
Sür canım çatlamayalım mazallahLaa bana annem 1 tanesini 40 TL ye aldı sudan ucuz test dhaa ne olsun
Bebiş bnde yok smdlik bakalm ne zmn olur evdede yağ var snn kullandığından olmadı ondn sürerim bnde ama cildim cok kuruyor inanılmaz
Sagol bbgm aynen tek basına insanın evi çok kirlenmiyor biri gelip gidince daha çok kirleniyor.. Ben kadın alcm bayramdan önce mecbur kurtulurum 2 hafta içindede kışlık yazlık olayını bitrrmValla mis olmuş ellerine sağlık
Yarin itibari ile bayram sonuna kadar eve giris çıkışı yasakliyorum dedim anneme/kv ye. İki kişi mis gibi dagilirsa da bize kirlenirse de bize
Yürüyorsun değil miAyy inşallah canım yaaa bi ilk gün gazım vardı şimdi arada oluyor
Aynen gaz ben de de vardi canimAyy inşallah canım yaaa bi ilk gün gazım vardı şimdi arada oluyor