- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.821
Bende düşündüm alayim diye ama valla keske yasak olsa da çıkmasak evden bayramda geçen yılki gibi. Baya korkutuyor beni bu ara bu corona yaSagol bbgmaynen tek basına insanın evi çok kirlenmiyor biri gelip gidince daha çok kirleniyor.. Ben kadın alcm bayramdan önce mecbur kurtulurum 2 hafta içindede kışlık yazlık olayını bitrrm
Ya inşallah canım yaaBirşey olmaz tatlım @edaecoo ile ben de öyleydikbelirti yok diye telaş içindeydik ama varmışlar
Tamam evde normali de vardı kalkıp arayacak enerjim yok. Ağrıdan adama kafa atmak istiyorumEvet canım bende de parol plus variçebilirsin
Bak bakalım canım
Sür canım çatlamayalım mazallah
Evet evetSen verirsin maşallah azimlisin fıstık
Aminnn güzellik aminnnn
Birşey olmaz tatlımedaecoo ile ben de öyleydik belirti yok diye telaş içindeydik ama varmışlar
Ayy bnm çatlaklarım var ztn vücudum esnek deglEvet canım bende de parol plus variçebilirsin
Bak bakalım canım
Sür canım çatlamayalım mazallah
Yürüyorum canım evin içinde 15er dakilalık bugün sağlık ocağına gittim geldim öyle yatmıyorum hepYürüyorsun değil mi
Kuzu yasak olur ztn bayram da yne kmse kmseye gelmez Bn yaz temizliği yaptırcm bayramdan ziyadeBende düşündüm alayim diye ama valla keske yasak olsa da çıkmasak evden bayramda geçen yılki gibi. Baya korkutuyor beni bu ara bu corona ya
Kuzuş 3. Gün mü yoksa 5. Gün müydüYa inşallah canım yaabakalım az kaldı
Ayy inşallah canımEvet evetSkrkz17 hiç takılma ona bbgm bizde de yoktu hatta simgeyle sürekli irtibat halindeydik durmadan soruyorduk bisy var mı die illa ki belirti olck die bsy yok
Bende şu an çok çılgın belirtiler var. Hamile değilsem olay çıkar yakarım buralarıEvet evetSkrkz17 hiç takılma ona bbgm bizde de yoktu hatta simgeyle sürekli irtibat halindeydik durmadan soruyorduk bisy var mı die illa ki belirti olck die bsy yok
Hahaah4ten 6bucuga kdr uyumusumm sabahlar olmaz atikin bana
Ya inşallah canım yaabakalım az kaldı
AhahahahTamam evde normali de vardı kalkıp arayacak enerjim yok. Ağrıdan adama kafa atmak istiyorum
Kafayı yemiş gibiydik duyguşEvet evetSkrkz17 hiç takılma ona bbgm bizde de yoktu hatta simgeyle sürekli irtibat halindeydik durmadan soruyorduk bisy var mı die illa ki belirti olck die bsy yok
Ayyy agzın bal yesinnnBende şu an çok çılgın belirtiler var. Hamile değilsem olay çıkar yakarım buraları
Ne kadar sürmüştü canım peki gazAynen gaz ben de de vardi canim
5.gün canımKuzuş 3. Gün mü yoksa 5. Gün müydü
Hiç beni sallamıyor vallaAhahahahenişte için tehlike çanları çalıyor
Psikolojimiz bozuktuHahaahartıknihat Hatipoğlu izlersin
Kaçıncı gün test yapacaksın 7. Gün mü
Ahahahahenişte için tehlike çanları çalıyor
Kafayı yemiş gibiydik duyguş
SussssHahaahartıknihat Hatipoğlu izlersin
Kaçıncı gün test yapacaksın 7. Gün mü
Ahahahahenişte için tehlike çanları çalıyor
Kafayı yemiş gibiydik duyguş
Canım bazı tarifler var onlardan yapacağım da biraz daha göbeğim çıksın elimdeki yağlar da bitsin diye bekliyorumAyy bnm çatlaklarım var ztn vücudum esnek degl
Harikasın canım kan dolaşımı önemliYürüyorum canım evin içinde 15er dakilalık bugün sağlık ocağına gittim geldim öyle yatmıyorum hep
Biz seni bu ay hamile kabul ediyoruz evrene yolladığımız enerjiler hep öyleBende şu an çok çılgın belirtiler var. Hamile değilsem olay çıkar yakarım buraları
10. Gün canım haftaya pazartesi bişey çıkmazsaKaçıncı gün test yapacaksın 7. Gün mü