Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol bbgm aynen tek basına insanın evi çok kirlenmiyor biri gelip gidince daha çok kirleniyor.. Ben kadın alcm bayramdan önce mecbur kurtulurum 2 hafta içindede kışlık yazlık olayını bitrrm
Bende düşündüm alayim diye ama valla keske yasak olsa da çıkmasak evden bayramda geçen yılki gibi. Baya korkutuyor beni bu ara bu corona ya

Sen verirsin maşallah azimlisin fıstık

Aminnn güzellik aminnnn

Birşey olmaz tatlım edaecoo ile ben de öyleydik belirti yok diye telaş içindeydik ama varmışlar
Evet evet Skrkz17 hiç takılma ona bbgm bizde de yoktu hatta simgeyle sürekli irtibat halindeydik durmadan soruyorduk bisy var mı die illa ki belirti olck die bsy yok

4ten 6bucuga kdr uyumusumm sabahlar olmaz atikin bana
Hahaah artıknihat Hatipoğlu izlersin
Ya inşallah canım yaa bakalım az kaldı
Kaçıncı gün test yapacaksın 7. Gün mü
Tamam evde normali de vardı kalkıp arayacak enerjim yok. Ağrıdan adama kafa atmak istiyorum
Ahahahah enişte için tehlike çanları çalıyor
Evet evet Skrkz17 hiç takılma ona bbgm bizde de yoktu hatta simgeyle sürekli irtibat halindeydik durmadan soruyorduk bisy var mı die illa ki belirti olck die bsy yok
Kafayı yemiş gibiydik duyguş

Ayy bnm çatlaklarım var ztn vücudum esnek degl
Canım bazı tarifler var onlardan yapacağım da biraz daha göbeğim çıksın elimdeki yağlar da bitsin diye bekliyorum
Yürüyorum canım evin içinde 15er dakilalık bugün sağlık ocağına gittim geldim öyle yatmıyorum hep
Harikasın canım kan dolaşımı önemli
Bende şu an çok çılgın belirtiler var. Hamile değilsem olay çıkar yakarım buraları
Biz seni bu ay hamile kabul ediyoruz evrene yolladığımız enerjiler hep öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…