- 4 Temmuz 2018
- 3.097
- 4.335
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #82.581
Hahahahha bizi de telaşa sürükledi larii yaaa o zaman Allah kabul etsin ailenin orucunu inşallahSağlam kahkaha attım
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruç ondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum normal takvime göre bugün başlıyor
Sağol canım benim
Hayatım bizim burada biz Araplar aya göre derler yani 1 gün önce başlayıp bir gün sonra bitiriyoruz orucu. Şuan bizim bütün sülale oruç ondan dolayı bizimkiler oruca başladı ama tabiki ben unuttum normal takvime göre bugün başlıyor
Biz de ayda bir görüşüyoruz yaa .. çok az değil mi
Tutmuyorum canım daha önce gebeyken denedim yapamadım valla günaha girmeyeyim çok susuyorum
Günaydın Nur ummm özlettin kendini. Oooo yansın gecelerrrrrrrr
Hemen üzülme canım eğer varsa pozitife dönecektir yarından sonra
Aminnn kuzummm aminnn hayırlı ramazanlar inşallah
Canımm iyiyim sen nasılsın bebişler de iyi hamd olsun . Sen ne durumdasın neler yapıyorsun
Kuzu endişe etme inişli çıkışlı süreçten geçti ilk sonuçların güzel çıkmasıyla taburcu olmaz eşin kolay şeyler atlatma dı Dr doğru karar almış bence
Uyu bakalım inşallah gebeliğe vesile olur
Yeni ay yeni umut canım inşallah bu ay gebe kalırsın
Öyle konuşma canım bak ramazan ayındayız rabbim ramazan hürmetine inşallah bu ay nasip etsin