Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bir sorum olcak. Bende dün fameraya başladım 5 gün kullancam 10.gün çatlatma iğnesi yapılcak. Kızlar çatlatma iğnesi ücretli mi?
Bende 75 e alıyorum normalde 105 tanıdık eczane bulursan indirimli verirler ben gonal f raporlu alıyorum o çok daha pahalı bence şimdiden rapor çıkartmayın

Tamam canım sağol bakalım napacaz ya bir famera 140 tl aldım bu da pahalıysa zor yaa
Aynen canım bir kaç ay içinde hamile kalinsa sorun değil ama zaman geçtikçe maddi olarak zor oluyor tabi mesela ben geçen ay gonal f iğne kullandım raporlu bir kutu 200 lira ve iki kutu aldım bir ayda. Allah aratmasın inşallah hiç kimseye

Canım benim senin ne sorunun var peki benim tüp tıkalıydı açıldı ameliyattan sonra 2 ay denedik hala olmadı bu ay dr ilaç verelim biz çatlatalım dedi bakalım rabbim herkese gönlündekini versin.

Canım benim senin ne sorunun var peki benim tüp tıkalıydı açıldı ameliyattan sonra 2 ay denedik hala olmadı bu ay dr ilaç verelim biz çatlatalım dedi bakalım rabbim herkese gönlündekini versin.
Benimde yumurta büyümüyor ilaçla büyüyor çatlatma ignesiyle bile çatlamadigi oldu 4 defa ovitrelle oldum 2 si çatlamadi

Eşinin işinden dolayı belki yumurtlamaya denk gelmemistir. Yumurtlama takibi dene bence en azından bir kaç ay. Hatta şu süreçte rahim filmi cektirmediysen çektir

Canım sana tekrar hormonlarına bakdırmanı tavsiye ederim bi kontrole gitmelisin eşinle beraber , ve yumurta takibi yaptırmalısın catlatma ignesiyle dene bi kac ay sonra rahim filmi cekdir asılamaya gecmek için

Arkadaşlarım çok teşekkür ederim yorumlarınız için, haklısınınz tekrar hormon testi yaptırmam lazım ve takip şart
Rahim filmi nasıl oluyor arkadaşlar? Ücretleri nasıl ve ağrıyormu?

Arkadaşlarım çok teşekkür ederim yorumlarınız için, haklısınınz tekrar hormon testi yaptırmam lazım ve takip şart
Canım ben özel de 500 liraya çektirdim anestezili olarak hiç bir şey anlamadım çok rahat geçti benim ki

Öyle normal devlet hastanelerinde olmuyo kuzum büyük bi üni ya da arastırma hastanesinde yaptırman lazım ya da özelde ücretli yaptırırsın bin tl ye cekilmişdim ben , anestezili oluyo hic bişe hissetmiyosun inşallah gerek kalmaz buna yumurtlama ilacıyla kalırsın

Her türlü gerek var canım tupler tikaliysa yapisiklik varsa yumurta tupe salinamiyor dollenme olmuyor belli bir süre deneyip olmayınca çektirmek lazım.
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…