Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sen bilirsin canim ancak agir grip hamilelikte kullanilabilecek ilaclara oranla cok cok daha riskli boyle bir durumda bir daha ihmal etme mutlaka doktora git.Ilaclar gebelik kategorilerinde kullanimina gore siniflandiriliyor ozellikle ‘A’ kategori ilaclarin hic bir zarari yok. B ve C kategorileride doktorlar kontrollu olarak verebiliyor. Ama agir bir gripte bunyenin o mikroplarla savasmasi ates vs derken ciddi anlamda bagisiklik sistemine etki eder ve bebekte cok daha buyuk risk. Cok gecmis olsun bir daha ihmal etme:( suan hamileyiz normal sartlar altinda herseye dayanabiliyor olabilirz ama onceligimiz bebisler
Oyle cnm ama ben hamile degilim keske hamile olsam omum ıcın içmedim ilaç zaten hem adeti gecıktırıyor hemde ilaç yerıne nane limon daha iyi cnm

Oyle cnm ama ben hamile degilim keske hamile olsam omum ıcın içmedim ilaç zaten hem adeti gecıktırıyor hemde ilaç yerıne nane limon daha iyi cnm

ay cok ozur dilerim🙈 ben oyle degerlendirmisim nedense. Bu arada bende normalde ilac hic sevmem son raddeye kdr direnirim
Ama bebek istiyorum icmem diye direnince yaz gunu zaturee oldum. Sen sen ol hic biseyinj ihmal etme🙏 Cok gecmis olsunn♥️

ay cok ozur dilerim🙈 ben oyle degerlendirmisim nedense. Bu arada bende normalde ilac hic sevmem son raddeye kdr direnirim
Ama bebek istiyorum icmem diye direnince yaz gunu zaturee oldum. Sen sen ol hic biseyinj ihmal etme🙏 Cok gecmis olsunn♥️
Önemli değil cnm Allah söyletiyor🤗çok teşekkür ederim 💞

tamam canım üzülmedim diyemem ama umudumu yitirmicem... sen klomen iğne tedavisi gördün mü peki?
Ven gonal f ve ovitrella catlatma ignesi kullandim eylul ayinda tutmadi. 2 ay rahim dinlendirme yapti doktor bu ay hatta fun yine basladim gonal f e. Emek bizden vermek Allahtan

Hadi hayırlısı canım. İnşallah güzel sonuçlara ulaşırız. Bu aşılamada herşeyi harfi harfine uyguladım. Artık taktir Allah'ın. Ama ara ağrılarım var adet gibi. Tutmadı diye hissediyorum.
Yavrucum ne cok kendini hamile havasina sok ne de umudunu kaybedip bosver. Sen sadece dua et. Bende dun boyle icimde kelebekler ucusuyordu kendimi frenledim. Sonra tutmayinca uzuluyor insan

canım üzülme ben de ilk iğnede hamile kalmadım inşallah devamında duan gerçekleşir herşeyin vakti saati var ,sadece biraz sabır dua ve Umut:)
canım çok zor zamanlar geçirdiğinin farkındayım ne desek yüreğin teselli bulmaz,bi kuş gibi çırpınıp duruyordur şimdi .ama Allah bu yaşadığımız dertlerden daha büyük Rabbim sizi feraha çıkarsın ,iki bebeğine de sağlık sıhhat afiyet versin,Allah her daim yar ve yardımcın olsun canım :KK43:
canım inşallah tutar aşılaman günler geçmek bilmez o yüzden kendine bi uğraş bul ve kesinlikle ayağında patik sırtında yelek eksik olmasın,ben hiç sevmediğim halde belimi bile sarıyordum ,sanırım fazla abarttım ama napim :)
Tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Ben zaten cok usuyen biriyim canim. Surekli kalin giyinmeye ve usutmemeye dikkat etmeye calisiyorum. Bizde insaallah burda sizin gibi hamilelik hallerimizi konusuruz insaallah.

Tesekkur ederim canim Allah razi olsun. Ben zaten cok usuyen biriyim canim. Surekli kalin giyinmeye ve usutmemeye dikkat etmeye calisiyorum. Bizde insaallah burda sizin gibi hamilelik hallerimizi konusuruz insaallah.
Ayyy inşallah ya bizimde midemiz bulansin başımız dönsün en yakın zaman da 😀😀😀

Yavrucum ne cok kendini hamile havasina sok ne de umudunu kaybedip bosver. Sen sadece dua et. Bende dun boyle icimde kelebekler ucusuyordu kendimi frenledim. Sonra tutmayinca uzuluyor insan
Haklısın canım. Bol dua ediyorum. Ama umutsuzluk belirtileri hamilelik zannetmekten daha iyi geliyor insana :-) Diğerinin yıkımı daha çok oluyor.

Kızlar merhaba dr a gıtmedıgımde ovuyla takıp edıyorum kacmasın dıye sızce benım yumurta buyuyormu 13.gun bugun dün 11mmdı yavas buyuyor benımkı

Eklentiler

• 6CBB64DF-2D86-4FB5-9DD4-AE1DF13575F3.jpeg
    6CBB64DF-2D86-4FB5-9DD4-AE1DF13575F3.jpeg
    143,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar merhaba dr a gıtmedıgımde ovuyla takıp edıyorum kacmasın dıye sızce benım yumurta buyuyormu 13.gun bugun dün 11mmdı yavas buyuyor benımkı
Doktorun ne zamn çağırdı canım tekrardan. 4 5 güne anca yumurtlama olur gibi sen yine test yap kaçmasın akıntıni takip et

Back