Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merak etme 3 milyon spermle 2. Bebeğini bekleyen erkek arkadaşımız var. Aşılama zaten bu tip durumlar için daha ideal. Ama benim gördüğüm kadarıyla kötü bir durum yok. Herşey iyi olacak. Hiç korkma. Allah büyük, isterse deveyi iğneden geçirir. seviyoruz seni pozitif ol
Canım ben aşılamanın 11, çatlatma iğnesinin 13. Günündeydim ve erken gebelik testi yapmıştım pozitifi görünce kan testine gittim aynı gün 31 çıktı ama ikiz olduğu için hızlı yükseldi o yüzden senin testin için şuan erken. 14. Gün testi tekrarlasan daha doğru sonuç alırsın
Canım ben aşılamanın 11, çatlatma iğnesinin 13. Günündeydim ve erken gebelik testi yapmıştım pozitifi görünce kan testine gittim aynı gün 31 çıktı ama ikiz olduğu için hızlı yükseldi o yüzden senin testin için şuan erken. 14. Gün testi tekrarlasan daha doğru sonuç alırsın