Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay kizlar bgn bulantiya bas agrim eslik ediyor , kulak arkama kolonyali pamuk koydum ama yok oda kar etmiyo siz napiyorsunuz basiniz agrirken bulantiyida arttiriyo😪
Cok gecmis olsun canim benim. Incir ve kiraz agri kesicidir. Tuketebilirsen bu mevsimde kuru invir tuket kuzum

Yok canim yokta. Kan akis hizini arttirir diye 2 tane yuttum 4 gun arayla. Onun icin sordum. Sende ne var ne yok ?
Bende ne olsun kuzum ya insulin direncim yuksek ondan dolayi kilo vermem zorlasiyor ve dur diyemiyorum kendime yavaş yavas alisicam birden kesemiyorum onu anladım cebellesiyorm bakalkm

Bende ne olsun kuzum ya insulin direncim yuksek ondan dolayi kilo vermem zorlasiyor ve dur diyemiyorum kendime yavaş yavas alisicam birden kesemiyorum onu anladım cebellesiyorm bakalkm
Ya bende de inanilmaz bir istah acikligi basladi ilk asilama tedavisinden beri. Kendimi durduramiyorum. Surekli canim biseyler istiyor. Asilamadan sonra 4 kilo aldim 😔

Ya bende de inanilmaz bir istah acikligi basladi ilk asilama tedavisinden beri. Kendimi durduramiyorum. Surekli canim biseyler istiyor. Asilamadan sonra 4 kilo aldim 😔
Aman kuzum alma vermeye calis ben baktıkça batiyorum bakalim neler olacak diyetisyen günde 3 ana 2 ara ogun verdi ama okdr yiyemem ben yedikce daha çok alicam gibime geliyor evde ufak tefek spor ile ç gün icinde yürüyüş ile ve if uyguulamayi dusunuyorum 2 ana 2 ara ogün yapmayı dusunuyorum sabah sağlam kahvalti aksam 8 den sonra bisey yememek ve aksami hafifgecirmek ara o gunlerde kahve ve meyve ile tamamlamayı düşünüyorum gerçekten artik sonuc almak istiyorum

Sağolun kızlar ya. Modum çok düştü gerçekten. Neyse gitmiş eve geldi kızgınım ama çok birşey demedim. 1 gibi çıkacağız evden. Dualarınızı bekliyorum. Sizi seviyorum iyiki varsınız. ❤
Canım benim herşey çok güzel olacak. Buna inan. Biz de seni seviyoruz :KK19:

6B6F0F99-8B05-44AA-BDB4-9BE83142D6D2.jpeg

Bu bebişko da benim minnaklarımdan biri ❤️

LaRisaCca LaRisaCca SaNeM_1985 SaNeM_1985 rengarenk44 rengarenk44 kızlar hamd olsun bu sefer gayet rahat geçti aşılamam. Hem kendimi kasmadım hem de aşırı sıkışık girmedim diye zorlanmadım. Hepinize teşekkür ederim dua ve desteğiniz için. Eşimin değerleri de geçen defaya göre daha iyi çıktı. Artık Rabbim bilir. En hayırlısını versin inşallah.

LaRisaCca LaRisaCca SaNeM_1985 SaNeM_1985 rengarenk44 rengarenk44 kızlar hamd olsun bu sefer gayet rahat geçti aşılamam. Hem kendimi kasmadım hem de aşırı sıkışık girmedim diye zorlanmadım. Hepinize teşekkür ederim dua ve desteğiniz için. Eşimin değerleri de geçen defaya göre daha iyi çıktı. Artık Rabbim bilir. En hayırlısını versin inşallah.
bikaç gün belin sırtın üşümesin hiç canım. İnşallah sizin için hayırlısı olur. Dualarımız sizinle :KK200:

Aman kuzum alma vermeye calis ben baktıkça batiyorum bakalim neler olacak diyetisyen günde 3 ana 2 ara ogun verdi ama okdr yiyemem ben yedikce daha çok alicam gibime geliyor evde ufak tefek spor ile ç gün icinde yürüyüş ile ve if uyguulamayi dusunuyorum 2 ana 2 ara ogün yapmayı dusunuyorum sabah sağlam kahvalti aksam 8 den sonra bisey yememek ve aksami hafifgecirmek ara o gunlerde kahve ve meyve ile tamamlamayı düşünüyorum gerçekten artik sonuc almak istiyorum
Benim isten dolayi spora vaktim olmuyor yoksa spor yapsam veririm ben. Puff 😔

tam yemelik bunlarrrrr yaa :KK200::KK200::KK200: Allahım sağlıkla kavuştursn hepimizi
Aminn canım darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallah ❤️
Canım çok sevindim. İnşallah artık güzel haberlerini bekleyeceğiz 😍
Resmen beni anlatmışsın canım ben 😱 ben de bugün 11.günüm idrarımda 2.çizgi silik çıktı 😊
Canımm hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir 🤗❤️
Maşallah subhanallah çok şeker bu ya cinsiyetleri tam bellimi kuzum
Canım bu tospik de kardeşi de erkek 🙏🏻✨ darısı sana tez vakitte inşallah 😍
Masalllaahh cok tatlii saglikla,gelsin❤🤗😍
Kuzumm darısı sana inşallahh ❤️❤️
Masallah subhanallah canim 😘
Canımıniçi darısı sana olsun tezvakitte ❤️❤️

Aminn canım darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallah ❤

Canım çok sevindim. İnşallah artık güzel haberlerini bekleyeceğiz 😍

Canımm hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir 🤗

Canım bu tospik de kardeşi de erkek 🙏🏻✨ darısı sana tez vakitte inşallah 😍

Kuzumm darısı sana inşallahh ❤❤