Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öneriyi nasıl yapıyor doktorun bilmiyorum ama eşin sperm verirken su içmeye başlatıyorlar aşırı olmayan sıkışık durum yeterli oluyormuş. Özel bir katater ile ultrason eşliğinde hazırlanan sperm içeri bırakılıyor. Ben sıkışık değildim ama gayet rahat ultrasonda içerisi göründü. Ayağa kalktığında , vajen serum fizyoloji ile aşılama öncesi yıkandığı için ıslaklık olur geri çıktı kaygısı taşıma tatlım. Bir de aşılamada ortalama 10 sn de spermler yerine ulaşmış oluyor. 15 dk uzanman bile yeter. Başka aklıma gelen birşey olursa yine yazarım. Sen biliyorsun aşılamayı zaten ama deneyim paylaşımı birşey kaybettirmez. Olacak Allah ın izniyle bu defa ❤ Hadi bismillah.
Eşim spermi sabah verecek canım. Bana da 1 buçukta gel dediler. Geçen defa da böyle dediler ama 14.30 da ancak aldılar. O arada mecburen 2 kez az da olsa lavaboya gidip mecburen sıkışıklığımı azalttım. Buna rağmen aşılama sonrası ölecektim beklerken. Neyse artık dayanacağım. Sonu hayrolsun da katlanayım

Eşim spermi sabah verecek canım. Bana da 1 buçukta gel dediler. Geçen defa da böyle dediler ama 14.30 da ancak aldılar. O arada mecburen 2 kez az da olsa lavaboya gidip mecburen sıkışıklığımı azalttım. Buna rağmen aşılama sonrası ölecektim beklerken. Neyse artık dayanacağım. Sonu hayrolsun da katlanayım
Allah yardımcınız olsun canımıniçi. Biz sabah 8 de gittik eşim sperme geçti 2 saat sonra spermler hazırdı ve hemen bana teslim ettiler, işleme alındım. Allah tüm kapılarını açsın, zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah

hadi ins hayirlisiyla🧿♥️🙏

Canım hakkında hayırlısı olsun her sey güzel olacak. Bu duayı oku bol bol çok rahat bir asilama geçireceksin 🙏🏻💕☺️

Eklentiler

• Screenshot_20191127_080552.jpg
    Screenshot_20191127_080552.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 24
Ay kizlar bgn bulantiya bas agrim eslik ediyor , kulak arkama kolonyali pamuk koydum ama yok oda kar etmiyo siz napiyorsunuz basiniz agrirken bulantiyida arttiriyo😪
Canım az su içmek ve oksijensiz kalmak da baş ağrısı yapıyor öncelikle balkona çıkıp 10 dk çiçeklerimle oyalanıp hava alıyorum ve su tüketimini arttırıyorum. Karanlık bir odada gözlerimi dinlendiriyorum kar etmezse 1 tane parol alırım çünkü migrenim var.

İnşallah herşey çok güzel olurrr sizin için canımmm :KK200:

İnşallah herşey çok güzel olurrr sizin için canımmm :KK200:
Sağol canım. Eşimin sabah sınavı vardı, teste öyle gidecekti. Aradılar hastaneden daha gitmemiş. Sınava gitme dedim beni dinlemedi. Böyle sorumsuz bir adamdan çocuk istemek doğru mu acaba :( Lafa gelince çok istiyor ama uygulamada sıfır.

Sağol canım. Eşimin sabah sınavı vardı, teste öyle gidecekti. Aradılar hastaneden daha gitmemiş. Sınava gitme dedim beni dinlemedi. Böyle sorumsuz bir adamdan çocuk istemek doğru mu acaba :KK43: Lafa gelince çok istiyor ama uygulamada sıfır.
Sınav da önemli tabi şimdi ne ile ilgili oldgunu bilmiyorum sınavın ama... canım benim eşin en kısa sürede geçecektir hastaneye eminim. umutsuz olma. bi aksilik filan çıkmıştr belki. gider en kısa sürede.
Erkeklern sorumsuzlğu da hepsinde var. bi erkekte illaki sorumsuzlk yaptğı konu/konular var. hepsininkinde farklı şekillerde. ayrıca biz doğustan annelik duygusu ile yaratılmışız. oyuncaklarımız bile bebeklerdi. bizim kadar düşünceli olmalarını istiyoruz evet haklıyız ama onlarda öyle bi güdü yok. malesef. Allahım yardımcınız olsun. bizleri mutlaka haberdar et. merak ettik. sana dua ediyorum :dua:

Sağol canım. Eşimin sabah sınavı vardı, teste öyle gidecekti. Aradılar hastaneden daha gitmemiş. Sınava gitme dedim beni dinlemedi. Böyle sorumsuz bir adamdan çocuk istemek doğru mu acaba :KK43: Lafa gelince çok istiyor ama uygulamada sıfır.
Kuzum bunun için eşine kızma ve tartışma. Şuan içinde bulunduğun sabırsızlık ve aşırı istek seni geriyor, haklısın ama emin ol o da çok istiyor. Sadece erkekler daha basit düşünürler bizim gibi değillerdir. "Sınava da gireyim tahlil de vereyim, 1 saat geç kalsam neolacak ki ? iki işim de aradan çıksın. " o böyle düşünmüştür ve emin ol ki art niyeti yok. Saat çok erken zaten. yetişir , canını sıkma :KK19:

Canım biz burda daha çıkan görmedik. en erken benimki oldu o da 13. gün.
ayy canım içime su serptiniz valla bu sabah 12.günüm yine yaptım ama erken gebelik testinden değil normalden çıkmadı hiçbir şey yapmıcam diyorum ama yine yapıyorum kendi kendime stres yaratıyorum :(

Aslimuu93 Aslimuu93
Her insanda farklı canım benim 9. Günden itibaren hiç gitmeyen iki çiZgi vardı sonra gittikçe silindi.tabi ümitsizlik yaşadım. 13.ve 14. Günde de yavaş yavaş tekrar belirmeye başladı ,ama bazı insanlarda idrarda hiç çıkmaz direk kana baktırmak lazım . klomen kullanırken de çift çizgi çıktı ama iğnenin etkisi ile çıkmış sonraki günler yoktu,çok hayal kırıklığı yaşamıştım,en güzeli kan testi .ben evde var diye dayanamayıp yaptım

Aslimuu93 Aslimuu93
Her insanda farklı canım benim 9. Günden itibaren hiç gitmeyen iki çiZgi vardı sonra gittikçe silindi.tabi ümitsizlik yaşadım. 13.ve 14. Günde de yavaş yavaş tekrar belirmeye başladı ,ama bazı insanlarda idrarda hiç çıkmaz direk kana baktırmak lazım . klomen kullanırken de çift çizgi çıktı ama iğnenin etkisi ile çıkmış sonraki günler yoktu,çok hayal kırıklığı yaşamıştım,en güzeli kan testi .ben evde var diye dayanamayıp yaptım
Canım işte o 9. günde çıkıp gitgide silikleşen iğne etkisi. 13. gün yine koyulaşmaya başladığında iğne etkisi geçmiş oluyor. o yüzden 12. gün iğne etkisi geçmiş olur genelde ve gebelik belirtisi var o görünmeye başlar 13. gün. Ama her zaman en doğru sonuç 14. gün çıkıyor. En güvenilir test de kan testi. Aslimuu93 Aslimuu93

Canım işte o 9. günde çıkıp gitgide silikleşen iğne etkisi. 13. gün yine koyulaşmaya başladığında iğne etkisi geçmiş oluyor. o yüzden 12. gün iğne etkisi geçmiş olur genelde ve gebelik belirtisi var o görünmeye başlar 13. gün. Ama her zaman en doğru sonuç 14. gün çıkıyor. En güvenilir test de kan testi. Aslimuu93 Aslimuu93
tamam canlarım çok teşekkürler hayırlısıyla bakalım o zaman cuma 14.günde kan vereyim burdan da yazarım :)

ayy canım içime su serptiniz valla bu sabah 12.günüm yine yaptım ama erken gebelik testinden değil normalden çıkmadı hiçbir şey yapmıcam diyorum ama yine yapıyorum kendi kendime stres yaratıyorum :KK43:
canım bu şekilde moral bozucu olur. aslında bikaç gün daha sabredip ilk kez iğneden tam 2 hafta sonra yapsan ve kanda baksan sonuca, bu kadar strese girmiceksin. hep söylüyorum. öncesinde yapılan testler ve gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor. bu sefer sık sık tekrarlamak gerekiyor. zaman kaybı, stres kaynağı.. bekle 2 gün daha ve kan ver lütfen.

Kuzum bunun için eşine kızma ve tartışma. Şuan içinde bulunduğun sabırsızlık ve aşırı istek seni geriyor, haklısın ama emin ol o da çok istiyor. Sadece erkekler daha basit düşünürler bizim gibi değillerdir. "Sınava da gireyim tahlil de vereyim, 1 saat geç kalsam neolacak ki ? iki işim de aradan çıksın. " o böyle düşünmüştür ve emin ol ki art niyeti yok. Saat çok erken zaten. yetişir , canını sıkma :KK19:
Sınav da önemli tabi şimdi ne ile ilgili oldgunu bilmiyorum sınavın ama... canım benim eşin en kısa sürede geçecektir hastaneye eminim. umutsuz olma. bi aksilik filan çıkmıştr belki. gider en kısa sürede.
Erkeklern sorumsuzlğu da hepsinde var. bi erkekte illaki sorumsuzlk yaptğı konu/konular var. hepsininkinde farklı şekillerde. ayrıca biz doğustan annelik duygusu ile yaratılmışız. oyuncaklarımız bile bebeklerdi. bizim kadar düşünceli olmalarını istiyoruz evet haklıyız ama onlarda öyle bi güdü yok. malesef. Allahım yardımcınız olsun. bizleri mutlaka haberdar et. merak ettik. sana dua ediyorum :dua:
Sağolun kızlar ya. Modum çok düştü gerçekten. Neyse gitmiş eve geldi kızgınım ama çok birşey demedim. 1 gibi çıkacağız evden. Dualarınızı bekliyorum. Sizi seviyorum iyiki varsınız. ❤️

Back