- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.821
Cok gecmis olsun canim benim. Incir ve kiraz agri kesicidir. Tuketebilirsen bu mevsimde kuru invir tuket kuzumAy kizlar bgn bulantiya bas agrim eslik ediyor , kulak arkama kolonyali pamuk koydum ama yok oda kar etmiyo siz napiyorsunuz basiniz agrirken bulantiyida arttiriyo
Bende ne olsun kuzum ya insulin direncim yuksek ondan dolayi kilo vermem zorlasiyor ve dur diyemiyorum kendime yavaş yavas alisicam birden kesemiyorum onu anladım cebellesiyorm bakalkmYok canim yokta. Kan akis hizini arttirir diye 2 tane yuttum 4 gun arayla. Onun icin sordum. Sende ne var ne yok ?
Ya bende de inanilmaz bir istah acikligi basladi ilk asilama tedavisinden beri. Kendimi durduramiyorum. Surekli canim biseyler istiyor. Asilamadan sonra 4 kilo aldimBende ne olsun kuzum ya insulin direncim yuksek ondan dolayi kilo vermem zorlasiyor ve dur diyemiyorum kendime yavaş yavas alisicam birden kesemiyorum onu anladım cebellesiyorm bakalkm
Aman kuzum alma vermeye calis ben baktıkça batiyorum bakalim neler olacak diyetisyen günde 3 ana 2 ara ogun verdi ama okdr yiyemem ben yedikce daha çok alicam gibime geliyor evde ufak tefek spor ile ç gün icinde yürüyüş ile ve if uyguulamayi dusunuyorum 2 ana 2 ara ogün yapmayı dusunuyorum sabah sağlam kahvalti aksam 8 den sonra bisey yememek ve aksami hafifgecirmek ara o gunlerde kahve ve meyve ile tamamlamayı düşünüyorum gerçekten artik sonuc almak istiyorumYa bende de inanilmaz bir istah acikligi basladi ilk asilama tedavisinden beri. Kendimi durduramiyorum. Surekli canim biseyler istiyor. Asilamadan sonra 4 kilo aldim
Canım benim herşey çok güzel olacak. Buna inan. Biz de seni seviyoruzSağolun kızlar ya. Modum çok düştü gerçekten. Neyse gitmiş eve geldi kızgınım ama çok birşey demedim. 1 gibi çıkacağız evden. Dualarınızı bekliyorum. Sizi seviyorum iyiki varsınız. ❤
tam yemelik bunlarrrrr yaaEki Görüntüle 2559460
Bu bebişko da benim minnaklarımdan biri ❤
İyi haberlerini bekliyoruz. Rabbim yolunuzu açık etsinSağolun kızlar ya. Modum çok düştü gerçekten. Neyse gitmiş eve geldi kızgınım ama çok birşey demedim. 1 gibi çıkacağız evden. Dualarınızı bekliyorum. Sizi seviyorum iyiki varsınız. ❤
bikaç gün belin sırtın üşümesin hiç canım. İnşallah sizin için hayırlısı olur. Dualarımız sizinleLaRisaCca SaNeM_1985 rengarenk44 kızlar hamd olsun bu sefer gayet rahat geçti aşılamam. Hem kendimi kasmadım hem de aşırı sıkışık girmedim diye zorlanmadım. Hepinize teşekkür ederim dua ve desteğiniz için. Eşimin değerleri de geçen defaya göre daha iyi çıktı. Artık Rabbim bilir. En hayırlısını versin inşallah.
Çok teşekkür ederim canım. Dikkat edeceğimbikaç gün belin sırtın üşümesin hiç canım. İnşallah sizin için hayırlısı olur. Dualarımız sizinle
Resmen beni anlatmışsın canım ben@loveinsect bak burada aşılamadan sonraki deneyimlerimi paylaşmıştım. Belki sana faydası olur.
Maşallah subhanallah çok şeker bu ya cinsiyetleri tam bellimi kuzumEki Görüntüle 2559460
Masalllaahh cok tatlii saglikla,gelsin❤Eki Görüntüle 2559460
Benim isten dolayi spora vaktim olmuyor yoksa spor yapsam veririm ben. PuffAman kuzum alma vermeye calis ben baktıkça batiyorum bakalim neler olacak diyetisyen günde 3 ana 2 ara ogun verdi ama okdr yiyemem ben yedikce daha çok alicam gibime geliyor evde ufak tefek spor ile ç gün icinde yürüyüş ile ve if uyguulamayi dusunuyorum 2 ana 2 ara ogün yapmayı dusunuyorum sabah sağlam kahvalti aksam 8 den sonra bisey yememek ve aksami hafifgecirmek ara o gunlerde kahve ve meyve ile tamamlamayı düşünüyorum gerçekten artik sonuc almak istiyorum
Masallah subhanallah canimEki Görüntüle 2559460
Aminn canım darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallahtam yemelik bunlarrrrr yaaAllahım sağlıkla kavuştursn hepimizi
Canım çok sevindim. İnşallah artık güzel haberlerini bekleyeceğizLaRisaCca SaNeM_1985 rengarenk44 kızlar hamd olsun bu sefer gayet rahat geçti aşılamam. Hem kendimi kasmadım hem de aşırı sıkışık girmedim diye zorlanmadım. Hepinize teşekkür ederim dua ve desteğiniz için. Eşimin değerleri de geçen defaya göre daha iyi çıktı. Artık Rabbim bilir. En hayırlısını versin inşallah.
Canımm hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledirResmen beni anlatmışsın canım benben de bugün 11.günüm idrarımda 2.çizgi silik çıktı
Canım bu tospik de kardeşi de erkekMaşallah subhanallah çok şeker bu ya cinsiyetleri tam bellimi kuzum
Kuzumm darısı sana inşallahhMasalllaahh cok tatlii saglikla,gelsin❤
Canımıniçi darısı sana olsun tezvakitteMasallah subhanallah canim
Canım çatlama iğnesinin 11. Günü bhcg 4,6 çıktı şimdi bu ne demekAminn canım darısı sağlıkla kucağımıza almaya inşallah ❤
Canım çok sevindim. İnşallah artık güzel haberlerini bekleyeceğiz
Canımm hadi hayırlısı inşallah bebişin seninledir❤
Canım bu tospik de kardeşi de erkekdarısı sana tez vakitte inşallah
Kuzumm darısı sana inşallahh ❤❤
Canımıniçi darısı sana olsun tezvakitte ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?