Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım ya inşallah Rabbim en hayırlısını nasip etsin stressiz olmuyor maalesef birde zaman geçtikçe daha da artıyor

Yok canım kan tahlili sonucuma göre çatlamadigi görüluyor
Hadı cnm kac cıktıkı drmu dedı bımuaune olsaydı sakın yasmın verırse kullanma sogan kuru yaparsın bana dr oyle dedı bısey yapmasanda onlar gecer dedı yılmadan devam kac mmdı yumurtan

Hadı cnm kac cıktıkı drmu dedı bımuaune olsaydı sakın yasmın verırse kullanma sogan kuru yaparsın bana dr oyle dedı bısey yapmasanda onlar gecer dedı yılmadan devam kac mmdı yumurtan
Yani evet canım adetle atılıyor en azından iki ay öncede olmuştu bende doğum kontrol hapı verdi ama kullanmadım hayıt suyu içtim bende soğan suyunu içemiyorum midem bulanıyor hayırlısı artık elden bir şey gelmiyor

aynen canım. ben tedavi olurken ablam hamile kaldığında, doğuma gittiğinde çok ağlamıştım.hatta ilk gün hastaneye gidip gitmemekte bile kararsız kalmıştım. ama geldiğim aşamada biraz daha iyiyim. şimdilik yeğenlerimle idare ediyorum. Herşeyin en iyisini, güzelini veren Rabbim elbet bizimde gönlümüzde olanı verecektir. Vermese de amenna ne geldiyse Sen'den geldi demekten başka çaremiz yok

ben geçen ay yasmin kullandım ve eridi canım. Bu aşılamada da hemşire sıkı sıkı tembih etti bitkisel birşey kullanma diye.

Canim benim inancli insanlariz beklemekte mecburi. Rabbim takdir edecek ki olacak. Sabrin sonu selamet

ben geçen ay yasmin kullandım ve eridi canım. Bu aşılamada da hemşire sıkı sıkı tembih etti bitkisel birşey kullanma diye.
Dr bana yasmın kullansanda sogan suyu kullansan da kullanmasanda erıcek o kıst tehlıkelı dglmzwten dedı cnm

Hakkımızda hayırlısı boyleymıs bu ay cnmmadet oluncamı dr a gıtcen adetınle ayarsın ıns buay bızım ıcın cok gzş olur

Hakkımızda hayırlısı boyleymıs bu ay cnmmadet oluncamı dr a gıtcen adetınle ayarsın ıns buay bızım ıcın cok gzş olur
Evet canım önümüzdeki hafta adet olurum 3. Günu gidicem bakalım kist varsa 1 ay ara yoksa devam ederiz inşallah aşılamaya geçmeyi düşünüyorum doktorum onaylarsa hayırlısı Rabbim in katında evlat çok bize de nasip eder günü var demek. Çok zor ama geçecek elbet. Sevdiği kulunu sınarmis Rabbim isyan edecek mi diye şükür bugunumuzede. Her zaman dua ediyorum sadece kendime değil isteyen herkse versin Rabbım inşallah evlat kokusunu tadalim

Bıkac ay daha denıcem burda asılama yapcak ıyı yerde yok heralde artık bıraktım olursa olur olmazsa nabım benım garantımde yok buay daha temkını gıdıcem sende ıns bıran once adet ol da yenı aya basla

Aynen canım adet olmak istiyorum biran evvel bende 1 ay ara vercem sanırım çatlamaynca kist oluyor bende. Haftaya esimin spremlerine bir daha bakılacak artış yoksa aşılamaya geçmek en iyisi çünkü maddi manevi zor olmaya başladı. Rabbim cuma saatinin yüzü suyu hürmetine gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin

Evet maddı manevı zor esım ızın olayı sıkıntı benımde bu sehırde sıkıntı kım ıyı bımıyoruz psikolojik olarak cökuyoruz zaten ara verme bence dıger taraftan yumurtlarsın o kıstte adetle atılır yasmın falan hıcbısey yapmada vucuy atıyo onu bıkac ayda bende yarın gıdıcem yenıden hormon bakarlar belkı yenıden baslıcaz buayda esımı egıtıme gonderebılırler valla yoruldum ısyan etmıyorum asla buna sukur cenntte bıtane melegım var ama tek basımayım cok zor oluyor artık allahım bızlerede tattırsın artık yenıden kucagımıza alalım

Canım benim nasılsınız. Iyi olun
Canım eve geldim bugün o kadar bitkinim ki. Dün sağlıklı görünmeyen bebeğimin burun kemiğini gördük. İlk defa yön değiştirmişti elleri kolları oynuyordu. Çok mutlu hissettim kendimi. Rabbim benden ümidini kesme diyor belki de. Belki de yavrum direniyor belki görünümü iyi olacak. Allah evlatlarımıza sağlık versin. Diğer bebeğim de çok şükür iyi. Sızıntı şeklinde kanamam devam ediyor. İlaçlarımıza devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…