- 9 Kasım 2019
- 170
- 160
- 33
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.441
evet akşam işten çıkar çıkmaz hemen bi acile gidip kan vericem umarım değerlerim yüksek çıkar :)ben de femara+ovitrelle kullandm. 4Ekimde iğnem vuruldu. 22 Ekimde kanda testte hamile olduğum çıktı. hiç gebelik testi yapmadm. kanda test yapmanı acilen öneririm. Tek kesin sonucu kandan alabilirsin. Hayırlı olsun inş bebişin seninledir
İbrar testi yapın birde hamilelik var gibiBaktim kuzum artisim cok guzel 2 gunde 3 kata yakin artti. 1049 du 2 gun sonra 2950 iyi degil mi vallla deli olcam ya hamile kalana kadar neler yasadim doktorun bir lafiyla coktumyarin gitcem artik doktora baksin bakalim insallah guzel haberler veririm
Başarırsın canım emin ol. Ben de 2.aşılamaya başladım. Bakalım hayırlısıKızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinzLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne
Ben gonal f i hep koldan yaptım canım çat iğnesini göbektenGonalf tamam gobekten de Catlatma ignesini de mi gobekten yaptin canim ?
anladm cnm amin insAllahÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN.
DOKTOR ULTRASONLA DA BAKTI CANIM KESEYİ FALN GÖRDÜ SONRA BÖYLE SÖYLEDİ İŞTE
17. Günü ve silikse Allah'ın izniyle hamilesin cnm kan değerini yaz sağlıkla ilerler insAllah gözün aydın cnmarkadaşlar bende 4kasımda ovitrelle yapıldı bugün 17.günüm ve test yaptm ikinci çizgi silik çıktı akşam kan vericem laborant arkadaşıma sordum hamilesin dedi :) benim gibi olan varmı acaba
Baya yüksek çıkmış cnm ilaç verdi mi dahiliye insülin direncinin bı numaralı tedavisi yürüyüş cnm günlük bı saat yürüyüş direk kırıyor direnci cnm başarırsın kesinlikle benimde baya yüksekti şükür kırıldı direncim iyiyim Şükür yemek yaptm eşimi beklioruz kızımla sen nasılsınKızlar bugün diyetisyene gititim ondan önce dahiliye ç kan verdim insulinime de baktiridjm 26.6 cikti kizlar yüksek baya ve bu yuzden yumurtalar catlamak için direnc gösteriyor liste verdi yasaklar falan güzel bir program oluşturduk günde 1saat yuruyus insalalh basaririm sizler naailsinzLaRisaCca Dream1988 rengarenk44 C Capanin Gururu Teyom Fit mutlu anne
Canım hala hastanedeyiz az önce ultrasona girdik. İkisi de canlı çok şükür. Kanama alanında küçülme yok. Sağlıklı görünmeyen bebek rahim ağzında. Kurban olduğum öyle bir yaratıyor ki tutunmuş yavrucak düşmem de düşmem diye. O kadar kanamaya 1 aydır, iyi dayandı. İnadı anasına çekmiş. İnşallah doktorlar bu süreçte yanıldıklarını görürler bebeğim iyi olur ikisini de kucağıma alırımCanim nasilsin ?LaRisaCca
Canım inşallah daha iyi oluruz, hastanedeyiz hala
İnsAllah kuzum sende kuzularda güçlü Allah'ın izniyle iyi olacaksınız kanaman durdu mu pekiCanım inşallah daha iyi oluruz, hastanedeyiz hala
Yok canım devam ediyor durunca taburcu olcam inşİnsAllah kuzum sende kuzularda güçlü Allah'ın izniyle iyi olacaksınız kanaman durdu mu peki
Tamam cnm haberdar et bizi de dualarım sizinleYok canım devam ediyor durunca taburcu olcam inş
Iyym bende bebegim doktor da öyle söyledi yürüyüş çok.iyi gelicek dedi dedim cocuk istiyorum dedi yürüyüş ile kiracsksin insulinianladm cnm amin insAllah
17. Günü ve silikse Allah'ın izniyle hamilesin cnm kan değerini yaz sağlıkla ilerler insAllah gözün aydın cnm
Baya yüksek çıkmış cnm ilaç verdi mi dahiliye insülin direncinin bı numaralı tedavisi yürüyüş cnm günlük bı saat yürüyüş direk kırıyor direnci cnm başarırsın kesinlikle benimde baya yüksekti şükür kırıldı direncim iyiyim Şükür yemek yaptm eşimi beklioruz kızımla sen nasılsın
Hayirlisi kuzum bu sefer son olur insalalh seni Ne güzel haberlerini alırızBaşarırsın canım emin ol. Ben de 2.aşılamaya başladım. Bakalım hayırlısı
Aynen cnm insAllah insülin direncin kırılcak önce sonra da bebeğin gelecek hayırlısıylaIyym bende bebegim doktor da öyle söyledi yürüyüş çok.iyi gelicek dedi dedim cocuk istiyorum dedi yürüyüş ile kiracsksin insulini
Ay insalalh kuzum ya bakalim olacak insalalhAynen cnm insAllah insülin direncin kırılcak önce sonra da bebeğin gelecek hayırlısıyla
Kıst yoksa catlamıs olmuyomu bugun bnm agrm olmafı senın varmıCanım doktora karnından bakarsa çatlamış mi die goremez. Sadece kist varsa eğer çatlamadigi için kist olmuştur onu görür. Kanda progestron bakılıyor çatladı mi diye onu iste istersen kanda bakılsın
Valla haklısın cnm hayatm korkunc kotu hıc umudum da yok hakkımızda hayırlısuya lütfen olumlu olun. Henüz zamanı gelmemiştir. Zamanı geldiğinde hiçbir güç onu sizden ayıramıcak.. Allah büyük. Hem umutsuz mutsuz olunca elimize ne geçiyo? olacağın önüne geçebilcek mi? ama umutlu ve mutlu olunca en azından günümüzü kendimize cehennem etmeden daha huzurlu geçiririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?