- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.421
Ah ne cok isterim oyle biseyi. Ama ne imtihanlar var buna sukur be gulum. Agir geliyor nefsimize ama iste Rabbim belki ahirete bırakmamak icin cezalarimizi burda cektiriyor. Ebedi mutluluklar bizim olsun insaallahCanım benimmmm.. Keşke bir sihirli değnek olsa da tüm umutsuzların yüreğine umut serpse
Gonalf tamam gobekten de Catlatma ignesini de mi gobekten yaptin canim ?ben göbekten vuruldum geçen defa yine öyle olacak galiba.
Sabır, meyvesini tatlandırıyor. Hiç merak etme. Allahım zorumuzu kolaylaştırsın hepimizinAh ne cok isterim oyle biseyi. Ama ne imtihanlar var buna sukur be gulum. Agir geliyor nefsimize ama iste Rabbim belki ahirete bırakmamak icin cezalarimizi burda cektiriyor. Ebedi mutluluklar bizim olsun insaallah
Amin insaallah. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?Sabır, meyvesini tatlandırıyor. Hiç merak etme. Allahım zorumuzu kolaylaştırsın hepimizin
ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN.yaaaa cnm Rabbim yardımcınız olsun insAllah düzelir durumun bi an önce nasılsın su an çok merak ettim bişey dediler mi
MaşAllah cnm Rabbim in mucizesi işte tebrikler sağlıkla ilerler insAllah
hadi az kalmış cnmiyiyim Şükür cnm ev işi kızım derken uğraşıyorum sen nasılsın canım
Cnm betaya göre mi dedi doktor yoksa ultrasonla mi bakti
evet canım. ovitrelle iğnem. onu da aynı şekilde göbekten yaptımGonalf tamam gobekten de Catlatma ignesini de mi gobekten yaptin canim ?
EEE BENİM Kİ NE KADARLIK OLUYO O ZAMNCanım 3. Hafta öğrenmiştim 31 çıkmıştı :)
AMİN CANIM ALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN ÇOK DEĞİŞİK BİR DUYGUYMUŞCok sevindim canim Rabbim kucaginda koysun insaallah.
Umudum yok cnm 26mm yumurtayla yarın dr der catlamıs catlamamıs dıye bakalım ne olcagı bellı olur sabah test yapsam yanıltıcı olurmuya benim de akıntım su kıvamındaydı ve renksiz. çok sık idrara da çıkıyodum. bu söylediklerim hamile olduğumu öğrenmeden evveldi tabi. Acaba sen de hamile olabilir misin.. Allahtan ümit kesilmez.
yok kendin test yapma. doktora gidiceksin nasılsa... bizi de haberdar etUmudum yok cnm 26mm yumurtayla yarın dr der catlamıs catlamamıs dıye bakalım ne olcagı bellı olur sabah test yapsam yanıltıcı olurmu
iyi çok şükür. iyiyiz biz. cumartesi doktorumuz var. bakalım doktor kontrolü nasıl geçecekAmin insaallah. Sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik?
Yok dr yapmaz test bence daha bı dr a gecmısten bugune kendımı anlatıcam en bastan ne dıyecek tedavımı vercek nasılmolcak kafam karısık yarın dogum gunum ve ben tamamen mutsuz olmaktan cok korkuyorumyok kendin test yapma. doktora gidiceksin nasılsa... bizi de haberdar et
Canım doktora karnından bakarsa çatlamış mi die goremez. Sadece kist varsa eğer çatlamadigi için kist olmuştur onu görür. Kanda progestron bakılıyor çatladı mi diye onu iste istersen kanda bakılsınYok dr yapmaz test bence daha bı dr a gecmısten bugune kendımı anlatıcam en bastan ne dıyecek tedavımı vercek nasılmolcak kafam karısık yarın dogum gunum ve ben tamamen mutsuz olmaktan cok korkuyorum
Masaallah subhanallah. Insaallah saglicakla kavursursun yavrucuguna.iyi çok şükür. iyiyiz biz. cumartesi doktorumuz var. bakalım doktor kontrolü nasıl geçecek
teşekkürler bitanemMasaallah subhanallah. Insaallah saglicakla kavursursun yavrucuguna.
ya lütfen olumlu olun. Henüz zamanı gelmemiştir. Zamanı geldiğinde hiçbir güç onu sizden ayıramıcak.. Allah büyük. Hem umutsuz mutsuz olunca elimize ne geçiyo? olacağın önüne geçebilcek mi? ama umutlu ve mutlu olunca en azından günümüzü kendimize cehennem etmeden daha huzurlu geçiririz.Yok dr yapmaz test bence daha bı dr a gecmısten bugune kendımı anlatıcam en bastan ne dıyecek tedavımı vercek nasılmolcak kafam karısık yarın dogum gunum ve ben tamamen mutsuz olmaktan cok korkuyorum
ben de femara+ovitrelle kullandm. 4Ekimde iğnem vuruldu. 22 Ekimde kanda testte hamile olduğum çıktı. hiç gebelik testi yapmadm. kanda test yapmanı acilen öneririm. Tek kesin sonucu kandan alabilirsin. Hayırlı olsun inş bebişin seninledirarkadaşlar bende 4kasımda ovitrelle yapıldı bugün 17.günüm ve test yaptm ikinci çizgi silik çıktı akşam kan vericem laborant arkadaşıma sordum hamilesin dedi :) benim gibi olan varmı acaba
kesinlikle öyle. kaderimiz bir nevi bizim gayretimize (dua, çalışmak vs) bağlı.. benim bir tanıdığım kadın ilk evliliğinden hamile kalamadı. sonra ayrıldı. başkasıyla evlendi. ilk aydan hamile kaldı. hem de 40ını epey geçmiştir. Hayat bu. Allah ol derse olur..Kizlar cok icten dua ediyorum , Allah butun bebek isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli nurtopu gibi evlatlar nasip etsin ben 5 senedir cekiyorum bu hasreti , Allah im senden umit kesmem diye dua edin , Hz. Musa zamaninda bi kadin hz. Musa dan Allaha dua etmesini evlat sahibi olmak istedigini soylemis , Allahu teala da Ya Musa soyle o kadina onun cocugu olmuycak demis , kadin buna ragmen dua etmeye devam etmis ve Allah dan umit kesmem o benim halime dayanamaz acir bana bi evlat verir demis .. ve bi zaman sonra kadin umidini kesmedigi icin bi cocugu olmus ,,. Bunu bana annem anlatmisti paylasmak istedim sizle
hiç bilgim yok bu konuda. ben yaptığımda göbekten yaptm. o da bi hastanede hemşireye yaptırdm. kendi kendime içim tutmadı.Selam çatlatma iğnesini koldan mı yoksa göbekten mi vurmak daha etkili doktorum kol dedi fakat çoğunluk göbekten yapıyor bir fark yaratıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?