Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benimmmm.. Keşke bir sihirli değnek olsa da tüm umutsuzların yüreğine umut serpse
Ah ne cok isterim oyle biseyi. Ama ne imtihanlar var buna sukur be gulum. Agir geliyor nefsimize ama iste Rabbim belki ahirete bırakmamak icin cezalarimizi burda cektiriyor. Ebedi mutluluklar bizim olsun insaallah

Ah ne cok isterim oyle biseyi. Ama ne imtihanlar var buna sukur be gulum. Agir geliyor nefsimize ama iste Rabbim belki ahirete bırakmamak icin cezalarimizi burda cektiriyor. Ebedi mutluluklar bizim olsun insaallah
Sabır, meyvesini tatlandırıyor. Hiç merak etme. Allahım zorumuzu kolaylaştırsın hepimizin

ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM CANIM ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN.
DOKTOR ULTRASONLA DA BAKTI CANIM KESEYİ FALN GÖRDÜ SONRA BÖYLE SÖYLEDİ İŞTE

ya benim de akıntım su kıvamındaydı ve renksiz. çok sık idrara da çıkıyodum. bu söylediklerim hamile olduğumu öğrenmeden evveldi tabi. Acaba sen de hamile olabilir misin.. Allahtan ümit kesilmez.
Umudum yok cnm 26mm yumurtayla yarın dr der catlamıs catlamamıs dıye bakalım ne olcagı bellı olur sabah test yapsam yanıltıcı olurmu

yok kendin test yapma. doktora gidiceksin nasılsa... bizi de haberdar et
Yok dr yapmaz test bence daha bı dr a gecmısten bugune kendımı anlatıcam en bastan ne dıyecek tedavımı vercek nasılmolcak kafam karısık yarın dogum gunum ve ben tamamen mutsuz olmaktan cok korkuyorum

Yok dr yapmaz test bence daha bı dr a gecmısten bugune kendımı anlatıcam en bastan ne dıyecek tedavımı vercek nasılmolcak kafam karısık yarın dogum gunum ve ben tamamen mutsuz olmaktan cok korkuyorum
Canım doktora karnından bakarsa çatlamış mi die goremez. Sadece kist varsa eğer çatlamadigi için kist olmuştur onu görür. Kanda progestron bakılıyor çatladı mi diye onu iste istersen kanda bakılsın

ya lütfen olumlu olun. Henüz zamanı gelmemiştir. Zamanı geldiğinde hiçbir güç onu sizden ayıramıcak.. Allah büyük. Hem umutsuz mutsuz olunca elimize ne geçiyo? olacağın önüne geçebilcek mi? ama umutlu ve mutlu olunca en azından günümüzü kendimize cehennem etmeden daha huzurlu geçiririz.

arkadaşlar bende 4kasımda ovitrelle yapıldı bugün 17.günüm ve test yaptm ikinci çizgi silik çıktı akşam kan vericem laborant arkadaşıma sordum hamilesin dedi :) benim gibi olan varmı acaba
ben de femara+ovitrelle kullandm. 4Ekimde iğnem vuruldu. 22 Ekimde kanda testte hamile olduğum çıktı. hiç gebelik testi yapmadm. kanda test yapmanı acilen öneririm. Tek kesin sonucu kandan alabilirsin. Hayırlı olsun inş bebişin seninledir

kesinlikle öyle. kaderimiz bir nevi bizim gayretimize (dua, çalışmak vs) bağlı.. benim bir tanıdığım kadın ilk evliliğinden hamile kalamadı. sonra ayrıldı. başkasıyla evlendi. ilk aydan hamile kaldı. hem de 40ını epey geçmiştir. Hayat bu. Allah ol derse olur..

Selam çatlatma iğnesini koldan mı yoksa göbekten mi vurmak daha etkili doktorum kol dedi fakat çoğunluk göbekten yapıyor bir fark yaratıyor mu?
hiç bilgim yok bu konuda. ben yaptığımda göbekten yaptm. o da bi hastanede hemşireye yaptırdm. kendi kendime içim tutmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…