- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.381
Bana bugün ki doktor aşılama için ebru hanımı söyledi o nasıl ona nasıl sıra alıyoruzBen de üniversitede Ebru hanımda tedavi oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bugün ki doktor aşılama için ebru hanımı söyledi o nasıl ona nasıl sıra alıyoruzBen de üniversitede Ebru hanımda tedavi oluyorum
CAnim benim korkma bunu da atlatcaksin artik buyudu bebekler bi sorun olmaz ben de yasiyorum bu durumu korkuyosun ama bise olmiycak merak etme bazi hamilelikler boyle oluyo ne yazikkiKızlar ben aşırı kanama ile hastaneye yatış yaptım. İnşallah kötü anılarım olmaz. Ara ara bakarım yine foruma . Kendinize dikkat edin![]()
Brnım bır haftadan baslardı bence sende var cnm hadı ıns nezaman test yapcanİnşallah canım ya. Göğüs uçları da agrio adetten 2 3 gün önce başlardı normalde bir kaç gündür oda var inşallah vardır ☺![]()
Asılama dgl catlatma ıgnesının 9.gunuydu cnmKızlar sizin aşılamanın kaçıncı günü bugün?
3 bucuk sene gectı cnm artık sıkılıyorum gorev ıcabı esımle aılelerden cok uzagız yalnızım bende calısmadımm pskljm bozuktu cok ıste zor oluyobebeksiz hayatın da tadını çıkartmak lazım :) olanlara da sabır olmayanlara da :))
Ay ne gzl cnm tadını cıkar ya bızlerede dua et aman yorma kendınıyaaaa cnm Rabbim yardımcınız olsun insAllah düzelir durumun bi an önce nasılsın su an çok merak ettim bişey dediler mi
MaşAllah cnm Rabbim in mucizesi işte tebrikler sağlıkla ilerler insAllah
hadi az kalmış cnmiyiyim Şükür cnm ev işi kızım derken uğraşıyorum sen nasılsın canım
Cnm betaya göre mi dedi doktor yoksa ultrasonla mi bakti
Memnunum canım. Ücretli giriş yapıyorum. Ama hastane çok yoğun olduğu için maalesef çok bekliyorum.Bana bugün ki doktor aşılama için ebru hanımı söyledi o nasıl ona nasıl sıra alıyoruz
İğnenin 17. Gününü beklerim canım yapıp negatifi görmekte ayrı üzüyorBrnım bır haftadan baslardı bence sende var cnm hadı ıns nezaman test yapcan
Koldan vurdur , bi kez gobekden vuruldum yumurtam catlamadi kolumdan vuruldum iki kez ikisi de catladiSelam çatlatma iğnesini koldan mı yoksa göbekten mi vurmak daha etkili doktorum kol dedi fakat çoğunluk göbekten yapıyor bir fark yaratıyor mu?
Okdr sabrdebılcenmı kızİğnenin 17. Gününü beklerim canım yapıp negatifi görmekte ayrı üzüyor
Amin cnm ıns allah hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versinKizlar cok icten dua ediyorum , Allah butun bebek isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli nurtopu gibi evlatlar nasip etsin ben 5 senedir cekiyorum bu hasreti , Allah im senden umit kesmem diye dua edin , Hz. Musa zamaninda bi kadin hz. Musa dan Allaha dua etmesini evlat sahibi olmak istedigini soylemis , Allahu teala da Ya Musa soyle o kadina onun cocugu olmuycak demis , kadin buna ragmen dua etmeye devam etmis ve Allah dan umit kesmem o benim halime dayanamaz acir bana bi evlat verir demis .. ve bi zaman sonra kadin umidini kesmedigi icin bi cocugu olmus ,,. Bunu bana annem anlatmisti paylasmak istedim sizle
17. Gün adet oluyorum kan tahlili den sonra yumurta çatlamış değer düşük çıkarsa adet olcagimi düşünüp sabrederimOkdr sabrdebılcenmı kız![]()
Ediyorum cnm insAllah sende kısa zmnda güzel haberi alacaksnAy ne gzl cnm tadını cıkar ya bızlerede dua et aman yorma kendını
Ins cnm oglumun yerıne ıns acısını dındırıcek tatlı saglıklı hayırı bır bebıs gelır benım goguslerım cok buyudu ya acıyolarmsutyenler zor oluyor fena olcak adet olursaEdiyorum cnm insAllah sende kısa zmnda güzel haberi alacaksn
İğne bende de öyle yapmıştı cnm bu ay da adete son bı hafta kala göğüsleim ağrımaya başlamıştı yüzümde sivilcelenme olduIns cnm oglumun yerıne ıns acısını dındırıcek tatlı saglıklı hayırı bır bebıs gelır benım goguslerım cok buyudu ya acıyolarmsutyenler zor oluyor fena olcak adet olursa
Benım cenemdekı adet sıvılcesı cıkarmgıbı oldu bıkacgun acıdı sonra kayboldu ılk defa cıkar ırınlı ıkı hafta kalır normalde sımdıde bugun yanagımdansıvılce cıktı bu ıgne ıyı gelmedı heralde ıgnenın kacıncı gunu testte netlestı senınİğne bende de öyle yapmıştı cnm bu ay da adete son bı hafta kala göğüsleim ağrımaya başlamıştı yüzümde sivilcelenme oldu
Canım kanama devam ediyor. Bebeklerin ikisi de canlı. Sağlıklı görülmeyen bebeğin suyu iyice azalmış. Bekliyoruz.. zor gerçekten. @fedakar anne dlk çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim topiğimizdeki tüm canlara nasip etsin hayırlısıyla ❤