• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben aşırı kanama ile hastaneye yatış yaptım. İnşallah kötü anılarım olmaz. Ara ara bakarım yine foruma . Kendinize dikkat edin 👍🏻
CAnim benim korkma bunu da atlatcaksin artik buyudu bebekler bi sorun olmaz ben de yasiyorum bu durumu korkuyosun ama bise olmiycak merak etme bazi hamilelikler boyle oluyo ne yazikki

yaaaa cnm Rabbim yardımcınız olsun insAllah düzelir durumun bi an önce nasılsın su an çok merak ettim bişey dediler mi
MaşAllah cnm Rabbim in mucizesi işte tebrikler sağlıkla ilerler insAllah 🤲🤗
hadi az kalmış cnm 😃 iyiyim Şükür cnm ev işi kızım derken uğraşıyorum sen nasılsın canım

Cnm betaya göre mi dedi doktor yoksa ultrasonla mi bakti
Ay ne gzl cnm tadını cıkar ya bızlerede dua et aman yorma kendını

Kizlar cok icten dua ediyorum , Allah butun bebek isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli nurtopu gibi evlatlar nasip etsin ben 5 senedir cekiyorum bu hasreti , Allah im senden umit kesmem diye dua edin , Hz. Musa zamaninda bi kadin hz. Musa dan Allaha dua etmesini evlat sahibi olmak istedigini soylemis , Allahu teala da Ya Musa soyle o kadina onun cocugu olmuycak demis , kadin buna ragmen dua etmeye devam etmis ve Allah dan umit kesmem o benim halime dayanamaz acir bana bi evlat verir demis .. ve bi zaman sonra kadin umidini kesmedigi icin bi cocugu olmus ,,. Bunu bana annem anlatmisti paylasmak istedim sizle

Kizlar cok icten dua ediyorum , Allah butun bebek isteyen kardeslerime en yakin zamanda hayirli saglikli nurtopu gibi evlatlar nasip etsin ben 5 senedir cekiyorum bu hasreti , Allah im senden umit kesmem diye dua edin , Hz. Musa zamaninda bi kadin hz. Musa dan Allaha dua etmesini evlat sahibi olmak istedigini soylemis , Allahu teala da Ya Musa soyle o kadina onun cocugu olmuycak demis , kadin buna ragmen dua etmeye devam etmis ve Allah dan umit kesmem o benim halime dayanamaz acir bana bi evlat verir demis .. ve bi zaman sonra kadin umidini kesmedigi icin bi cocugu olmus ,,. Bunu bana annem anlatmisti paylasmak istedim sizle
Amin cnm ıns allah hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin

F8203E3E-A0C3-4A29-AF1F-52F862B2947F.jpeg

Bebis isteyen kizlar bu duayi kesin okuyun😘

Ediyorum cnm insAllah sende kısa zmnda güzel haberi alacaksn
Ins cnm oglumun yerıne ıns acısını dındırıcek tatlı saglıklı hayırı bır bebıs gelır benım goguslerım cok buyudu ya acıyolarmsutyenler zor oluyor fena olcak adet olursa

Ins cnm oglumun yerıne ıns acısını dındırıcek tatlı saglıklı hayırı bır bebıs gelır benım goguslerım cok buyudu ya acıyolarmsutyenler zor oluyor fena olcak adet olursa
İğne bende de öyle yapmıştı cnm bu ay da adete son bı hafta kala göğüsleim ağrımaya başlamıştı yüzümde sivilcelenme oldu

İğne bende de öyle yapmıştı cnm bu ay da adete son bı hafta kala göğüsleim ağrımaya başlamıştı yüzümde sivilcelenme oldu
Benım cenemdekı adet sıvılcesı cıkarmgıbı oldu bıkacgun acıdı sonra kayboldu ılk defa cıkar ırınlı ıkı hafta kalır normalde sımdıde bugun yanagımdansıvılce cıktı bu ıgne ıyı gelmedı heralde ıgnenın kacıncı gunu testte netlestı senın

Canım kanama devam ediyor. Bebeklerin ikisi de canlı. Sağlıklı görülmeyen bebeğin suyu iyice azalmış. Bekliyoruz.. zor gerçekten. @fedakar anne dlk çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim topiğimizdeki tüm canlara nasip etsin hayırlısıyla ❤

Canim sen nolursa olsun icini ferah tut herseyin hayirlisi Allah ne derse o olur. Insallah guzel haberler bekliyoruz senden. Dualarimiz seninle😘😘

Back