Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyle cnm arada adet agrısı gelıp gıdıyo 9.gun normalmı acaba
kasık ağrısı hamilelik belirtisi top 1 hem de. ama adet ağrısı da olabilir. bilemedim ki birazcık daha sabret kuzum. İnş Rabbim gönlüne göre verirrrr
@Fly3646 canım inş senin de bebişin seninledir.. yukarda da dediğim gibi ağrı adet ağrısı ile birebir. Allah gönlüne göre versin

kasık ağrısı hamilelik belirtisi top 1 hem de. ama adet ağrısı da olabilir. bilemedim ki birazcık daha sabret kuzum. İnş Rabbim gönlüne göre verirrrr
Iste ıgnedır dıye dusundum kuzum bıkacgunsur goguslerım de sıslıyo adete az kalada oyle olurdu bılmıyom kı

Iste ıgnedır dıye dusundum kuzum bıkacgunsur goguslerım de sıslıyo adete az kalada oyle olurdu bılmıyom kı
Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Bebekler geleceği aileyi seçerek gelirmiş. Eminim ki size de çok özel çok güzel bi bebek gelecek. Sabır, sonucu her zaman daha değerli ve özel kılar.

İnşallah canım ya. Göğüs uçları da agrio adetten 2 3 gün önce başlardı normalde bir kaç gündür oda var inşallah vardır

İnşallah canım ya. Göğüs uçları da agrio adetten 2 3 gün önce başlardı normalde bir kaç gündür oda var inşallah vardır ☺
Senle belırtılerımız qynı cnm ıns hamıleyızdır bır umut ıste ınkansız dıye bısey yok hayatta dımı Aşlah buyuk

Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Bebekler geleceği aileyi seçerek gelirmiş. Eminim ki size de çok özel çok güzel bi bebek gelecek. Sabır, sonucu her zaman daha değerli ve özel kılar.
Cok acı cektık dahada cekıyoruz evın karsısında bebeklı aıle var gece bıle sesı gelıyo aglarken yalvarıyorum artık allahımm sussun dıye bazen de uyanıyorum gece o derecede

Senle belırtılerımız qynı cnm ıns hamıleyızdır bır umut ıste ınkansız dıye bısey yok hayatta dımı Aşlah buyuk
Aynen canım tup bebekle bile hamile kalamazsın denilen insanlar hamile kalıyor. Rabbim ol dedikten sonra imkansız yoktur bize de bir gün yazmıştır hayırlısı ile gelsin inşallah

Cok acı cektık dahada cekıyoruz evın karsısında bebeklı aıle var gece bıle sesı gelıyo aglarken yalvarıyorum artık allahımm sussun dıye bazen de uyanıyorum gece o derecede
bebeksiz hayatın da tadını çıkartmak lazım :) olanlara da sabır olmayanlara da :))

Kızlar ben aşırı kanama ile hastaneye yatış yaptım. İnşallah kötü anılarım olmaz. Ara ara bakarım yine foruma . Kendinize dikkat edin
yaaaa cnm Rabbim yardımcınız olsun insAllah düzelir durumun bi an önce nasılsın su an çok merak ettim bişey dediler mi
MaşAllah cnm Rabbim in mucizesi işte tebrikler sağlıkla ilerler insAllah
Merhaba kızlar nasılsınız iğneden 9.günüm sohbet edelim bıraz sızler nasısınız bebısler yumoşşar
hadi az kalmış cnm iyiyim Şükür cnm ev işi kızım derken uğraşıyorum sen nasılsın canım
CANIM 2449 ÇIKTI DÜN 4 HAFTA 6 GÜNLÜK DEDİ DOKTOR
Cnm betaya göre mi dedi doktor yoksa ultrasonla mi bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…