- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
- 548
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.361
Evet 2 3 gündür adet ağrısı gibi ağrı giriyor kasigima. Ama ıgnede hamilelik hormonu var o yüzden pek umitlenmiyorum.Bnde ılk vurdurusum beklcm sndr vrmo bugun arada adet agrısı gıbı sancı
kasık ağrısı hamilelik belirtisi top 1 hem de. ama adet ağrısı da olabilir. bilemedim kiOyle cnm arada adet agrısı gelıp gıdıyo 9.gun normalmı acaba
Aynen bnde bılmedıgım ıcın oyuzdendur dıyorum umıt bende de yokEvet 2 3 gündür adet ağrısı gibi ağrı giriyor kasigima. Ama ıgnede hamilelik hormonu var o yüzden pek umitlenmiyorum.
Iste ıgnedır dıye dusundum kuzum bıkacgunsur goguslerım de sıslıyo adete az kalada oyle olurdu bılmıyom kıkasık ağrısı hamilelik belirtisi top 1 hem de. ama adet ağrısı da olabilir. bilemedim kibirazcık daha sabret kuzum. İnş Rabbim gönlüne göre verirrrr
Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Bebekler geleceği aileyi seçerek gelirmiş. Eminim ki size de çok özel çok güzel bi bebek gelecek. Sabır, sonucu her zaman daha değerli ve özel kılar.Iste ıgnedır dıye dusundum kuzum bıkacgunsur goguslerım de sıslıyo adete az kalada oyle olurdu bılmıyom kı
İnşallah canım ya. Göğüs uçları da agrio adetten 2 3 gün önce başlardı normalde bir kaç gündür oda var inşallah vardırkasık ağrısı hamilelik belirtisi top 1 hem de. ama adet ağrısı da olabilir. bilemedim kibirazcık daha sabret kuzum. İnş Rabbim gönlüne göre verirrrr
@Fly3646 canım inş senin de bebişin seninledir.. yukarda da dediğim gibi ağrı adet ağrısı ile birebir. Allah gönlüne göre versin
Senle belırtılerımız qynı cnm ıns hamıleyızdır bır umut ıste ınkansız dıye bısey yok hayatta dımı Aşlah buyukİnşallah canım ya. Göğüs uçları da agrio adetten 2 3 gün önce başlardı normalde bir kaç gündür oda var inşallah vardır ☺
Cok acı cektık dahada cekıyoruz evın karsısında bebeklı aıle var gece bıle sesı gelıyo aglarken yalvarıyorum artık allahımm sussun dıye bazen de uyanıyorum gece o derecedeRabbim ne verirse hayırlısını versin. Bebekler geleceği aileyi seçerek gelirmiş. Eminim ki size de çok özel çok güzel bi bebek gelecek. Sabır, sonucu her zaman daha değerli ve özel kılar.
Aynen canım tup bebekle bile hamile kalamazsın denilen insanlar hamile kalıyor. Rabbim ol dedikten sonra imkansız yoktur bize de bir gün yazmıştır hayırlısı ile gelsin inşallahSenle belırtılerımız qynı cnm ıns hamıleyızdır bır umut ıste ınkansız dıye bısey yok hayatta dımı Aşlah buyuk
Kızlar sizin aşılamanın kaçıncı günü bugün?Senle belırtılerımız qynı cnm ıns hamıleyızdır bır umut ıste ınkansız dıye bısey yok hayatta dımı Aşlah buyuk
Canım çatlatma iğnesi bizim aşılama değil ilk günü saymazsak 8. GünKızlar sizin aşılamanın kaçıncı günü bugün?
Anladım canım hayırla sonuclansin inşallahCanım çatlatma iğnesi bizim aşılama değil ilk günü saymazsak 8. Gün
bhcg altta kaldığı için göremedim canım.negatif mi? Bu arada aynı şehirdeyizKızlar sonuçlar çıktı
Negatif cnm a aynı mı bn normalde orhan özdiller i övdüler ona gşdiyom haziranda taşındımbhcg altta kaldığı için göremedim canım.negatif mi? Bu arada aynı şehirdeyiz
Sen kime gidiyonNegatif cnm a aynı mı bn normalde orhan özdiller i övdüler ona gşdiyom haziranda taşındım
bebeksiz hayatın da tadını çıkartmak lazım :) olanlara da sabır olmayanlara da :))Cok acı cektık dahada cekıyoruz evın karsısında bebeklı aıle var gece bıle sesı gelıyo aglarken yalvarıyorum artık allahımm sussun dıye bazen de uyanıyorum gece o derecede
doktorun yorumlaması lazım sonucları. Bi tek prolaktinden anlarm :) benmki arada yukseliyodu. Prolaktinin iyi :))Kızlar sonuçlar çıktı
yaaaa cnm Rabbim yardımcınız olsun insAllah düzelir durumun bi an önce nasılsın su an çok merak ettim bişey dediler miKızlar ben aşırı kanama ile hastaneye yatış yaptım. İnşallah kötü anılarım olmaz. Ara ara bakarım yine foruma . Kendinize dikkat edin
MaşAllah cnm Rabbim in mucizesi işte tebrikler sağlıkla ilerler insAllahARKADAŞLAR BU ARADA BENDE DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM GEÇEN AY AŞILAMAM TUTMAMIŞTI 1 AY DİNLENME VERMİŞLERDİ O ARADA KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALMIŞIM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN HEPİMİZ ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ DÜN HABERİ ALDIĞIMDA KESEYE BAKTIĞIMDA AĞLADIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLAMIŞTIK Kİ RABBİM NASİP ETTİ İNŞALLAH SİZLERİ DE TEZ ZAMANDA BU MUTLULUĞA ERİŞTİRİR
hadi az kalmış cnmMerhaba kızlar nasılsınız iğneden 9.günüm sohbet edelim bıraz sızler nasısınız bebısler yumoşşar
Cnm betaya göre mi dedi doktor yoksa ultrasonla mi baktiCANIM 2449 ÇIKTI DÜN 4 HAFTA 6 GÜNLÜK DEDİ DOKTOR
Ben de üniversitede Ebru hanımda tedavi oluyorumNegatif cnm a aynı mı bn normalde orhan özdiller i övdüler ona gşdiyom haziranda taşındım
Ay canım Bnm :) adetin 3 . günü gitcm kuzudoktorun yorumlaması lazım sonucları. Bi tek prolaktinden anlarm :) benmki arada yukseliyodu. Prolaktinin iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?