- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #7.321
Beta sonucu çıksın bakamda bugün devletteki direk aşılama yaptırın dediBoşa adet olmadan özele gitme yeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta sonucu çıksın bakamda bugün devletteki direk aşılama yaptırın dediBoşa adet olmadan özele gitme yeyim
Daha önce iğneli tedavi oldunuz mu. Bende 4 ay klomen çatlatma iğnesi oldum. Bu ay gonal f kullandım hemen asılama ya geçmeyelim dedi doktorumBeta sonucu çıksın bakamda bugün devletteki direk aşılama yaptırın dedi
Hiçbir şey olmadı daha gecen ay ilk olacaktı kist olunca ertelediDaha önce iğneli tedavi oldunuz mu. Bende 4 ay klomen çatlatma iğnesi oldum. Bu ay gonal f kullandım hemen asılama ya geçmeyelim dedi doktorum
Ya süper bi haber bu. Maşallah. Çok sevindim. Uğurlu bi topic burası galiba.. İnş hayırlısı ile kucağına alırsın. Kuzenime de aynısı oldu. Tüp bebekten önce bikaç ay saldılar. O zaman kendiliğinden oldu. Böyle şeyler gösteriyor ki, Allah ol derse olur. Doktorların şu olumsuz laflarına çok takılmamak lazım.ARKADAŞLAR BU ARADA BENDE DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM GEÇEN AY AŞILAMAM TUTMAMIŞTI 1 AY DİNLENME VERMİŞLERDİ O ARADA KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALMIŞIM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN HEPİMİZ ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ DÜN HABERİ ALDIĞIMDA KESEYE BAKTIĞIMDA AĞLADIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLAMIŞTIK Kİ RABBİM NASİP ETTİ İNŞALLAH SİZLERİ DE TEZ ZAMANDA BU MUTLULUĞA ERİŞTİRİR
Hiç bir şey kullanmadan neden direk aşılama yaptırın dedi doktor eşinizin spremlerinde de sorun var miHiçbir şey olmadı daha gecen ay ilk olacaktı kist olunca erteledi
Eşim tedavi oldu %70 artış oldu bn pcoyum ama çok üzdü hiç bişi denemeden aşılama demesi bi umut kan sonucunda hamile olmayı bekliyomHiç bir şey kullanmadan neden direk aşılama yaptırın dedi doktor eşinizin spremlerinde de sorun var mi
Ya süper bi haber bu. Maşallah. Çok sevindim. Uğurlu bi topic burası galiba.. İnş hayırlısı ile kucağına alırsın. Kuzenime de aynısı oldu. Tüp bebekten önce bikaç ay saldılar. O zaman kendiliğinden oldu. Böyle şeyler gösteriyor ki, Allah ol derse olur. Doktorların şu olumsuz laflarına çok takılmamak lazım.
[/QUO
ÇOK SAĞOL TATLIM. DOKTORLAR HEP BÖYLE NORÖ-MAL YOLLA OLMAZ OLSA DA ÇOK ZOR FALN DEDİLER AŞILAMA DA TUTMADI AMA ARKASINA RABBİM NASİP ETTİ DEMEK Kİ BEN SALMIŞTIM NE DE OLSA OLMUYOR DİYE TAM ÜMİDİMİ KESMİŞKEN BEBEĞİMİZİ ÖĞRENDİK ÇOK FARKLI BİR DUYGUYMUŞ DÜN AİLECEK AĞLATTI BİZİ 1 BUÇUK SENEDİR BEKLİYORDUK SONUNDA RABBİM NASİP ETTİ ÇOK ŞÜKÜR
Canım inşallah sonucun pozitif olur hiç bir şeye gerek kalmazEşim tedavi oldu %70 artış oldu bn pcoyum ama çok üzdü hiç bişi denemeden aşılama demesi bi umut kan sonucunda hamile olmayı bekliyom
başka bi doktora da görünseydin eğer aklında bi şüphe kaldıysa...Eşim tedavi oldu %70 artış oldu bn pcoyum ama çok üzdü hiç bişi denemeden aşılama demesi bi umut kan sonucunda hamile olmayı bekliyom
Ayyy senle aynı günlerdeyiz aramızda 1.5 saat varMerhaba kızlar nasılsınız iğneden 9.günüm sohbet edelim bıraz sızler nasısınız bebısler yumoşşar![]()
iyiyiz canım sen nasılsn? nsl gidiyo?? az kaldı senin de 5-6gün sonra kanda belli olurMerhaba kızlar nasılsınız iğneden 9.günüm sohbet edelim bıraz sızler nasısınız bebısler yumoşşar![]()
muhtemelen gelecek hafta perşembe ya da cuma yapılacak canımoh oh ne güzel herkes sağlıcakla kucağına da alır inşallah. senin aşılamamn ne zamn yapılacak tatlım
CANIM 2449 ÇIKTI DÜN 4 HAFTA 6 GÜNLÜK DEDİ DOKTORbeta kaç çıktı? son adet tarihin ne? kaç haftalık oluyor yani??
Hangımız once kac gın sonra test yapcan durumun ne belırtın vamıAyyy senle aynı günlerdeyiz aramızda 1.5 saat var![]()
SENİN BETAN KAÇ ÇIKMIŞTI BENİMKİ NORMAL Mİ CANIMCANIM 2449 ÇIKTI DÜN 4 HAFTA 6 GÜNLÜK DEDİ DOKTOR
Yoktur benım kuzum yumurtam 26mmdı hıc umudum yok teknıstwdıgım kıst olmasın persembe dr a gıdıcem profla devam edıcemiyiyiz canım sen nasılsn? nsl gidiyo?? az kaldı senin de 5-6gün sonra kanda belli olurİnş bebişn seninledir
ay maşallah tatlışıma yaa.. 10 güne kesenin içini de görür...CANIM 2449 ÇIKTI DÜN 4 HAFTA 6 GÜNLÜK DEDİ DOKTOR