• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta sonucu çıksın bakamda bugün devletteki direk aşılama yaptırın dedi
Daha önce iğneli tedavi oldunuz mu. Bende 4 ay klomen çatlatma iğnesi oldum. Bu ay gonal f kullandım hemen asılama ya geçmeyelim dedi doktorum

ARKADAŞLAR BU ARADA BENDE DÜN HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM GEÇEN AY AŞILAMAM TUTMAMIŞTI 1 AY DİNLENME VERMİŞLERDİ O ARADA KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALMIŞIM ALLAH TÜM İSTEYENLERE NASİP ETSİN HEPİMİZ ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇİYORUZ DÜN HABERİ ALDIĞIMDA KESEYE BAKTIĞIMDA AĞLADIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK DÜŞÜNMEYE BİLE BAŞLAMIŞTIK Kİ RABBİM NASİP ETTİ İNŞALLAH SİZLERİ DE TEZ ZAMANDA BU MUTLULUĞA ERİŞTİRİR
Ya süper bi haber bu. Maşallah. Çok sevindim. Uğurlu bi topic burası galiba.. İnş hayırlısı ile kucağına alırsın. Kuzenime de aynısı oldu. Tüp bebekten önce bikaç ay saldılar. O zaman kendiliğinden oldu. Böyle şeyler gösteriyor ki, Allah ol derse olur. Doktorların şu olumsuz laflarına çok takılmamak lazım.

Ya süper bi haber bu. Maşallah. Çok sevindim. Uğurlu bi topic burası galiba.. İnş hayırlısı ile kucağına alırsın. Kuzenime de aynısı oldu. Tüp bebekten önce bikaç ay saldılar. O zaman kendiliğinden oldu. Böyle şeyler gösteriyor ki, Allah ol derse olur. Doktorların şu olumsuz laflarına çok takılmamak lazım.
[/QUO
ÇOK SAĞOL TATLIM. DOKTORLAR HEP BÖYLE NORÖ-MAL YOLLA OLMAZ OLSA DA ÇOK ZOR FALN DEDİLER AŞILAMA DA TUTMADI AMA ARKASINA RABBİM NASİP ETTİ DEMEK Kİ BEN SALMIŞTIM NE DE OLSA OLMUYOR DİYE TAM ÜMİDİMİ KESMİŞKEN BEBEĞİMİZİ ÖĞRENDİK ÇOK FARKLI BİR DUYGUYMUŞ DÜN AİLECEK AĞLATTI BİZİ 1 BUÇUK SENEDİR BEKLİYORDUK SONUNDA RABBİM NASİP ETTİ ÇOK ŞÜKÜR

iyiyiz canım sen nasılsn? nsl gidiyo?? az kaldı senin de 5-6gün sonra kanda belli olur :KK200: İnş bebişn seninledir
Yoktur benım kuzum yumurtam 26mmdı hıc umudum yok teknıstwdıgım kıst olmasın persembe dr a gıdıcem profla devam edıcem

Back