• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoktur benım kuzum yumurtam 26mmdı hıc umudum yok teknıstwdıgım kıst olmasın persembe dr a gıdıcem profla devam edıcem
Hayırlısı olsun. Sakın umudunu kaybetme. Bak doktorlarn çok zor ihtimal dediklerinin olduklarına şahitlik ediyoruz. Olsa da olmasa da Allahtan. Bi zamanı vardır elbette..

Hangımız once kac gın sonra test yapcan durumun ne belırtın vamı
Ben sabah 10 da olmuştum canım. Persembe doktora gidicem kanda yumurta çatlamış mi diye bakicak. İğneden 17 gün sonra adet oluyorum ben eğer dayanabilirsem beklemeyi düşünüyorum 17. Güne kadar

Canım selam. İğneden sonra 15.gününde test yapabilirsin. Testi direk kandan yaptırmanı öneririm. İdrardakiler yanıltıcı olabiliyor.
tamam canım öyle yapayım o zaman inşallah tutar bir de bu 15 gün içerisinde yine gün aşırı ilişki mi olsun ?

tamam canım öyle yapayım o zaman inşallah tutar bir de bu 15 gün içerisinde yine gün aşırı ilişki mi olsun ?
Yani iğneden sonra 36 saat sonra çatlıyor yumurta. 24 saat de yumurtanın canlı kalma süresi var. iğneden sonra 36+24 saat içinde ilişki sıklığnda fayda var. Ama bu süreden sonra ise hiç bilgim yok. ztn doktorunuz size söylemiştir şu günler ilişkiye girin diye.
Benim iğneden sonra aşırı bi gaz halim ve gaz sancım vardı. epey sürmüştü.

İğneden sonra 18. Gün mü öğrendin canım daha önce mi
İğneden sonra sordum doktoruma. ne zaman tahlil yaptırayım dedim. bana söylediği tarih iğneden sonra 18.güne tekabul ediyordu. ve mutlaka kanda baktır demişti. Ben de öyle yaptım. Sabretmek çok zordu. Ama bekledim. Genelde 14-15.günden sonra çıkyıor. Ben fazladan 3 gün daha beklemş oldum.

Cnm adetin 3 . günü özel hastanede ki doktora gtcm
Kesinlikle. Çünkü bu süreçte doktor çok önemli. İlgili ve sorulara yanıt veriyor olması, açıklayıcı olması çok önemli. Herşeye rağmen aklında şüphe kaldığı durumlarda ise başka doktor tavsiyesi de önemli bence. soncta tüm bu süreclerde maddi, manevi insan yıpranıyor. En az maddi&manevi yıpranma ile ilerlemek önemli. Özellikle biz kadınlar baya yıpranıyoruz.

Kesinlikle. Çünkü bu süreçte doktor çok önemli. İlgili ve sorulara yanıt veriyor olması, açıklayıcı olması çok önemli. Herşeye rağmen aklında şüphe kaldığı durumlarda ise başka doktor tavsiyesi de önemli bence. soncta tüm bu süreclerde maddi, manevi insan yıpranıyor. En az maddi&manevi yıpranma ile ilerlemek önemli. Özellikle biz kadınlar baya yıpranıyoruz.
Maalesrf öyle

Canım bnm iyi misin
Canım kanama devam ediyor. Bebeklerin ikisi de canlı. Sağlıklı görülmeyen bebeğin suyu iyice azalmış. Bekliyoruz.. zor gerçekten. dlk-f dlk-f çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim topiğimizdeki tüm canlara nasip etsin hayırlısıyla ❤️

Canım kanama devam ediyor. Bebeklerin ikisi de canlı. Sağlıklı görülmeyen bebeğin suyu iyice azalmış. Bekliyoruz.. zor gerçekten. dlk-f dlk-f çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim topiğimizdeki tüm canlara nasip etsin hayırlısıyla ❤
AMİN CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SENİN BETA KAÇ ÇIKMIŞTI İLK ÖĞRENDİĞİNDE BENİMKİ BU HAFTAYA GÖRE NORMAL Mİ ACEBA MERAK ETTİM

Kızlar sonuçlar çıktı

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20191119-122831.png
    Ekran görüntüleri_20191119-122831.png
    115,1 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran görüntüleri_20191119-122824.png
    Ekran görüntüleri_20191119-122824.png
    112,4 KB · Görüntüleme: 53
Canım kanama devam ediyor. Bebeklerin ikisi de canlı. Sağlıklı görülmeyen bebeğin suyu iyice azalmış. Bekliyoruz.. zor gerçekten. dlk-f dlk-f çok sevindim canım hayırlı olsun Rabbim topiğimizdeki tüm canlara nasip etsin hayırlısıyla ❤
SENİN NEDEN KANAMAN OLDU CANIM HAYRDIR GEÇMİŞ MESAJLARI OKUMADIM YENİ GÖRDÜM UMARIM Bİ SORUN YOKTUR

Ben sabah 10 da olmuştum canım. Persembe doktora gidicem kanda yumurta çatlamış mi diye bakicak. İğneden 17 gün sonra adet oluyorum ben eğer dayanabilirsem beklemeyi düşünüyorum 17. Güne kadar
Bnde ılk vurdurusum beklcm sndr vrmo bugun arada adet agrısı gıbı sancı

Back