• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar gonal f ile yumurta takibi sonucum olumsuz oldu. önümüzdeki ay aralıkta ilk aşılamamı yaptırıcaz. sizden ricam aşılama ile hamile kalanlar yardımcı olabilir mi.
kullandığınız takviye vitamin varmı.
şimdiden başlamak istiyorum biraz araştırdım imprly var astalife var koenzim q10 var bunlardan herhangi birini kullanan ve aşılama ile hamile kalan var mıı 🙏
yada farklı kullandığız birşey
Canim hayirlisi olsun insallah crinonen jel ve folik asit kullandim asilamadan sonraki gun basladim hemen

Arkadaşlar sizde mi her kontrolde alttan muayene oluyorsunuz. Benim hep alttan muayene oluyor. Kendimi kastığım için hem canım yanıyor hem de psikolojik olarak olumsuz etkileniyorum.
Yumurta takibinde hep alttan oluyorum canım ya karnımdan görülmüyor yumurta bende kendimi çok kasıyorum doktorum sagolsun çok kibarca yapıyor ama yinede alışamadım ☺️

Yumurta takibinde hep alttan oluyorum canım ya karnımdan görülmüyor yumurta bende kendimi çok kasıyorum doktorum sagolsun çok kibarca yapıyor ama yinede alışamadım ☺️
Benim de doktorum kibar sağolsun. Ama geçmişte de vajinusmus hastası olduğum için çok zor geliyor muayene. Rabbim yardımcımız olsun

Benim de doktorum kibar sağolsun. Ama geçmişte de vajinusmus hastası olduğum için çok zor geliyor muayene. Rabbim yardımcımız olsun
Bende vajinismustum canım 4 ay sonra yendim haklısın o yüzden sanırım ikimiz için de zor ☺️

Arkadaşlar sizde mi her kontrolde alttan muayene oluyorsunuz. Benim hep alttan muayene oluyor. Kendimi kastığım için hem canım yanıyor hem de psikolojik olarak olumsuz etkileniyorum.

Ben hep alttan oluyorum doktor dern nefes al diyo eger kasmazsan pek bisey hissetmiyosun. Ki son kontrolumde baya kurcaladi detayli bakti bebege ne kdr raht yatarsan o kdr bise hissemtiyosn. Yumura takibi vs derken alistm valla ayda en az 4 kere o koltukla hasir nesirdik

Bende vajinismustum canım 4 ay sonra yendim haklısın o yüzden sanırım ikimiz için de zor ☺

Kizlar valla beyninizde kafanizda buyutuyosunuz incecik bisey bolcada uzerine jel skiyolar tabiki hissediyoruzda oyle kendinizi kasmasaniz hic aci cekmezsnz doktor tam yerlestirirken derin nefes alin🙏

Back