• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim simdi okudum LaRisaCca LaRisaCca cok uzuldum Allah hayirlisini dogrusunu nasip etsin insallah. Hic bir anneyi evlat acisiyla sinamasin🙏 Cogul gebeliklerde 2. Bebegin ilerlemedigini cok okudum duydum ama 12. Haftaya kadar ulastin Allah’tan umut kesilmez sen elinden geleni yapiyorsun🙏

Canim simdi okudum LaRisaCca LaRisaCca cok uzuldum Allah hayirlisini dogrusunu nasip etsin insallah. Hic bir anneyi evlat acisiyla sinamasin🙏 Cogul gebeliklerde 2. Bebegin ilerlemedigini cok okudum duydum ama 12. Haftaya kadar ulastin Allah’tan umut kesilmez sen elinden geleni yapiyorsun🙏
Allah’tan ümit kesilmez. Uzun dönem kromozom test sonucunu bekleyeceğiz. Bu süreçte ben yine bebeklerim için elimden gelenş yapmaya devam ediyor olacağım fakat süreç sonunda eğer hala bir gelişim yoksa diğer bebeğimi kurtarmak zorundayım. Allah ım inşallah böyle bir seçim yapmak zorunda kalmam 😔 Alacaksan da sen al Ya Rab 😢

Allah’tan ümit kesilmez. Uzun dönem kromozom test sonucunu bekleyeceğiz. Bu süreçte ben yine bebeklerim için elimden gelenş yapmaya devam ediyor olacağım fakat süreç sonunda eğer hala bir gelişim yoksa diğer bebeğimi kurtarmak zorundayım. Allah ım inşallah böyle bir seçim yapmak zorunda kalmam 😔 Alacaksan da sen al Ya Rab 😢
Canım zor bi imtihan rabbim sabrıbı artırsın duam seninle

kızlar adet 5 gün gecikti ovulasyon bu şekilde dün gebelik negatif ti noluyo böyle :(

Eklentiler

• IMG_20191117_222215.jpg
    IMG_20191117_222215.jpg
    129,9 KB · Görüntüleme: 22

Amin kuzum benimmm Allah mutlaka hayirlisini nasip edecektir o kadar dua ettik dualarimiz kabul olmusken umudunu yitirme🙏

Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
Ameliyat falan oldunuz mu canım sonuçlarınız yükselmiş gerçekten bizimde morfoloji 1 eşim bal karışımı keçiboynuzu kürü içiyor arı sütü içiyor inşallah bizde görürüz faydasını

Günaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
Canim şimdi gördüm mesajını, Allah'ım sizlere güç kuvvet versin,ne olacaksa hem sizin hem de bebeğiniz için hayırlısı olsun, annelik ne kadar güç gerektiren birşey her geçen gün daha iyi anlıyorum, bunun da üstesinden geleceksiniz inşallah, Rabbim yavrularına sağ salim selametle kavuştursun canım , hepimiz de dahil olmak üzere 🤲😔

Canım çok üzüldüm . Rabbim yardımcın olsun inşallah sizin için en hayırlısı ve sağlıklısı nasıl olacaksa öyle nasip etsin inşallahh. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallahh🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Günaydın arkadaşlar. Bebeklerimden birinin durumunu biliyorsunuz. Kromozom testinin kısa dönem sonucuna göre bir bozukluk yok idi ancak uzun dönem sonucunu 2 hafta sonra alacağız ve yüksek ihtimalle bir bozukluk olması bekleniyor. Eğer o normal gelse bile bebeğimde ağır bir iskelet hastalığı olduğunu düşünüyor doktorlarım. Dünkü kontrolümüzde problem olan bebek rahim ağzına yakın bir yere yerleşmişti, kesesinde sıvısı oldukça azalmıştı, kafa yapısı hala normale dönmemişti ve burun kemiği görünmüyordu,göğsü içe çökük duruyordu , yüzü basık bir görünümdeydi. Yani doktor değilim fakat iki bebek olduğu için içeride bir onu bir de aynı bölgede diğerini gösterince doktor , farkı çok net biz de görebildik. Biliyorsunuz ayrıca kanamalarım olup hastanede yatmıştım ve içeride bir kanama alanı vardı(pıhtı). 2 hafta sonra gelen uzun dönem test sonucumuza göre bozukluk varsa ya da bebek düzelmemişse fetosit yapılacak (bebeğin kalbine potasyum enjekte ederek yaşamına son verme). Fakat bebeğin rahim ağzına yakın olması ve içeride kanama alanının olması şuan bu işlemin yapılması için uygun olan ortamı bozuyor diğer bebeği de riske atıyor. 1 diğer ihtimal , zaten suyu iyice azalmış olan bu bebeğim kısa süre içinde kendi kendine anne karnında ölecek. Peki bebek anne karnında ölürse ya da fetosit ile ölürse ne olacak? Normal düşük gibi ya da kürtajlı bir işlem değil. Bebek anne karnında kalmaya devam ediyor ve kendi kendini resorbe ediyor yani küçülerek yok oluyor. Bunun anneye de bebeğe de bir zararı yok. Çoğul gebeliklerde sıklıkla yaşanılan bir durum olduğunu söylüyorlar. Depresyonun dibindeyim. Güçlü durmaya çalışıyorum ama malesef güçlü olamıyor insan. Bütün bunları yazdım anlattım çünkü aramızda çoğul gebelik yaşayanlar var ve tek gebeliklerin de başına gelebilir. Yaşadıklarımız birbirimize örnek. İyi pazarlar herkese
Canim benim sakın Allahtan umudunu kesip depresyona girme. Cunku dunya dua ustune donuyor. Senin bebislerinin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa sapasaglam dogacak. Yok eger yoksa da Rabbim seni en saglikli ve mubarek bir sekilde kurtarsin. Buda bir imtihan. Biz nasil olmasi için ugrasiyorsak bu bizim imtihanimizsa , Rabbimde sana boyle bir imtihan vermis. Bu imtihandan alninin akiyla cikman icin dualarimiz seninle. Sende dualarini eksik etme. Seni seviyoruz topigimizin ugurlu annesi 😘😘💙💚

Canım benim şimdi okudum yazdıklarını. Üzüldüm gerçekten. İnş sana ve diğer sağlıklı görünen bebeğe hiçbir şey olmadan Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eder. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım her zaman. Daha çok büyümeden farkedilmiş. Ve çok şükür ki diğer bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar. Ne denir ki? Allahın takdiri. Üzülme sakın. Bolca dua et inş hayırlısıyla herşey yoluna girer.

Kizlar bugun ignemin 9.gunu inanilmaz gazim var gaz sancisi giriyor canimi acitacak kadar. İgnenin etkisidir diye cok ilac almak istemiyorum var mi onerisi olan ne yapabilirim gaz icin?
canım benim de iğneden sonra bi süre gaz sancım çok olmuştu. bu süreçte şahsen ben ayağımın altına sıcak su torbası koydm. daha çk üşütmemeye çalıştm. sıcak çay vs gibi şeyler deneyebilirsn. mümkün olduğnca uzanmaya çalış eğer çalışmıyosan. İnş gebelik belirtisidir. 5-6 gün daha sabredersen kanda test yaptığında çıkıcaktır sonuç. İnş bebişin seninledir

Back