Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim simdi okudum LaRisaCca cok uzuldum Allah hayirlisini dogrusunu nasip etsin insallah. Hic bir anneyi evlat acisiyla sinamasin Cogul gebeliklerde 2. Bebegin ilerlemedigini cok okudum duydum ama 12. Haftaya kadar ulastin Allah’tan umut kesilmez sen elinden geleni yapiyorsun

Allah’tan ümit kesilmez. Uzun dönem kromozom test sonucunu bekleyeceğiz. Bu süreçte ben yine bebeklerim için elimden gelenş yapmaya devam ediyor olacağım fakat süreç sonunda eğer hala bir gelişim yoksa diğer bebeğimi kurtarmak zorundayım. Allah ım inşallah böyle bir seçim yapmak zorunda kalmam Alacaksan da sen al Ya Rab

Canım zor bi imtihan rabbim sabrıbı artırsın duam seninle

Amin kuzum benimmm Allah mutlaka hayirlisini nasip edecektir o kadar dua ettik dualarimiz kabul olmusken umudunu yitirme

Kızlar bugünkü spermiyogram sonuçları. Sizce nasıl? Bu arada perhiz 4 gündü.onceki sonuclarimizda ileri hız ve morfoloji sıfırdı. İlk resim bugünün, ikinci resim öncekinin.
Ameliyat falan oldunuz mu canım sonuçlarınız yükselmiş gerçekten bizimde morfoloji 1 eşim bal karışımı keçiboynuzu kürü içiyor arı sütü içiyor inşallah bizde görürüz faydasını

Canim şimdi gördüm mesajını, Allah'ım sizlere güç kuvvet versin,ne olacaksa hem sizin hem de bebeğiniz için hayırlısı olsun, annelik ne kadar güç gerektiren birşey her geçen gün daha iyi anlıyorum, bunun da üstesinden geleceksiniz inşallah, Rabbim yavrularına sağ salim selametle kavuştursun canım , hepimiz de dahil olmak üzere

Canım çok üzüldüm . Rabbim yardımcın olsun inşallah sizin için en hayırlısı ve sağlıklısı nasıl olacaksa öyle nasip etsin inşallahh. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın inşallahh

Canim benim sakın Allahtan umudunu kesip depresyona girme. Cunku dunya dua ustune donuyor. Senin bebislerinin yiyecek ekmegi icecek suyu varsa sapasaglam dogacak. Yok eger yoksa da Rabbim seni en saglikli ve mubarek bir sekilde kurtarsin. Buda bir imtihan. Biz nasil olmasi için ugrasiyorsak bu bizim imtihanimizsa , Rabbimde sana boyle bir imtihan vermis. Bu imtihandan alninin akiyla cikman icin dualarimiz seninle. Sende dualarini eksik etme. Seni seviyoruz topigimizin ugurlu annesi

Canım benim şimdi okudum yazdıklarını. Üzüldüm gerçekten. İnş sana ve diğer sağlıklı görünen bebeğe hiçbir şey olmadan Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eder. Bardağın dolu tarafından bakmak lazım her zaman. Daha çok büyümeden farkedilmiş. Ve çok şükür ki diğer bebeğin sağlıklı olduğunu söylüyor doktorlar. Ne denir ki? Allahın takdiri. Üzülme sakın. Bolca dua et inş hayırlısıyla herşey yoluna girer.

Kizlar bugun ignemin 9.gunu inanilmaz gazim var gaz sancisi giriyor canimi acitacak kadar. İgnenin etkisidir diye cok ilac almak istemiyorum var mi onerisi olan ne yapabilirim gaz icin?
canım benim de iğneden sonra bi süre gaz sancım çok olmuştu. bu süreçte şahsen ben ayağımın altına sıcak su torbası koydm. daha çk üşütmemeye çalıştm. sıcak çay vs gibi şeyler deneyebilirsn. mümkün olduğnca uzanmaya çalış eğer çalışmıyosan. İnş gebelik belirtisidir. 5-6 gün daha sabredersen kanda test yaptığında çıkıcaktır sonuç. İnş bebişin seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…