- 9 Mayıs 2018
- 869
- 1.797
- 43
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #7.101
Sadece antibiyotik vermiyorlarki canim zaten yaninda verdikleri soguk alginligi ilaclari sivi akisini yavaslatiyorHayır ilgisi yok antibiyotiğin adeti kesme sonra tekrar devam ettirme gibi bir durumu olmaz. Doktorunla görüşmen iyi olur
sizin adiniza cok sewindim ..ikiz annesi olmak cok guzel bi duygu olsa gerek☺ rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendimtabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor
Ben 60 kiloyum bazen de 59 ama genelde 60HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR, KİLOLAR NE DURUMDA KİLOLARR??? BEN 7BUCUK HAFTAMDAYM. 1.5 KİLO ALDM. HER ZAMANKİ GİBİ YEMEME RAĞMEN. HATTA DAHA SAĞLIKLI BESLENİYORM FİLAN
MaşAllah cnm sağlıkla gelsinler insAllahKızlarr bugün kontrolüm vardı. Adanadaki perinatoloğum değil aşılamamı yapan kendi doktoruma. Perinatoloğa cumartesi gideceğim. Kontrol de iki oğlumun olacağını öğrendimtabiki 13.-14. Haftada daha net bileceğiz ama şuan 2 si de erkek görünüyor
kız annen hamile miinslalah tatlım buarada annemde 12 haftalık aynı gidiyorsunuz
hep lekelenme olarak mi başlardıKızlar bugün iç çamaşırıma pembe bir leke değmiş sadece. Sanırım adet olacağım önceden hafif bir kanamam oldu
Yspmadım canım 20. Günü bekleyecektim bugün pembe çok az bir kanama oldu leke gibi kanda değil kan sürter geçer ya öyle bir şeyB Berivan95 canım sen test yapmadin mi bir daha?
LaRisaCca kuzum yaa çok sevindim ,iki tane aslan parçası he
asli1993 canım sen de hamile kalacaksın çok yakında hissediyorum inşallah olacak içini ferah tut
dlkkydlntpl kuzum incir ye bol bol ben hamile kalmadan önce incir zeytin kürünü de çok yapmıştım
Hayır direk kanama olarak başlar hatta pıhtı pıhtı düşer iç çamaşırım batarMaşAllah cnm sağlıkla gelsinler insAllah
kız annen hamile mi
hep lekelenme olarak mi başlardı
Himmm o zmn adet olmama ihtimali de varHayır direk kanama olarak başlar hatta pıhtı pıhtı düşer iç çamaşırım batar
E bu ne kanaması o zaman? Umutlanmak istemiyorum ben artık. Adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor amaHimmm o zmn adet olmama ihtimali de var
O Ağrı bende de var canım tabi adet ağrısı da olabilir ama insAllah değildir bugün kaçıncı gündü iğneninE bu ne kanaması o zaman? Umutlanmak istemiyorum ben artık. Adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor ama
Keşke bı tane daha düzgün bı test yapaydin ya ben de merak ettimE bu ne kanaması o zaman? Umutlanmak istemiyorum ben artık. Adet olacakmışım gibi alt karnım ağrıyor ama
17. Günü canım dün adet günümdü ama olmadım bugün o leke geldi sadeceO Ağrı bende de var canım tabi adet ağrısı da olabilir ama insAllah değildir bugün kaçıncı gündü iğnenin
Yarına kadar kanama olmazsa test yapayım diyorum bende ama sanmıyorum. Alt karnım sancılanıyorKeşke bı tane daha düzgün bı test yapaydin ya ben de merak ettim
Umutlandrmk istemiyorum ama yerleşme olabilir mi ki ilaç kullanıyor musun iğne olduğum ay bende de lekelenme olmuştu beklenen adet günümde falandı ama olmadı duphaston kullanıyordum sanırım o adeti geciktirdi17. Günü canım dün adet günümdü ama olmadım bugün o leke geldi sadece
Ben ama pazartesi günü kan baktırmıştım kanda negatif çıktı gebelik testi yapmadım benKeşke bı tane daha düzgün bı test yapaydin ya ben de merak ettim
Yok ben sadece folik asit için inofolic ilacını kullanıyorum başka da ilaç kullanmıyorumUmutlandrmk istemiyorum ama yerleşme olabilir mi ki ilaç kullanıyor musun iğne olduğum ay bende de lekelenme olmuştu beklenen adet günümde falandı ama olmadı duphaston kullanıyordum sanırım o adeti geciktirdi
Anladım canımYok ben sadece folik asit için inofolic ilacını kullanıyorum başka da ilaç kullanmıyorum
Sence ihtimal var mıdır yerleşme kanaması olmasınaAnladım canım
Valla olabilir bence devamı gelmezse belli olur yarın akşama kadar sokülmezse öyledir insAllahSence ihtimal var mıdır yerleşme kanaması olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?