Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sizin adiniza cok sewindim ..ikiz annesi olmak cok guzel bi duygu olsa gerek☺ rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

B Berivan95 canım sen test yapmadin mi bir daha?
LaRisaCca kuzum yaa çok sevindim ,iki tane aslan parçası he
asli1993 canım sen de hamile kalacaksın çok yakında hissediyorum inşallah olacak içini ferah tut
dlkkydlntpl kuzum incir ye bol bol ben hamile kalmadan önce incir zeytin kürünü de çok yapmıştım

MaşAllah cnm sağlıkla gelsinler insAllah
inslalah tatlım buarada annemde 12 haftalık aynı gidiyorsunuz
kız annen hamile mi
Kızlar bugün iç çamaşırıma pembe bir leke değmiş sadece. Sanırım adet olacağım önceden hafif bir kanamam oldu
hep lekelenme olarak mi başlardı

Yspmadım canım 20. Günü bekleyecektim bugün pembe çok az bir kanama oldu leke gibi kanda değil kan sürter geçer ya öyle bir şey

17. Günü canım dün adet günümdü ama olmadım bugün o leke geldi sadece
Umutlandrmk istemiyorum ama yerleşme olabilir mi ki ilaç kullanıyor musun iğne olduğum ay bende de lekelenme olmuştu beklenen adet günümde falandı ama olmadı duphaston kullanıyordum sanırım o adeti geciktirdi

Umutlandrmk istemiyorum ama yerleşme olabilir mi ki ilaç kullanıyor musun iğne olduğum ay bende de lekelenme olmuştu beklenen adet günümde falandı ama olmadı duphaston kullanıyordum sanırım o adeti geciktirdi
Yok ben sadece folik asit için inofolic ilacını kullanıyorum başka da ilaç kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…