- 12 Mayıs 2008
- 3.782
- 3.574
- 658
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.981
cat ignesinin 13. Gununden sevgiler. Ben ben olali boyle testsiz bir ay gecirmemistim ![sampiyon :sampiyon: :sampiyon:](/images/smiley/şampiyon.gif)
![sampiyon :sampiyon: :sampiyon:](/images/smiley/şampiyon.gif)
o derece umutsuzluk adli calismama hos geldinizzzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ay kullandim bu ay hicbisey kullanmadim canm kendi haline biraktim ama böyle kasik cekilmesi batmasi agrisi asiyirm adet bitimi ertesi günü basladi
yok. ayın 4ünde çatlatma iğnemi oldum. ne kanda ne idrarda henuz bakmadm. 18.günümdeyim ipneden sonra. doktorum acele etme dedi. bakmıyorm. 22sinde bakarsın dedi kanda. belki 23-24 filan olur benim tahlil yapmam. tabir regl olmazsam
Aramızda 4 gün var. harika. seninki de 2-3 güne belli olrBende 8 inde oldum:)
Doktoruna bi danışabilirsin. belirti için biraz erken gibigeçen ay kullandim bu ay hicbisey kullanmadim canm kendi haline biraktim ama böyle kasik cekilmesi batmasi agrisi asiyirm adet bitimi ertesi günü basladi
Aramızda 4 gün var. harika. seninki de 2-3 güne belli olr
Günaydın canım sana ve kızlara güzel bir hafta diliyorum. Doktordan geldim bu akşam iğneyi vurucam offf hemde tek başıma yaa. Acayip tırstım zaten iğneye bakamamGünaydınnnn kızlaaarrrrGüzel bir hafta , güzel yeni haberler olsun
![]()
Günaydın canım sana ve kızlara güzel bir hafta diliyorum. Doktordan geldim bu akşam iğneyi vurucam offf hemde tek başıma yaa. Acayip tırstım zaten iğneye bakamam![]()
canım benim çatlatma iğnesinin 13. günü belli olmuştu bilgin olsunBeennn![]()
Hayırlısı olsun canımıniçi dilerim bu ay bebişin sana sıkı sıkı tutunurBu ikinci kullanışım olacak canım. En hayırlısı olsun![]()
Canımmm sabır küpümBen de adet bekliyorum canım. Ama bu ay tedavi yoktu zaten :) Yeni aşılamaya başlamak için bekliyorum
Anamm ilk duydum bunuuu ne işe yarıyortatlım cekimler haber geldikçe gidiyorum. stres atıyorum çok güzel.oliyor zayıflama iside çok iyi gidiyor eğer adet olursam hayit otu baslayacagim bakalim
Ama aklının bir ucundan da yapmak geçmiyor değil haniii. hatta sen yapsan bile söylemezsin ben dalga geçmim diyecat ignesinin 13. Gununden sevgiler. Ben ben olali boyle testsiz bir ay gecirmemistimo derece umutsuzluk adli calismama hos geldinizzzz
Batma nasil bi his bunu hep okuyorum ama ne oldugunu hic anlamadim
Korkma kuzum hiççç acımıyor. ben kendi kendime yaptım hep. o kadar inceki ucu hissetmiyorsun.Günaydın canım sana ve kızlara güzel bir hafta diliyorum. Doktordan geldim bu akşam iğneyi vurucam offf hemde tek başıma yaa. Acayip tırstım zaten iğneye bakamam![]()
Bak bak moral vereceğine dalga geçiyor mikropDerin nefes al vur igneyi![]()
Hayırlısı olsun canımıniçi dilerim bu ay bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Canımmm sabır küpümyeni ay yeni umut demek
Anamm ilk duydum bunuuu ne işe yarıyor
Ama aklının bir ucundan da yapmak geçmiyor değil haniii. hatta sen yapsan bile söylemezsin ben dalga geçmim diye
Korkma kuzum hiççç acımıyor. ben kendi kendime yaptım hep. o kadar inceki ucu hissetmiyorsun.
Bak bak moral vereceğine dalga geçiyor mikropyarın hangi nick ile gelecen
![]()
hormon dengeliyor canim hamile kalmaya yardimci bide bakalim bu ay ilaç falan kullanamdim kasik batmalarim agrilarim olunca inşallah bakalimHayırlısı olsun canımıniçi dilerim bu ay bebişin sana sıkı sıkı tutunur![]()
Canımmm sabır küpümyeni ay yeni umut demek
Anamm ilk duydum bunuuu ne işe yarıyor
Ama aklının bir ucundan da yapmak geçmiyor değil haniii. hatta sen yapsan bile söylemezsin ben dalga geçmim diye
Korkma kuzum hiççç acımıyor. ben kendi kendime yaptım hep. o kadar inceki ucu hissetmiyorsun.
Bak bak moral vereceğine dalga geçiyor mikropyarın hangi nick ile gelecen
![]()
Ahahaha koptum yemin ederim
Aklimin zerre ucundan gecmedi kiz ben regl olsamda neler yapsam fln diye arastiriyorum ay basindan beri hatta bugun cantama ped koydum oyle ciktim disari. Bu saatten sonra idrar testine inancim sifir oldugu icin:) yarin yeni bir isim ve yeni bir nick ile gelirsem sasirma ahahahahangi nick ugurlu gelcek bakalim
![]()
yok okdr belirti aramiyorum erken biliyorum kuzum bu ay okdr takmadim olursa olur olmassa bidahaki ay hayit otu oda olmassa incir havuç kuruDoktoruna bi danışabilirsin. belirti için biraz erken gibi
ya sanki kasığında sert bir cisim varsa batiyor ignelenme hissi gibi böyle nasıl anlatsam keskin bir agriBatma nasil bi his bunu hep okuyorum ama ne oldugunu hic anlamadim
ya sanki kasığında sert bir cisim varsa batiyor ignelenme hissi gibi böyle nasıl anlatsam keskin bir agri
Kız hiç acımıyor. Çok rahat. Benim gibi ödlek tavuk yapıyorsa herkes yaparGünaydın canım sana ve kızlara güzel bir hafta diliyorum. Doktordan geldim bu akşam iğneyi vurucam offf hemde tek başıma yaa. Acayip tırstım zaten iğneye bakamam![]()
benim adet bitiminden 3 gün sonra başladı hala devam ediyorSanci girip cikiyo bana biraz ama adet oncesi olur o. Genel bir alt karin agrisi (adet agrisi) epeydir var hatta 2 -3 gun once uykumdan mahrum edecek kadar oluyordu. Ya bu ay usuttum ya da regl fena geliyor.