• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay Saol cnm benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah senin minikler nasıllar
İyiler teyzesi, seni özlüyorlar bizi unutma :KK200:
burdayım bebegim temizlik yapiyorum bide bugun internette arıza vardi yeni geldi internet kuzum anca geldim sen nasilsin ne var n yok LaRisaCca LaRisaCca
Ay bugün çok sıkıldım sizler de yoktunuz kaybolmayın alıştım valla :KK200:
Sanada LaRisaCca LaRisaCca ya da masallah subhanallah. Rabbim nazarlardan saklasin. 7 yil az bir zaman degil. Sabrin sonu selamet olsun. Oyle sabri bize de nasip etsin insaallah. 4 yildir kayiplar dusukler cok yiprandigimi hissediyorum ben. Umarim bende ikiz annesi olurum. Cok istiyorum 😘😘
Kuzum benim olacaksın inşallah Allah gönlüne göre versin :KK200:
Bugün full dolaştım yeni geldim kuzum. Sabahtan çıktım akşama kadar🤗🤗🤗
Ohh stres attım. İki-de alışveriş ettirdim 🤣🤣🤣
Sen nasılsın iyi misin 🍀🍀
Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤️
Yine kullanici adimla fotomu degistm😂
Hayırdır sen ya 😂

Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤️

Hayırdır sen ya 😂
tm beybi burlrdayim 😍😍😍😍

Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir

Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤

Hayırdır sen ya 😂
Yok kuzum unutmam elbette 😍😊

15715472170612792956224696019244.jpg
Kizlar merhaba .Ekkm 9 da catlatma ignesi oldum igne gununu sayarsam 12.gun saymzm 11.gn igne etkisi oldgunu dusunyrm sadece su cift cizgiyi gorme heycnini yasamk istedim .Igne etksi gecmemstr henuz dimi

LaRisaCca LaRisaCca sen nasılsın canım. Bebişler nasıl? Hep iyi olun
Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir
Eki Görüntüle 2546668 Kizlar merhaba .Ekkm 9 da catlatma ignesi oldum igne gununu sayarsam 12.gun saymzm 11.gn igne etkisi oldgunu dusunyrm sadece su cift cizgiyi gorme heycnini yasamk istedim .Igne etksi gecmemstr henuz dimi
Canım geçmemiştir henüz iğne gününü saymadan 14. Gün yaparsan doğru sonucu alırsın. 11. Günde bu kadar net çizgi çıkmaz zaten

O ozgurgulhan canım bunu doktorunuz daha iyi bilir ben hiç böyle birşey yasamadim. Ama ben biraz kaderciyim bu konuda. Bi hemşire arkadaşım gebe kalmak istiyordu o ay adet gördü meğer ustune gormus. Hamile olduğunu bilmedi kızcağız. Ustune bi de zature oldu zature ilaçları kullandı. Ve bebek düşmedi çok da sağlıklı doğdu. Bazı şeyler kismet

Dogru soylusun canim..Bu kadar yasadim ya o cift cizgiyi gormek icin yaptim zaten vardir vakti saati insallah .
Bak Uraniaaflora Uraniaaflora 7 yıldır bekliyordu 2 zleri olacak inşallah. Ben 13 aydır bekliyordum benim de ikizlerim olacak. Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur buna inan

Bak Uraniaaflora Uraniaaflora 7 yıldır bekliyordu 2 zleri olacak inşallah. Ben 13 aydır bekliyordum benim de ikizlerim olacak. Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur buna inan
Canim ikizlerin dogal yolla mi yoksa tup bebek mi? Ben de cok ikiz istiyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🧿

Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nersin tez zamanda insallah ❤🤲

Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤

Hayırdır sen ya 😂

Benimki merakla bakiyo kullanici adimi ogrenmeye calisiyo bende her sefrinde degisiyorm gordu mu gormedi mi emin olamadgm
Icin ahahah

Back