- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.901
3 bu dur yapmiyozki bacım 1 gün var yok olsunOnlarda kendilerini baski altinda hissediyorlar canim o yuzden hergun degil 1 gun degil 1 gun yap. Ayrica findik badem bol yedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 bu dur yapmiyozki bacım 1 gün var yok olsunOnlarda kendilerini baski altinda hissediyorlar canim o yuzden hergun degil 1 gun degil 1 gun yap. Ayrica findik badem bol yedir
İyiler teyzesi, seni özlüyorlar bizi unutmaAy Saol cnm benim Rabbim hepimizin gönlüne göre versin insAllah senin minikler nasıllar
Ay bugün çok sıkıldım sizler de yoktunuz kaybolmayın alıştım vallaburdayım bebegim temizlik yapiyorum bide bugun internette arıza vardi yeni geldi internet kuzum anca geldim sen nasilsin ne var n yok LaRisaCca
Kuzum benim olacaksın inşallah Allah gönlüne göre versinSanada LaRisaCca ya da masallah subhanallah. Rabbim nazarlardan saklasin. 7 yil az bir zaman degil. Sabrin sonu selamet olsun. Oyle sabri bize de nasip etsin insaallah. 4 yildir kayiplar dusukler cok yiprandigimi hissediyorum ben. Umarim bende ikiz annesi olurum. Cok istiyorum
Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsinBugün full dolaştım yeni geldim kuzum. Sabahtan çıktım akşama kadar
Ohh stres attım. İki-de alışveriş ettirdim
Sen nasılsın iyi misin
Hayırdır sen yaYine kullanici adimla fotomu degistm
Bu aralar öyle yoğunum ki canım. Haftasonu olduğu için çarşıya çıktım eve geç döndüm. Sonra da bir hocamın veda yemeği vardı. Az önce geldim
tm beybi burlrdayimİyiler teyzesi, seni özlüyorlar bizi unutma
Ay bugün çok sıkıldım sizler de yoktunuz kaybolmayın alıştım valla
Kuzum benim olacaksın inşallah Allah gönlüne göre versin
Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin
Hayırdır sen ya
Yok kuzum unutmam elbetteİyiler teyzesi, seni özlüyorlar bizi unutma
Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤
Hayırdır sen ya
LaRisaCca sen nasılsın canım. Bebişler nasıl? Hep iyi olun
Merhaba arkadaşlar.. kuzenim adetin 3. Gününden itibaren 5 gün gün de 2 kez femara kullanmış ve 2 adet 20 22 mm yumurtası olmuş.. ayın 8inde catlatma ignesi vurulmuş.. doktor duphaston vermiş.. 4 gün duphaston kullandıktan sonra ilaçları karıştırmış ve 5-6 gün femara kullanmış..farkedince bırakmış.. bugün tahlil yaptırdık iğneden 11 gün sonra beta hcg 0.245 acaba femara bebeğin tutunmasını onlemismidir
Canım geçmemiştir henüz iğne gününü saymadan 14. Gün yaparsan doğru sonucu alırsın. 11. Günde bu kadar net çizgi çıkmaz zatenEki Görüntüle 2546668 Kizlar merhaba .Ekkm 9 da catlatma ignesi oldum igne gununu sayarsam 12.gun saymzm 11.gn igne etkisi oldgunu dusunyrm sadece su cift cizgiyi gorme heycnini yasamk istedim .Igne etksi gecmemstr henuz dimi
Dogru soylusun canim..Bu kadar yasadim ya o cift cizgiyi gormek icin yaptim zaten vardir vakti saati insallah .Canım geçmemiştir henüz iğne gününü saymadan 14. Gün yaparsan doğru sonucu alırsın. 11. Günde bu kadar net çizgi çıkmaz zaten
Bak Uraniaaflora 7 yıldır bekliyordu 2 zleri olacak inşallah. Ben 13 aydır bekliyordum benim de ikizlerim olacak. Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur buna inanDogru soylusun canim..Bu kadar yasadim ya o cift cizgiyi gormek icin yaptim zaten vardir vakti saati insallah .
Kesinlikle beklemesi bile guzel .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrulwrnziBak Uraniaaflora 7 yıldır bekliyordu 2 zleri olacak inşallah. Ben 13 aydır bekliyordum benim de ikizlerim olacak. Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur buna inan
Canim ikizlerin dogal yolla mi yoksa tup bebek mi? Ben de cok ikiz istiyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBak Uraniaaflora 7 yıldır bekliyordu 2 zleri olacak inşallah. Ben 13 aydır bekliyordum benim de ikizlerim olacak. Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur buna inan
Rabbim saglikli sihhatli evlatlar nersin tez zamanda insallah ❤Bak Uraniaaflora 7 yıldır bekliyordu 2 zleri olacak inşallah. Ben 13 aydır bekliyordum benim de ikizlerim olacak. Rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur buna inan
İyiler teyzesi, seni özlüyorlar bizi unutma
Ohhh ne güzel yapmışsın iyi ettin. Biz iyiyiz bugün 2 aylık olduk Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin❤
Hayırdır sen ya
Üzme kendini canım. Hepimiz aynı durumdayız. Rabbim sağlık versinBugün çok üzgünüm kızlar adet oldum o kadar ümitli idim ki anlatamam ağlayasım dan öldüm öldüm dirildim çok kötü hissediyorum kendimi yeni Bat 20kasim oldu ümitler kasıma kaldı