- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.881
Insallah kuzum 2 kese gordu haftaya tekrar gidecegim allah in izniyle cok tesekkur ederim ❤canm ikizmi maşallah çok sevindim gozun aydin allah bagslasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah kuzum 2 kese gordu haftaya tekrar gidecegim allah in izniyle cok tesekkur ederim ❤canm ikizmi maşallah çok sevindim gozun aydin allah bagslasin
Sen ağrılarının oldugu donemleri degerlendirmeye calis canim.değerlendirmeye calistim bakalim suandada arada dedi vuran kasik agrisi var akintim ozamanki gibi değil ama kasik batmasi agrisi var o gunden beri geçmeyen
2. Asilamayi aralik ayinda yapalim dedi doktor. Iyi degilim sanki bu aralar yaa. Kafamda deli sorular. Bebekleri ölumune seven ben bebek gormek istemiyorum. Asiri agresifim sanki puffEvet canım. Sen nasılsın iyimisin? 2. Aşılamaya ne zaman başlıyorsun hayırlısıyla?
Yanimda calisan personelim 2 gun izin kullandi baya yogundum bebegim. Butun isler bana kaldi hic giremedim foruma
Tatlim sen ve esin bol bol ayetel kursi okuyup eline sicak bir sekilde hohlayip karninda gezdir bisey olmaz insaallahOkudum bnde internette tekil devammedenler de var saglikla gelsinler biz duamizi edelim gerisi takdiri ilahi
Kuzum yine sen mi soylemistin baska biri mi soylemisti ilk ogrendigimde ayetel.kursiyi 7 kez oku diye allah razi olsun kim hatirlayamiyorum her gun okuyorum sabah aksam yeniden allah razi olsun ❤Tatlim sen ve esin bol bol ayetel kursi okuyup eline sicak bir sekilde hohlayip karninda gezdir bisey olmaz insaallah
Rabbim saglicakla kucagina Almayi nasip etsin insaallah canim. Inan çok sevindim.Ikizlere hamileyim canim en azindan smdilik oyle gorunuyor cok sukur smdide doktor telasi basladi ankara icin gercekten icinde allah korkusu olan isine askla bagli doktor onerilerinizi bekliyorum
suandada var ve böyle baya silin peceteye akintim geliyor baya sivi süt renginde yine kasik agrilari mevcut bakalim hayirlisi adama yaklasiyom ama onda tik yok 3 gündür nazarmi degdi ne oldu :))))Sen ağrılarının oldugu donemleri degerlendirmeye calis canim.
asilamami olsun kuzum sen surecini anlatirmisin ay yeminle çok sveindim ya darisi bana isteyen herkese insalalhInsallah kuzum 2 kese gordu haftaya tekrar gidecegim allah in izniyle cok tesekkur ederim ❤
Baskasi soylemis galiba canim. Agzina saglik sifa olsun sana ve bebislerine insaallah. Dikkat et kendine sende bize umut oldun cunkuKuzum yine sen mi soylemistin baska biri mi soylemisti ilk ogrendigimde ayetel.kursiyi 7 kez oku diye allah razi olsun kim hatirlayamiyorum her gun okuyorum sabah aksam yeniden allah razi olsun ❤
Onlarda kendilerini baski altinda hissediyorlar canim o yuzden hergun degil 1 gun degil 1 gun yap. Ayrica findik badem bol yedirsuandada var ve böyle baya silin peceteye akintim geliyor baya sivi süt renginde yine kasik agrilari mevcut bakalim hayirlisi adama yaklasiyom ama onda tik yok 3 gündür nazarmi degdi ne oldu :))))
Sanada LaRisaCca ya da masallah subhanallah. Rabbim nazarlardan saklasin. 7 yil az bir zaman degil. Sabrin sonu selamet olsun. Oyle sabri bize de nasip etsin insaallah. 4 yildir kayiplar dusukler cok yiprandigimi hissediyorum ben. Umarim bende ikiz annesi olurum. Cok istiyorumMasallah masallah amin rabbim tamamini erdirsin.
Oncelikle beslenmemden baslayayim tavuk aylardir agzima surmedim hazir birsey yemedim cikolata dahil surekli meyve kaynattim canim tatli istediginde b12 ve folik asit aldim. Avakado ananas sdc organik beslenmeye calstm ne kdr elimden gelirse. Rabbim ol dedi ve oldu bizim yaptgmz hc brsey buna sebep olur mu bilmiyorum once rabbimin ol demesi ❤ cok umutsuz bir asilamaydi bana gore konumu okuyanlar bilir . Gonal f 450 vuruldm bu surecte 6. Gunde 2 yumurtam cikti ve oldukca buyuktu. Catlatma ignesi sizinkinden cok farkli bir marka ve 2 doz vuruyoruz tedavi seklim boyle doktorum cok uzman ekibi de oyle. Bunlar birer vesile dedigim gb. Rabbim ne yazdiysa o oluyor. 7 yildr been umutla bekliyordum her ay hc usanmadan bekledm. Rabbim duamizi kabul etti ve bize bu mutlulugu yasatti cok sukur. Insallah saglikla devam etsin rabbim utandirmasin merhamet etsin ve saglikla kucagimiza versin
Yok kendi oluşmuş doktor 4 gün ilişki sonrada bu hapa başla dediCanım sen çatlatma iğnesi kullanacak mısın buay ? yani yumurta takibi yapıyor musun ? Klomen kullandın mı ?Neden duphastonu merak ediyorsun ? Kendi kafana göre iş yapmayasın ha :)))
Rabbim gonlune gore versin insallah canim allah im dualarini kabul etsin ❤Sanada LaRisaCca ya da masallah subhanallah. Rabbim nazarlardan saklasin. 7 yil az bir zaman degil. Sabrin sonu selamet olsun. Oyle sabri bize de nasip etsin insaallah. 4 yildir kayiplar dusukler cok yiprandigimi hissediyorum ben. Umarim bende ikiz annesi olurum. Cok istiyorum
Kuzum asilama 2019 konumda herseyi anlattim gun gun adim adim bi onceki sayfaya da yazdim dur alintilayayimasilamami olsun kuzum sen surecini anlatirmisin ay yeminle çok sveindim ya darisi bana isteyen herkese insalalh
asilamami olsun kuzum sen surecini anlatirmisin ay yeminle çok sveindim ya darisi bana isteyen herkese insalalh
Masallah masallah amin rabbim tamamini erdirsin.
Oncelikle beslenmemden baslayayim tavuk aylardir agzima surmedim hazir birsey yemedim cikolata dahil surekli meyve kaynattim canim tatli istediginde b12 ve folik asit aldim. Avakado ananas sdc organik beslenmeye calstm ne kdr elimden gelirse. Rabbim ol dedi ve oldu bizim yaptgmz hc brsey buna sebep olur mu bilmiyorum once rabbimin ol demesi ❤ cok umutsuz bir asilamaydi bana gore konumu okuyanlar bilir . Gonal f 450 vuruldm bu surecte 6. Gunde 2 yumurtam cikti ve oldukca buyuktu. Catlatma ignesi sizinkinden cok farkli bir marka ve 2 doz vuruyoruz tedavi seklim boyle doktorum cok uzman ekibi de oyle. Bunlar birer vesile dedigim gb. Rabbim ne yazdiysa o oluyor. 7 yildr been umutla bekliyordum her ay hc usanmadan bekledm. Rabbim duamizi kabul etti ve bize bu mutlulugu yasatti cok sukur. Insallah saglikla devam etsin rabbim utandirmasin merhamet etsin ve saglikla kucagimiza versin
Canım ben 5. Aşılamama gideceğim. 3 kereden sonra 3adet dönemi ara verdim. Bu benim kararımdı ama. Herkesin tedavisi bünyesi farklı.Selam kizlar ben gecen ay asilama olmustum tutmadi ne kadar ara vermeliyim ben ordaki hemsireye sordugumda genelde 1 ay ara veriyolar demisti ama kararsizim
Bugün full dolaştım yeni geldim kuzum. Sabahtan çıktım akşama kadar
Ay bi ara bana da oldu öyle o kadar üzülmüştüm ki nefret ediyordum âdeta. Bebek görünce sinirim bozuluyordu.Sadece moral yüzünden oluyor ama geçicek2. Asilamayi aralik ayinda yapalim dedi doktor. Iyi degilim sanki bu aralar yaa. Kafamda deli sorular. Bebekleri ölumune seven ben bebek gormek istemiyorum. Asiri agresifim sanki puff