• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hamilelik haberleri harika sağlıkla kucağınıza alın kızlar çok sevindim.
benim hikayem biraz uzun 1 buçuk yıldır istiyoruz.
bu ay gonal f 450 başladım umarım hepimiz hayalimize kavuşuruz
Canımmm hoşgeldin. Benim de 13. ayda oldu. canını sıkma. pozitif düşün. biz bu topikte hep şunu söyleriz sen de buna inan. hepimiz bir gün bir şekilde muhakkak anne olacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. gonal f çok iyi bir tedavi yöntemi inşallah eğer istersen sana da rabbim çoğul gebelik nasip etsin :KK19: :KK68:

Ben de karin agrisiyla gttm ishal vardi tedavi de gordugum icin korktum beta hcg istettim acilden ayni senin gb erken ogrendim 3. Hafta da 26ydi snra 3.5 4 kat arrtmaya basladi en son 5960ti gel bakalim dedi karindan goremedi . Alttan bakti minik bisey var dedi cuma geldi gittim karindan goremedi cihaz eski dedi alttan bakti 5+3 teydm dun alttan 2 kese gordu ikiz ondan beta hcg yuksek dedi 10 gun sonra yeniden gidecegim
Hadi inşallah güzel haberler alırsın. Doktorum bana şunu da söyledi ben de sana söyleyeyim. Çünkü bunlar da var hayatta. İkiz gebeyiz ama bazen bebişlerden biri güçsüz olup dayanamıyor ve düşüyor. yani böyle bir duruma da hazırlıklı olmamı söyledi doktorum. Önemli olan sürecin sağlıklı tamamlanması şuan ikiz gebe olman değil. Her ihtimale hazırlıklı ol dedi. Benim doktor biraz realist pat pat konuşuyor :))))

Hadi inşallah güzel haberler alırsın. Doktorum bana şunu da söyledi ben de sana söyleyeyim. Çünkü bunlar da var hayatta. İkiz gebeyiz ama bazen bebişlerden biri güçsüz olup dayanamıyor ve düşüyor. yani böyle bir duruma da hazırlıklı olmamı söyledi doktorum. Önemli olan sürecin sağlıklı tamamlanması şuan ikiz gebe olman değil. Her ihtimale hazırlıklı ol dedi. Benim doktor biraz realist pat pat konuşuyor :))))
Okudum bnde internette tekil devammedenler de var saglikla gelsinler biz duamizi edelim gerisi takdiri ilahi 🤲

Okudum bnde internette tekil devammedenler de var saglikla gelsinler biz duamizi edelim gerisi takdiri ilahi 🤲
Tabi aynen. ben beslenmeme durumuma dikkat ediyorum. Rabbim vermeyecekse zaten yapacak bir şey yok. Allah korusun sağlıkla nasip etsin tek diyebileceğimiz bu. seninki tek yumurta mı çift mi

Canımmm hoşgeldin. Benim de 13. ayda oldu. canını sıkma. pozitif düşün. biz bu topikte hep şunu söyleriz sen de buna inan. hepimiz bir gün bir şekilde muhakkak anne olacağız sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz. gonal f çok iyi bir tedavi yöntemi inşallah eğer istersen sana da rabbim çoğul gebelik nasip etsin :KK19: :KK68:
canımm çok teşekkür ederimm aminnn inş. :KK76:
bugün 4. günüm pazartesi sabah kontrol var bakalım kaç yumurta olucak

canımm çok teşekkür ederimm aminnn inş. :KK76:
bugün 4. günüm pazartesi sabah kontrol var bakalım kaç yumurta olucak
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Ama aşılamada çok yumurta istenmiyor istenmeyen çoğul gebelik durumlarının önüne geçebilmek için :) sen günde kaçlık vuruyorsun iğneni ? Doktorum bana 100 lük yaptırıyordu

Vala arada uğrarım hal hatır sormaya cnm ama genel olarak bebek fikrine biraz uzak kalmak istiyorum saldım zatrnnesim yola falan gidiyor bu ay ilişki olarak cok sıkmıycam saldm spora da başladım zaten
Rabbim gönlüne göre versin canım benim . Her konuda destekçiniz :KK5:

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. Ama aşılamada çok yumurta istenmiyor istenmeyen çoğul gebelik durumlarının önüne geçebilmek için :) sen günde kaçlık vuruyorsun iğneni ? Doktorum bana 100 lük yaptırıyordu

bana 75 lik verdi canım bu ay biz çatlatma iğnesi sonrası ilişki denicez umarım 2 tane oluşur 🤗 ikiside tutar
olmassa önümüxdeki ay aşılama yapıcaz.

senin nasıl oldu aşılamayla mı kaç yumurta vardı.

bana 75 lik verdi canım bu ay biz çatlatma iğnesi sonrası ilişki denicez umarım 2 tane oluşur 🤗 ikiside tutar
olmassa önümüxdeki ay aşılama yapıcaz.

senin nasıl oldu aşılamayla mı kaç yumurta vardı.
Canım biz aşılamadan önceki 3 gün perhiz yaptık ve aşılama günü eşimin zaten sperm sayısı ve hareketliliği çok iyi olmasına rağmen daha iyi sonuç aldık. yani çatlatma iğnesinden itibaren ilişki denemedik. 4 yumurtam olmuştu. 20mm-17mm-18mm diğerini hatırlamıyorum. Sana tavsiye olarak şunları söyleyebilirim. Aşılama günü sabah duşunu alıp da git, aynı gün eve gelince duş alma. Normalde mesane dolu çağırıyorlar ama ben idrarın asidik yapısı spermleri öldürdüğü için wc mi yapıp girdim aşılamaya ve böylece uzun süre wc m gelmedi. Doğumhanede özel bir odada yapıldı. Doğumhane çok soğuk şuanda da hava daha soğudu. yanında hırka götür, ayağına çorap giy. üşütmemeye dikkat et. Ağrısız bir işlem. çatal muayenesinde vajinaya taktıkları aleti takıyolar eşinin yıkanmış spermini yumurtalıklara en yakın yere gönderiyorlar, hiçbirşey hissetmiyorsun ne oldu anlamıyorsun bile ve bitiyor. Sakın seni ayağa kaldırmalarına müsade etme. Uzanmak istiyorum de ayakların çatalın üzerinde kalsın yarım saat en az 15 dk dinlen. Biz böyle yaptık. sabah 8 de hastanedeydik 10-10,5 gibi işimiz bitti. Doktorumuz aynı gün ilişkinin iyi olacağını söyledi. Biz hem aynı günü hem de sonrasındaki 2 günü değerlendirdik. böyle oldu :)

Aşılamada yaşadığım belirtileri gün be gün not aldım. Hepimiz merak edip araştırmışızdır. Aşılamanın ilk günü ikinci günü belirtileri diye.. Belirtiler herkeste farklı olacaktır tabi ki. Ama sizlere fikir vermesi adına paylaşıyorum. Umarım hepiniz pozitifi görürsünüz :
1- Aşılamanın ilk günü. Gazım çok ve karnımda ağrılı şişlik var
2-Aşılamanın 2. Günü az hissedilir ve ara ara kasık ağrısı, gaz, karın şişliği
3-Aşılamanın 3. Günü göğüste hassasiyet, gaz, karında şişlik, aşırı nadir aralıkta kasıkta hafif ağrı, dudak ve dil kuruluğu
4-Aşılamanın 4. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda ilk günlere göre daha belirgin ağrı, yoğun sıvı beyaz renk akıntı,sürekli dudak ve dil kuruluğu.
5-Aşılamanın 5. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,yorgunluk
6-Aşılamanın 6. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı , sarıya dönük renk akıntı,genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı ve wc de ,bacak bacak üstüne atarak otururken kasığa saplanan ağrı, ayakta fazla durunca şiddetli kasık ve sırt ağrısı
7-Aşılamanın 7. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı, genital bölgede dudaklara vuran ağrılı baskı
8-Aşılamanın 8. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Kasıklarda belirgin ağrı, adet olacakmış gibi bir his. Gaz. Aşırı uyku hali, yorgunluk,kasıklarda batma
9-Aşılamanın 9. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Karında şişlik. Adet sancısı gibi sancı,kasıklarda batma
10- Aşılamanın 10. Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Alıngan, gergin ruh hali
11- Aşılamanın 11.Günü.Göğüs uçlarında hassasiyet, göğüslerde ağrı. Sırt ağrısı. Adet sancısı gibi sancı. Kasıklarda batma. Erken gebelik testi ve normal gebelik testi pozitif, kanda 38
L loveinsect bak burada aşılamadan sonraki deneyimlerimi paylaşmıştım. Belki sana faydası olur.

Back