• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
alttan da bakılabilir bunda problem yok canım korkma. gebeliğin ilk zamanlarında karından görünmesi zaman alabiliyor tespit için alttan bakıyorlar bu sana zarar vermez korkma. Zarar verecek bir şeyi yapmaz doktorun. Benim tedavi sürecimde doktorum hep alttan muayene etti. Aşılamadan sonra karından bakmaya başladı.yani pozitifi gördükten sonra
İnşallah canım inşallah ama bende bir belirti yok ama bgn disim lerim ağrıdı fırçalarken ve fırçaladıktan sonra ağrı oluyr acaba buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi 🤔🙏

Kızlar bunu ben size çok özür dileyerek atıyorum bende böyle olmuştu 10ekimde 9undada ilişki yaşamıştım acaba hamilelik yerleşme kanaması mi??

Eklentiler

• IMG_20191010_102047.jpg
    IMG_20191010_102047.jpg
    77,1 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bunu ben size çok özür dileyerek atıyorum bende böyle olmuştu 10ekimde 9undada ilişki yaşamıştım acaba hamilelik yerleşme kanaması mi??
canm hemen ertesi gün yerleşme kanamasi olmazki en az adete yakın gunlerde baslar bazen adet gunu bazen 2 3 gün geçim.e ile de olur yerleşme kanamasi

kuzum ıyyim ben şükür takıma pek giremiyorum yogunum bu sıralar malum ben fotografcigim evimin 1 odasi sutudyo seklinde dogum cekimlerine ve dogum sonrası çekinme gerçekleştirilen baya kosusuturmacali geçiyor ikizler nasil sen naislsin
Çok şükür biz iyiyiz teyzesi. burda olsaydın çekerdin fotolarımızı :) bugün sağlık ocağından çağırmışlardı gidip kan tahlili verdim umarım güzel sonuçlar çıkar :)

İnşallah canım inşallah ama bende bir belirti yok ama bgn disim lerim ağrıdı fırçalarken ve fırçaladıktan sonra ağrı oluyr acaba buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi 🤔🙏
Canım bazı sitelerde diş eti kanamasını da gebelik belirtisi olarak gösteriyorlar ama bilemiyorsun ki işte. Kimi hiç belirti yaşamıyor kimi hepsini yaşıyor kimi birkaçını.. En iyisi sanırım adet gününü beklemek.

şüpheli ilişkiden hemen 1 gün sonra olmaz yerleşme kanaması canım. yine en az 5-10 gün arasında olur.. başka bişeydir.

Kızlaaar Crinone jel kullanan var mı? Gebe değilim ama çatlatma iğnesi oldum bu ay eğer döllenme olursa tutunması için verdi doktorum. Kullanan varsa nasıl bişey nedir noluyo işe yaradı mı bi aydınlatın beni yahu
Ben kullanıyorum canım. Ben de femera+ovitrelle oldum. sonrasında cinone jel verdi doktorum. her sabah uyguluyorm

Back