• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar nasılsınız anneler anne adayları? 🤗🤗🤗 bu aralar çok yoğunum bakıp okuyup çıkıyorum ama aklımdasınız.
Benim pazartesi günü yum. kontrolü var 5.ye başlıyoruz aşılamada.
cok sukur iyiyiz canim. Sen nasilsin? 5. Asilama mi dedin canim sen? Organlarina ne kadar zarar verdigini insaallah doktor sana soylemistir canim 😘

Masaallah canim. Bende gida muhendisiyim. Su an kalite murduruyum bulundugum sirkette. Baya yoruluyorum ama ben. Oyle oturmayi seven bir kadin degilim. Duraganliktan hic hoşlanmam. Personelim benim enerjime yetisemiyor. Belkide bebislerim o yuzden bana tutunamiyor 😔
Canım hiç ilgisi yok kendini etiketleme çünkü ben de bulunduğum pozisyon gereği duruma göre bazen gece bazen gündüz çalışıyorum ayağımda sürekli topuklu ayakkabı ve koşturmaca içindeyim. bazen stresi çok yaşadığımız ve kafamız yoğun olduğundan dolayı da sebepsiz infertilite olabiliyor. Rahat bırakmamız gerek. Beslenme çok önemli. Yaşam tarzımızı bu hazırlığımıza göre düzenlemek zorundayız. Yoksa bulunduğumuz çağda zaten herşey zorken daha da zorlaşıyor

Canım umarım geç döllenmedir ve hamilesindir. Hadi güzel haberler verirsin inşallah. Eğer şansın varsa lütfen kan testi yaptır.
Kan testi yaptiramiyorum burda canim. Igne 23 eylül öglen 13 de yapildi birliktelikde 24 eylül öglen 13 de oldu. O zamandan bu yana hala cikmamasi cok fazla uzun degilmi ? Bence olsaydi cikardi gibime geliyor. Cünkü hic belirtimde yok. Gögüs uclarini elimle hafif bastirirsam agri oluyor gaz var sicak basmasi var basdönmesi ve bulanti ama hepsi cok hafiften oluyor. Gebelik olsaydi belli olmasi gerekirdi bence. Ben pazartesi sabah idrar testi yapacagim en erken 28 ekimde doktora gidebilirim o zamana kadar adet olmazsam. Cünkü kist yok bende. Ilk defa böyle oldu anlamadim. Igneden sonra 18. Gün adet oluyordum ben

Kan testi yaptiramiyorum burda canim. Igne 23 eylül öglen 13 de yapildi birliktelikde 24 eylül öglen 13 de oldu. O zamandan bu yana hala cikmamasi cok fazla uzun degilmi ? Bence olsaydi cikardi gibime geliyor. Cünkü hic belirtimde yok. Gögüs uclarini elimle hafif bastirirsam agri oluyor gaz var sicak basmasi var basdönmesi ve bulanti ama hepsi cok hafiften oluyor. Gebelik olsaydi belli olmasi gerekirdi bence. Ben pazartesi sabah idrar testi yapacagim en erken 28 ekimde doktora gidebilirim o zamana kadar adet olmazsam. Cünkü kist yok bende. Ilk defa böyle oldu anlamadim. Igneden sonra 18. Gün adet oluyordum ben
Kuzum belirti yaşamaz ki herkes. C Cdmtprbll de belirti yaşamamıştı öyle. Emin bile değildi ama pozitif çıktı çok şükür. Belki sen de öylesindir

hoşgeldin canımıniçi iyiyiz biz sen nasılsın asıl ? takımda işler nasıl gidiyor ? :KK19:
kuzum ıyyim ben şükür takıma pek giremiyorum yogunum bu sıralar malum ben fotografcigim evimin 1 odasi sutudyo seklinde dogum cekimlerine ve dogum sonrası çekinme gerçekleştirilen baya kosusuturmacali geçiyor ikizler nasil sen naislsin

olsun, olduğu kadar diyelm napalm. ben de öyle. herkes etrafmda belki ama kime ne kadar anlatıcaksın? kendi kız kardesime bile anlatmıyorm. düşün. herkesn kendi sorumluluğu başını aşmış. kendi derdimle kimsenin canını sıkmak istemem. düşük yaptm geçen sene. onda bile kendi acımı unuttum üzüntümü unuttum. belli etmedm içime attım.
ayyy canım kıyamam geçmiş olsun evet malesf anlatılmıyor anlatsan bu sefer daha çok bunaltıyorlar sürekli soruyorlar ben kimseyle konuşmak istemiyoken daha kendim kabullenememişim bide onlara laf anlatmaya çalışıyosun çok sıkıntılı ya

Eger seni rahat hissettirecekse istedigin her konuda burda bizimle konusabilirsin canim 😘
iyiki varsınız :KK8::KK200:çok teşekkür ederim canım bende sırf sizinle konuşup bari derdimi size anlatıp biraz olsa rahatlarım belki diye yazıyorum belki bunalttığım da oluyorsa hakkınızı helal edin bu kdar yanlız ve çaresiz hissettiğim için böyle oluyor

Umutsuzca reglmi bekliyorum kuzum birde esime sperm testi yaptirsin die alttan alttan alistirmaya calisiyorum nasil basarcam bilmiyorm
Ama stresten her yanim
Sivilce basti:( sen nasilsn?
ıyyim bende bebeğim cekimler stüdyo derken kostruyorum hayirlisi inşallah ikna edersin canm

Kuzum belirti yaşamaz ki herkes. C Cdmtprbll de belirti yaşamamıştı öyle. Emin bile değildi ama pozitif çıktı çok şükür. Belki sen de öylesindir
Insallah öyledir canim. Ben kimyasal gebelik gecirmistim o zaman igneden sonra 8. Gün baslamisti belirtiler ona göre düsündüm ben o yüzden yoktur dise düsünüyorum

Olacak tabiiii Allah esirgesin seni çok dua ediyorum size herbiriniz anne adayı olunca anne topic i açıcam :rolleyes:
Aç canım inşallah o günleri de görürüz kopmayız hiç👍👍👍👍

cok sukur iyiyiz canim. Sen nasilsin? 5. Asilama mi dedin canim sen? Organlarina ne kadar zarar verdigini insaallah doktor sana soylemistir canim 😘
İyiyim kuzum ya sizleri özledim. giremedim bayadır. Organa ne zararı var canım anlamadım orayı pek. Öyle olsa yapmazlar tabiki de.🤔🤔🤔 aydınlat hele beni🤗🤗

Canım bu aşılamaların üst üstemi oldu yoksa ara verdin mi hiç.
Yok canım 3 kere üst üste oldu sonra 3 adet dönemi ara verdim. 4.tutmadı yine. 5.ye başlayacağız. Eğer bu da tutmazsa sanırım tüp bebek.
Umarım gerek kalmaz 🙏🙏🙏

Back