- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #4.621
Canımıniçi iyiyim şükürler olsun. çalışıyoruz . sen napıyosun nasıl gidiyorGunaydin bebegim napiyosun nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımıniçi iyiyim şükürler olsun. çalışıyoruz . sen napıyosun nasıl gidiyorGunaydin bebegim napiyosun nasilsin?
sanırım öyle yapıcam şimdi hastaneyi aradım adet olduysanız hemen ikinci tedaviye başlamıyoruz 1 ay bekleyin 1 ay sonrasında yeniden tedaviye başlayalım dediCanım doktorunun tavsiyesiyle ilerle tedavi sürecinde. Doktoruna güvenmiyorsa daha iyi bir doktor araştır.
Hadi hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişin gelir inşallah canım benimsanırım öyle yapıcam şimdi hastaneyi aradım adet olduysanız hemen ikinci tedaviye başlamıyoruz 1 ay bekleyin 1 ay sonrasında yeniden tedaviye başlayalım dedi
inşallah kuzum inşallah bu süreçte de fsh düşürmek için bitkisel şeyler yapıyım bide tüp bebek merkezlerindeki hocaları araştırayım diyorum en azından belki tam anlamıyla güveneceğim doktor bulursam ona devam ederim ikinci ayımdaHadi hayırlısı olsun en kısa zamanda bebişin gelir inşallah canım benim
Canım uyurken hiç zorlanmıyorum :)))) zaten hep uykum var. ama sağa sola dönerken kasılma oluyor. birden ağrı saplanıyor mesela karnıma.Bende calisiyorum canim LaRisaCca . Dun gece gec yattim o kadar zorlandim ki uyanirken senin uyku durumu nasil. Hamilelikle zor oluyor mu
internette bile fsh için çokça tarif var canıminşallah kuzum inşallah bu süreçte de fsh düşürmek için bitkisel şeyler yapıyım bide tüp bebek merkezlerindeki hocaları araştırayım diyorum en azından belki tam anlamıyla güveneceğim doktor bulursam ona devam ederim ikinci ayımda
aynen canım netten bakıp bişeyler yapıyım diyorum belki bu ay da kendiliğinden olmazsa tekrar fsh a baktırırım düşmüş mü diye eğer düşerse bitkisele devam ederim gerekirse 2 veya 3 ay düşmezse de 2. ayda tüp bebeğe başlarım diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah bu ay kendiliğimden kalırım diğer şeylere hiç gerek klamaz inşallah ALLAH hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş bu süreçler kimseyle konuşmak dahi istemiyorum sorduklarında ağlamaya başlıyorum anlatırken psikolojik olarak ben çok etkilendim ya eşimle bile konuşmadım dün akşam adet olduğumda sadece adet oldum dedim ve sonrasında oda bende hiçbişe konuşmadık sonra yattım nasıl toparlancam bilmiyoruminternette bile fsh için çokça tarif var canım
Kiz yok uyurken zorlaniyormusun demedim sabah uyanirken zorlaniyor musun dedim cok uykum geliyor demistin yaCanım uyurken hiç zorlanmıyorum :)))) zaten hep uykum var. ama sağa sola dönerken kasılma oluyor. birden ağrı saplanıyor mesela karnıma.
evet oldukça zorlanıyorum. Çünkü hep uyumak istiyorum. Şimdi, 1 saat sonra akşam, sabah, sürekli :)))Kiz yok uyurken zorlaniyormusun demedim sabah uyanirken zorlaniyor musun dedim cok uykum geliyor demistin ya
Çok iyi bilirim... Az yaşamadık o günleri .. Ama sen de şunu iyi bil Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyorduraynen canım netten bakıp bişeyler yapıyım diyorum belki bu ay da kendiliğinden olmazsa tekrar fsh a baktırırım düşmüş mü diye eğer düşerse bitkisele devam ederim gerekirse 2 veya 3 ay düşmezse de 2. ayda tüp bebeğe başlarım diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah bu ay kendiliğimden kalırım diğer şeylere hiç gerek klamaz inşallah ALLAH hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş bu süreçler kimseyle konuşmak dahi istemiyorum sorduklarında ağlamaya başlıyorum anlatırken psikolojik olarak ben çok etkilendim ya eşimle bile konuşmadım dün akşam adet olduğumda sadece adet oldum dedim ve sonrasında oda bende hiçbişe konuşmadık sonra yattım nasıl toparlancam bilmiyorum
BENDE ARTIK ÖYLE DİYORUM CANIM AMA ÖNCELİKLE BU DURUMU BENİM SİNDİRMEM GEREKİYOR DAHA SONRA DIŞARDAKİLERLE ANCAK O ZAMN KONUŞABİLECEĞİM KAYINVALİDEM ARADI KONUŞAMADAN AĞLADIM ADET OLDUM DEDİKTEN SONRA YANİ ÇOK KARMAŞIK BİRŞEYMİŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAHÇok iyi bilirim... Az yaşamadık o günleri .. Ama sen de şunu iyi bil Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur
Canım lütfen bunu kendinde bir eksiklikmiş gibi görme. Asla öyle değil. Hep söylüyorum, Hepimiz muhakkak bi şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden lütfen sabırlı ol. Ayrıca insanlara hiçbirşey söylemek zorunda değilsin. Bir tedaviye başladığında bunu ailelerinize söylemeyin. Bu durumda onlar da sizinle beraber üzülüyor ayrıca sürekli ne oldu gibi sorulara maruz kalıyorsunuz. Sen eşinle sadece bil. Süreci tamamla. Eğer çift çizgiyi görürsen söyle. O zaman gelene kadar şuan düşünmüyoruz dinleniyoruz de bence. Böylece kimsenin sorularını yanıtlamış olmazsın.BENDE ARTIK ÖYLE DİYORUM CANIM AMA ÖNCELİKLE BU DURUMU BENİM SİNDİRMEM GEREKİYOR DAHA SONRA DIŞARDAKİLERLE ANCAK O ZAMN KONUŞABİLECEĞİM KAYINVALİDEM ARADI KONUŞAMADAN AĞLADIM ADET OLDUM DEDİKTEN SONRA YANİ ÇOK KARMAŞIK BİRŞEYMİŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH
Uyu sende bebegim mazeretin var uykulu bir hamilesin sen. Soran olursa ben degil bebisler uyutuyo dersinevet oldukça zorlanıyorum. Çünkü hep uyumak istiyorum. Şimdi, 1 saat sonra akşam, sabah, sürekli :)))
Direniyorum resmen . göz kapaklarımı bantla kaşıma tutturacamUyu sende bebegim mazeretin var uykulu bir hamilesin sen. Soran olursa ben degil bebisler uyutuyo dersin
Mandal kullan kaslarin cekilmesin bantla ne is yapiyordun canim sen ?Direniyorum resmen . göz kapaklarımı bantla kaşıma tutturacam
Doğru söylüyosun kuzum ama tüp bebek yaptırınca mecbur bilecekler evde dinlenicem işe gitmiycem bide akşamları çalıştığım için kayınvalidemlerde yemek yiyoruz mecbur söylemek zorunda kalıyoruz aslında evimiz biraz uzak olsa hiçbişe söylemezdim ama adamlar penceremi açık görse aceba evde mi bize nie söylemedi diye şüpheleniyolar hal böyle olunca saklamakta mümkün olmuyor malesefCanım lütfen bunu kendinde bir eksiklikmiş gibi görme. Asla öyle değil. Hep söylüyorum, Hepimiz muhakkak bi şekilde anne olacağız sadece ne zaman olacağımızı bilmiyoruz. O yüzden lütfen sabırlı ol. Ayrıca insanlara hiçbirşey söylemek zorunda değilsin. Bir tedaviye başladığında bunu ailelerinize söylemeyin. Bu durumda onlar da sizinle beraber üzülüyor ayrıca sürekli ne oldu gibi sorulara maruz kalıyorsunuz. Sen eşinle sadece bil. Süreci tamamla. Eğer çift çizgiyi görürsen söyle. O zaman gelene kadar şuan düşünmüyoruz dinleniyoruz de bence. Böylece kimsenin sorularını yanıtlamış olmazsın.
Rabbim seni tez zamanda hayırlısı ile kavuştursun inş. ÜzülmeeeeBENDE ARTIK ÖYLE DİYORUM CANIM AMA ÖNCELİKLE BU DURUMU BENİM SİNDİRMEM GEREKİYOR DAHA SONRA DIŞARDAKİLERLE ANCAK O ZAMN KONUŞABİLECEĞİM KAYINVALİDEM ARADI KONUŞAMADAN AĞLADIM ADET OLDUM DEDİKTEN SONRA YANİ ÇOK KARMAŞIK BİRŞEYMİŞ RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN İNŞALLAH
haklısın arkadaşım. mecburen görüyorlar bi şekilde söylemek zorundasın tabi. bu süreçlerde akraba/arkadaş ilişkilerini yönetmek oldukça zor.. ben 2 senedir evliyim. Allahtan beni sık boğaz eden yok. Hatta 1.yılımızda hamile kaldığımda (düşükten evvel yani) hamile kaldığımı kayınvalideme müjde vermk için aradığımda, "aa sen çok istiyodun zaten" demişti. yarım ağız.. sanki benim isteğimle oldu, sanki oğlu istemedi :) şanslı mıyım değil miyim bilemedim :)))) sonra ikiz olabilir dediğinde doktor, kahvaltıda söyledik bu ihtimali.. kendi annem ne sevindi ne sevindi.. kaynanam ise ağzındaki çayı püskürtüyordu :)) herkesin sevgi gösterme şekli, ilgi anlayışı farklı. insanları olduğu gibi kabul etmeliyizDoğru söylüyosun kuzum ama tüp bebek yaptırınca mecbur bilecekler evde dinlenicem işe gitmiycem bide akşamları çalıştığım için kayınvalidemlerde yemek yiyoruz mecbur söylemek zorunda kalıyoruz aslında evimiz biraz uzak olsa hiçbişe söylemezdim ama adamlar penceremi açık görse aceba evde mi bize nie söylemedi diye şüpheleniyolar hal böyle olunca saklamakta mümkün olmuyor malesef
Ayyy canım ya nede güzel anlatmışsın vallahi güldüm ya :)) benim kayınvalidem de ne yapacağını şaşırmış durumda gibi karmaşık cümleler istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum moral vermeye kalkmaya çalışıyor daha çok içine ediyor diyebilirim bide benim ailem ankarada değil sivasta her zaman gelme şansı yok annemin o yüzden de daha çok yalnız hissediyorum kendimi telefonda da anneme herşeyimi anlatamıyorum kadın orda kafasına takıyor bu seferde çok kötüyüm psikolojik olarak birtek sizler varsınız iyiki bi sizle konuşup size yazıyorum işte (haklısın arkadaşım. mecburen görüyorlar bi şekilde söylemek zorundasın tabi. bu süreçlerde akraba/arkadaş ilişkilerini yönetmek oldukça zor.. ben 2 senedir evliyim. Allahtan beni sık boğaz eden yok. Hatta 1.yılımızda hamile kaldığımda (düşükten evvel yani) hamile kaldığımı kayınvalideme müjde vermk için aradığımda, "aa sen çok istiyodun zaten" demişti. yarım ağız.. sanki benim isteğimle oldu, sanki oğlu istemedi :) şanslı mıyım değil miyim bilemedim :)))) sonra ikiz olabilir dediğinde doktor, kahvaltıda söyledik bu ihtimali.. kendi annem ne sevindi ne sevindi.. kaynanam ise ağzındaki çayı püskürtüyordu :)) herkesin sevgi gösterme şekli, ilgi anlayışı farklı. insanları olduğu gibi kabul etmeliyiz