• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçmiş olsun canımm. umarım şimdi daha iyisindir...
Teşekkür ederim kuzum yine yürürken kalçalarım ağrıyor ama en azından belim ayrılacak gibi ağrımıyor ve oturup kalkabiliyorum. Dün sadece uzanabiliyordum. Sanırım biz türk kadınlarının en kötü huylarından biri, eve temizlik için birini alıp para verip oturup kendisiyle temizlik yapmak :KK48:

Teşekkür ederim kuzum yine yürürken kalçalarım ağrıyor ama en azından belim ayrılacak gibi ağrımıyor ve oturup kalkabiliyorum. Dün sadece uzanabiliyordum. Sanırım biz türk kadınlarının en kötü huylarından biri, eve temizlik için birini alıp para verip oturup kendisiyle temizlik yapmak :KK48:
yaa zaten bebek dha 3 aylık bile değil. neden dikkat etmiyosn kendine? ben o yızden sadece camlar için alıyorum birini arada :KK48:

Canım aslında şöyle her gebelikte erken döllenme ya da geç döllenmeye göre sonuç alımı değişiyor. Evde yaptığın gebelik testi de gebelik hormonunun vücuttaki seviyesine göre sonuç verdiği için bazen erken bazen geç çıkabilir. Benim ilk gebeliğimde kanda hcg , keseyi gördüğümüzde yükselmeye başlamıştı. şimdiki gebeliğimde ise çatlatma iğnesinin 13. günü yani adetime 5 gün kala erken gebelik testiyle, normal gebelik testiyle ve kan testiyle görebildim. O yüzden lütfen biraz sabırlı adet tarihinde adet olmazsan ertesi gün sabah ilk idrarınla yeniden test yap lütfen :KK19:
canım normalde dün yada en geç bugün adet olmam gerekiyor bugün 13. günüm hatta doktor adet olmazsan 14. gün yani yarın kan ver demişti bende 13. gün olduğu için belki gözükür diye heveslendim sabah yaptım ve negatifle karşılaştım hatta yarın kan vermeye gitmesem mi gerek yok gibi düşünmeye başladım

canım normalde dün yada en geç bugün adet olmam gerekiyor bugün 13. günüm hatta doktor adet olmazsan 14. gün yani yarın kan ver demişti bende 13. gün olduğu için belki gözükür diye heveslendim sabah yaptım ve negatifle karşılaştım hatta yarın kan vermeye gitmesem mi gerek yok gibi düşünmeye başladım
canım 15. gün olmazsan test yap

AMA BANA 14. GÜNÜ HASTANEYE GEL KAN VER DEDİLER YARIN GİTMEYİM Mİ YANİ
canım :))) nasıl istiyorsan doktorun ne dediyse öyle yap tabi. fikrimizi sorduğun için söyledim ben. doktorunun dediğini yapma diye değil. genel olarak adete 1 gün kala testte çok silik bir çizgi bile göremiyorsan adet olacağını düşünürsün. ve bu yüzden adet olacağın tarihte olmazsan ertesi gün yine test yaparsın. baktın ki yok adetini beklersin. çünkü o zaten yok demektir. ama sen tabiki git , kan ver için rahat etsin.

canım :))) nasıl istiyorsan doktorun ne dediyse öyle yap tabi. fikrimizi sorduğun için söyledim ben. doktorunun dediğini yapma diye değil. genel olarak adete 1 gün kala testte çok silik bir çizgi bile göremiyorsan adet olacağını düşünürsün. ve bu yüzden adet olacağın tarihte olmazsan ertesi gün yine test yaparsın. baktın ki yok adetini beklersin. çünkü o zaten yok demektir. ama sen tabiki git , kan ver için rahat etsin.
:))) CANIM NE BİLİM YA İŞTE SENDE AZ ÇOK ANLARSIN BENİ Bİ TARAFIM OLMADI DERKEN DİĞER TARAFIM YİNE DE Bİ KAN TESTİ YAPTIR DİYOR. EĞER NEGATİF OLURSA NE YAPCAM DOKTORLA GÖRÜŞMEM GEREKİYOR MU FALAN HİÇ BİLMİYORUM

:))) CANIM NE BİLİM YA İŞTE SENDE AZ ÇOK ANLARSIN BENİ Bİ TARAFIM OLMADI DERKEN DİĞER TARAFIM YİNE DE Bİ KAN TESTİ YAPTIR DİYOR. EĞER NEGATİF OLURSA NE YAPCAM DOKTORLA GÖRÜŞMEM GEREKİYOR MU FALAN HİÇ BİLMİYORUM
canım hala negatifse adetini beklersin. adet olunca adetin 2. günü gidersin, ben adet oldum dersin ve varsa yapılacak tahlil ve muayene yapılır. o ayki takibin nasıl olacak konuşulur sen de önüne bakarsın :KK19:

canım hala negatifse adetini beklersin. adet olunca adetin 2. günü gidersin, ben adet oldum dersin ve varsa yapılacak tahlil ve muayene yapılır. o ayki takibin nasıl olacak konuşulur sen de önüne bakarsın :KK19:
o zamn yarın hastaneye gitmeden bugün akşam acilde kan testi yaptırsam çıkar mı ki aceba işten sürekli izin almaktan utanmaya başladım

Ben üüzlmedim zaten sonucu biliyordum. 16. günümde yani dün test yaptım ben kan testi ama 14. günümde normal evde gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı
ben 13. günüm bugün sabah evde test yaptım negatif oldu adette olmadım dün veya bugün olmam gerekiyordu doktor yarın 14. gün test yap demişti bende akşam acile gidip kan testi mi yaptırsam diye düşünüyorum bende negatif biliyorum ama kesinleşsin içimde şüphe kalmasın diyorum

ben 13. günüm bugün sabah evde test yaptım negatif oldu adette olmadım dün veya bugün olmam gerekiyordu doktor yarın 14. gün test yap demişti bende akşam acile gidip kan testi mi yaptırsam diye düşünüyorum bende negatif biliyorum ama kesinleşsin içimde şüphe kalmasın diyorum
ben eylül 28'de vuruldum iğneyi bugün oldum adet. bence verin ama geç döllenme ihtimaline karşı 14. günde verebilirsiniz bilemedim şimdi ben olsam verirdim ama

Canım selam :KK19: hayır tabiki. herkesin belirtileri farklıdır. Kimi tüm gebelik belirtilerini yaşar, kimi yaşamaz, kimi bir kaçını yaşar, kiminde olan belirti bizde hiç olmamıştır tuha buluruz. Yani herkes gebeliği aynı şekilde yaşamaz. Umarım bu ay güzel haberlerini alırsın. 10 gün sonra test sonucunu bizimle de paylaşırsan çok seviniriz :KK5:
Teşekkür ederim içimi rahatlattın 😊 paylaşacağım inşallah ☺🤗🤗

Back