• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutsuzluğa kapılma tatlım. Sen üzerine düşeni yap gerisini Allah' a bırak, sabret. Emin ol en yakın zamanda güzel halreber alacaksın :KK19:

İnşallah cnm

Yumurtaların gelişimi nasılmış bugün? Kaç mm oldular? Adetin kaçıncı gunundeydin canim

Biri çatlamış biri 15-16 diğeri büyümemiş 13 de kalmış. Çatlayanda çok büyük değildi 16,5 mm flndı. Ama benim rahim duvarı kalınlığım az çıktı 6,5-7 mm flnmış şuan.

İnşallah cnm

Biri çatlamış biri 15-16 diğeri büyümemiş 13 de kalmış. Çatlayanda çok büyük değildi 16,5 mm flndı. Ama benim rahim duvarı kalınlığım az çıktı 6,5-7 mm flnmış şuan.
İşte kalın olması da problem ince olması da. Sen bir soğan kürü yapsan keşke 2 ay. hiçbirşeyin kalmaz

Kızlar bugün adetin 13. Günü. Dün kontrole gittiğimde yumurtalarimin yeteri kadar gelismedigini söyledi doktorum zayıf kalmış dedi. Böyle devam ederse aşılama iptal olur dedi. Moralim çok bozuldu. Bugün fostimon 75 lik son iğnemi yaptiracam. Yarın kontrol var...
Ben aşılama yaptırmadım yumurta çatlatma tedavisi gördüm benimde yumurtam 15. Günde büyüdü korkma o yüzden

Kızlar bugün doktorumla konuştum progynava kullandıktan birkaç gün sonra adet görmem gerekiyordu 5. Gün bitti hala olmadım bugün 13. Günüm dedim. Olman gerekiyordu dedi adet Pazartesi gününe kadar bekle beta hcg baktır dedi. Sizden progynava kullanan var mıydı? Kaç gün sonra adet gördünüz hiç ümidim yokta neden olamıyorum korkuyorum artık

İşte kalın olması da problem ince olması da. Sen bir soğan kürü yapsan keşke 2 ay. hiçbirşeyin kalmaz
LaRisaCca LaRisaCca dogru soyluyo sogan kuru yap. Bide rahim duvarini nar suyu karşılaştırıyor canim. Sabah aksam 1 er bardak iceceksin 1 hafta icip ideal kalinliga ulastiranlari biliyorum canim dene tam mevsimi😉👍

Canim bebde o belirtileri yasadim 12. Gun adet oldum. Sen olmazsin insaallah. Dua et sadece umutsuzda olma cokta kapilma. Dualarimiz seninle 😘
Cok sagol canim 😙 insallah ben guzel haberi alabilirim bende adet olcam diye cok korkuyorum ya peki sen simdi napcaksin 2. Asilama yaptircak misin

Cok sagol canim 😙 insallah ben guzel haberi alabilirim bende adet olcam diye cok korkuyorum ya peki sen simdi napcaksin 2. Asilama yaptircak misin
Aslinda doktor eger 3-4 ay bekle ilacin etkileri vucudundan ciksin demeseydi 2. Asilamayi dusunurdum. Persembe gunu gidip tup bebek icin konusmayi dusuniyoruz. benim nisan ayindan once bu bebek mevzunda biseyler yapmam gerek nisan ayindan sonra laboratuarimi kimseye birakamam. Kisin rahat izin alabilirim. Yazin imkansiz evde kalip dinlenemem😔

Arkadaşlar hamile kalmak için uğraşıyordum eşimde hareketliliği yavaş cktı doktor sigarayı bırakmazsa eşiniz cocugunuz olmaz dedi birde ilaç yazdı bu arada böyle olup hamil kalan varmı
Esine ari sutu alip kullan. Ayrica saracoglunun keci boynuzu kuru varmis oda vok iyi geliyormus. Onuda deneyebilirsin.

Back