• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip etti 🥰 Şimdi hem sağ hem sol kasigima sancı atıyor + belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
Ayy hayırlı olsun rabbim bize de nasip etsin. Çok da geçmiş olsun anneniz iyidir inşallah? Ben de çatlatma iğnesi oldum perşembe sabah 10da. İnşallah 23ünde adet olmak yerine güzel haberi veririm eşime :)

AYY İNŞALLAH CANIM AMA ŞUAN ÖYLE KRAMP VEYA AĞRI HİSSETMİYORUM SADECE FARKLI OLARAK GÖRDÜĞÜM AKINTI HAFİF DUDAK KURULUĞU VE GÖGÜS AGRISI ARADA DA SIRTIM VE BELİM AĞRIYOR BAŞKA BİŞE HİSSETMİYORUM BELKİ DE UMUTLANMAK İSTİYORUM NE BİLİYİM İŞTE
Canim bebde o belirtileri yasadim 12. Gun adet oldum. Sen olmazsin insaallah. Dua et sadece umutsuzda olma cokta kapilma. Dualarimiz seninle 😘

Kızlar bir şey soracağım size bugün 12. Günüm benim sabah sağ kasığımda bir anda bir ağrı oluştu geçti öğlen bir daha oluştu. Göğüslerim acayip açıyor ve dolgunlaştı. Sizde ovitrelle sonrası adet olacakken böyle ağrınız oluyor muydu? Ben adet olmayı bekliyorum Pazar günü adet günüm bir de ben progynava kullandım Pazar günü bitti normalde birkaç gün içinde adet oluyordum ben 1-2 gün sürüyordu ama biteli 5 gün oldu adet olmadım olsam da yeni tedaviye başlasam artık
Test yaptınız mı?

10 aylık evliyim PCO luyum o yüzden hamile kalamıyordum femara + ovitrelle kullandım sağ yumurtam 22 ml olmuştu hemen iğneyi yaptırdım 36 saat sonra ilişki oldu ondan sonra annem trafik kazası geçirdi onun yanindaydim hiç ilişki olmadi hatta hiç umudum yoktu Rabbime şükürler olsun ki nasip etti 🥰 Şimdi hem sağ hem sol kasigima sancı atıyor + belim ağrıyor adet olacakmışım gibi
Canım Allah hayırlısı ile sağlıcakla Kucağına almayı nasip etsin bende pcoluyum bizim işimiz bir nebze daha sıkıntılı ☺️ çok sevindim senin adına

Back