Kizlar ben bu ay adetten sonra hsg cektircem kafamda kurcagima en azndan icim
Rahat eder. Umarim gerek kalmaz ama bu ay umudum sifir.. burdan da koptum biraz nedense ciddi anlamda karamsarliga burundum. Sagolsun
LaRisaCca
yi epey darliyorum zaten bunaldikca.. bu arada internetten bide sey siparisi verdim yeni cikmis beeo kirmizi ginseng shot icinde ari sutu , propolis ve kirmizi ginseng var esime iciricem. Promotilde iciyoruz ikimizde artik daha da ne yapim
klomen cat igneside oluyorum... benim hsg cekilmedi esikinde sperm ornegi yapilmadi artik onden ben bi hsg cektiriyim onda da bisey cikmaz ise bir iki ay sonra ins esim test verir. Buyuk bir sabir gercekten asla boyle hissedecegimi dusunmezdim. Bastan keske kendimi 1 yil gibi planlasaydim... icimde ki bu olumsuz dusunceden kurtulamiyorum resmen. Doktorum sagolsun inanilmaz moral veriyor hic bir skntin yok diye ama bu kadar etkilenecegimi hic tahmin etmezdim. Allah umarim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar verir. Psikolojik anlamda kendimi cok iyi hissetmiyorum icimi doktum biraz kusura bakmayin kizlar. Neden bilmiyorum sanki gitgide daha uzaklasiyor...En yakin arkadaslarim hic birsey kullanmadan kisa zamanda hamile kaldilar hepsinin haberlerini aldim cokmutlu oldum bir yandan da bizde problem var dusuncesi iyice sardi tabi. Her ay heveslenip gun saymak takip etmek umutlanmak... inanin adak adadim hamile kalirsam Allah’in izniyle yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyen maddi durumlari yuzunden bunu erteleyen insanlara elimden geldigince yardim edicem onlarin sureclerinde yaninda olucam.