Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzulme kuzum bende 34 yasindaym 34 de oldu anca. Daha zamani gelmemis demekki hayirlisi herseyin. Sabir canim sabir asla ümidini kesme. Güzel Allahim hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah.

Adet oldum canım benim bu ay klomen çatlatma iğnesi fln istemiyorum. Adet tarihimde bat a göre oldu iğne gününe göre değil ama. Hormon almak istemiyorum. Bi sonraki aya da etkisi devam ediyormuş öyle okudum burada.
Canım doktorum bana devam ettiğini hiç söylemedi. Klomeni 3 ay üst üste denedik. doktorun vermediyse bu bilgiyi hatalı olabilir.

Belirtiye de bakmıyor artık canım. Vermeyince mabut neylesin mahmut. Yaş 36 bilemiyorum artık.

36 gec degil ki? Gecen bir arkadasim 2. Ye 39 da hamile kaldi 7. Ayinda dogal yolla sadece bi seker ilaci verdi doktor (gliforumsu bisey glba) birde inofolic iciyordu. Ama cok uzun suredir deniyor ve olmiyorsa tup bebek denemeden (en az 3 kez) umudunuzu boyle kaybetmeyin. 42 yasinda yakinimda dogal yolla hamile kaldi bebegi dogdu smdi 2. Yi istiyor hemen

E vitamini versek mi haricen beylere her turlu :) promotilin icinde var miydi acabai

Duzeltme: varmis baktim smdi:)

Kizlar amh degerinize baktirin asagi yukari bir tahmin veriyormus ve genelde annemizin 2 ileri 2 gerisinde gibi menapoza giriyormusuz tabi ekstra bir hastalik vs harici
Bütün herşeye bakıldı canım tepeden tırnağa. Zaten her sene check up a girerim. 6 ayda bir jinekoloğa kontrole giderim ve kan hormon tahlillerimi hep yaptırırım. Herşey normal. En azından buna şükürler olsun diyorum.

Zaten 3 hakkımız kaldı sonra tüpe geçeceğiz. Maksimum 39 diyorum ben ondan sonra yapmam sanırım bunun ilerisi var büyütmesi var. Yaş ilerledikçe zorlaşır bazı şeyler
50 yaşında arkadaşım doğurdu çocuk ilerde nolacak mesela?

Bende 12. Gun igne etkisi gorunuyordu bizde heveslenmistik bu forumda o etki gunleri suresi tam anlamiyla net degil
Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Vallahi zor işte canım benim inşallah yüzümüz gülsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…