-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.861
Adet oldum canım benim bu ay klomen çatlatma iğnesi fln istemiyorum. Adet tarihimde bat a göre oldu iğne gününe göre değil ama. Hormon almak istemiyorum. Bi sonraki aya da etkisi devam ediyormuş öyle okudum burada.Kız 14. gün pik yapacak demedim mi sana
bunlar muhteşem ötesi şeyler rabbim sağlıkla sıhhatli hayirla kucağına almayi nasip etsin bebegimmmm
Oyyy masaallah. Rabbim esirgesin insaallah. Saglicakla buyusunler
Beklemek birşey değiştirmiyor kuzum ya. Görünen köy klavuz misali. Diğer aşılamalarım da da aynısı oldu. Adeti bekliyorum artık. Fitili de kullanmak istemiyorum.
Gebe olanlarda mutlaka 13. yada 14. gün çizgi çıkıyor. Yabancı forumlarda da çok sık araştırıyorum. Resimlere bakıyorum.
Napalim nasip
Canım doktorum bana devam ettiğini hiç söylemedi. Klomeni 3 ay üst üste denedik. doktorun vermediyse bu bilgiyi hatalı olabilir.Adet oldum canım benim bu ay klomen çatlatma iğnesi fln istemiyorum. Adet tarihimde bat a göre oldu iğne gününe göre değil ama. Hormon almak istemiyorum. Bi sonraki aya da etkisi devam ediyormuş öyle okudum burada.
Amin kızlar darısı hepinize inşallah :) Bana hep ikiz doğurursun inşallah derlerdi :))) beddua mı ettiler dua mı bilmiyorum :)))bunlar muhteşem ötesi şeyler rabbim sağlıkla sıhhatli hayirla kucağına almayi nasip etsin bebegimmmm
bundan güzel.duami olur tatlim maşallah subhanallahAmin kızlar darısı hepinize inşallah :) Bana hep ikiz doğurursun inşallah derlerdi :))) beddua mı ettiler dua mı bilmiyorum :)))
Amin kızlar darısı hepinize inşallah :) Bana hep ikiz doğurursun inşallah derlerdi :))) beddua mı ettiler dua mı bilmiyorum :)))
Valla bu üzüntü stresle zaten erken gireriz baksana halimize.
Belirtiye de bakmıyor artık canım. Vermeyince mabut neylesin mahmut. Yaş 36 bilemiyorum artık.
Şimdiye çoktan iğnenin etkisi geçer canım. 10 11 günde geçiyor.
Canım infertilite hamile kalamama demek. Varikosel varsa eşinde, spermler ölüyordur hamile kalamıyorsundur. Eşinin tedavi olması lazım. Ayrıca bebek istiyorsa sigarayı bırakacak ve e vitamini alması gerek alamıyorsa keçi boynuzu kaynat içir
Amin canım inşallahUzulme kuzum bende 34 yasindaym 34 de oldu anca. Daha zamani gelmemis demekki hayirlisi herseyin. Sabir canim sabir asla ümidini kesme. Güzel Allahim hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah.
Bütün herşeye bakıldı canım tepeden tırnağa. Zaten her sene check up a girerim. 6 ayda bir jinekoloğa kontrole giderim ve kan hormon tahlillerimi hep yaptırırım. Herşey normal. En azından buna şükürler olsun diyorum.Kizlar amh degerinize baktirin asagi yukari bir tahmin veriyormus ve genelde annemizin 2 ileri 2 gerisinde gibi menapoza giriyormusuz tabi ekstra bir hastalik vs harici
Zaten 3 hakkımız kaldı sonra tüpe geçeceğiz. Maksimum 39 diyorum ben ondan sonra yapmam sanırım bunun ilerisi var büyütmesi var. Yaş ilerledikçe zorlaşır bazı şeyler36 gec degil ki? Gecen bir arkadasim 2. Ye 39 da hamile kaldi 7. Ayinda dogal yolla sadece bi seker ilaci verdi doktor (gliforumsu bisey glba) birde inofolic iciyordu. Ama cok uzun suredir deniyor ve olmiyorsa tup bebek denemeden (en az 3 kez) umudunuzu boyle kaybetmeyin. 42 yasinda yakinimda dogal yolla hamile kaldi bebegi dogdu smdi 2. Yi istiyor hemen
Kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Vallahi zor işte canım benim inşallah yüzümüz gülsün.Bende 12. Gun igne etkisi gorunuyordu bizde heveslenmistik bu forumda o etki gunleri suresi tam anlamiyla net degil
Bunlarin biri kiz biri erkek ben sana soyleyeyim canim
ayyy inşallah :)) Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsinBunlarin biri kiz biri erkek ben sana soyleyeyim canim
bana kriz geldi şuanE vitamini versek mi haricen beylere her turlu :) promotilin icinde var miydi acabai
Duzeltme: varmis baktim smdi:)
Canım evet ikinci haftada ağrı oluyor bayağı.Kasık ağrısı yaşayan var mı iğnenin 10. Günü başka da hiç bir belirti yok