- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.821
Canım infertilite hamile kalamama demek. Varikosel varsa eşinde, spermler ölüyordur hamile kalamıyorsundur. Eşinin tedavi olması lazım. Ayrıca bebek istiyorsa sigarayı bırakacak ve e vitamini alması gerek alamıyorsa keçi boynuzu kaynat içirİnfertilite ne demek bilmiyorum
Canım Rabbim gani gani rahmet etsin mekanı cennet toprağı bolsun. Allah sizlere uzun ömürler ve metanet versin. Başınız sağolsunDün gece annaannem vefat etti arkadaşlar. Duanızı esirgemeyin.
Ultrason da belli olcak varikosel den şüpheleniyor doktor keçi boynuzu alırım içer vitamın de doktor verirse içer ancak ama ben yinede keçi boynuzu yaparım ultrason da da belli olsun da bir inşallh dua edin bzim içinCanım infertilite hamile kalamama demek. Varikosel varsa eşinde, spermler ölüyordur hamile kalamıyorsundur. Eşinin tedavi olması lazım. Ayrıca bebek istiyorsa sigarayı bırakacak ve e vitamini alması gerek alamıyorsa keçi boynuzu kaynat içir
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Dün gece annaannem vefat etti arkadaşlar. Duanızı esirgemeyin.
Dün gece annaannem vefat etti arkadaşlar. Duanızı esirgemeyin.
Malesef tutunamadı canım ya 5. Haftamda düştü bende yine tedaviye hazırlanıyorum Rabbim ol derse olacakEvet az kaldııııııı
Ah canım umut hep var zaten. Bu gece okuyacağım meryem süresini
Allah bebişim sağlık uzun ömür versin canım.
Canım rahim filmi cekdirebilirsin bi süre daha bekleyip duruma bakarsak sorun yokGttm progesteron testim cok iyi oldu doktor hamile olma ihtimalin yüksek dedi olmadı klomen kullandım ınoflıc kullandm hormon testi yaptrdım ultrasonla baktı bir sorun yok ama yinede olmadı sperm testinn sayısı yeterli dedi doktor eşime bilmiyorum bundan snra napcaz ultrasona grcek doktor ultrason istedi
Malesef tutunamadı canım ya 5. Haftamda düştü bende yine tedaviye hazırlanıyorum Rabbim ol derse olacak
[/QUOT
rabbim fırsat versin sanaCanım rahim filmi cekdirebilirsin bi süre daha bekleyip duruma bakarsak sorun yok
Allah rahmet eylesin canım benim toprağı bol mekanı cennet olsunDün gece annaannem vefat etti arkadaşlar. Duanızı esirgemeyin.
Galiba canim. Sabahtan beri lekelenmelerim var. Daha sokulmedi. 3 gun erken oldu. Normal tarihi 7 si. Onumuzdeki aylara kismettir belki de.Adet mi oldun canim
Galiba canim. Sabahtan beri lekelenmelerim var. Daha sokulmedi. 3 gun erken oldu. Normal tarihi 7 si. Onumuzdeki aylara kismettir belki de.
asli1993 sana dedigimi ben yaptim bugun.
Tamamen adet oldum bugun canim. Dedigin gibi onumuzdeki aylara kismet demek ki. Senin nasil gidiyorHayirlisi boyleymis demekki canim hersey bitmis deil onumuzdeki aylara bakcaz ins denemelere devam
Çok üzüldümMalesef tutunamadı canım ya 5. Haftamda düştü bende yine tedaviye hazırlanıyorum Rabbim ol derse olacak
Acaba sabah yapsam.cikar miGünaydın kızlar. Demin idrar testi yaptım koca bir negatif. Bu ay da 4. Aşılama tutmadı. İdrar testi yapmak için sonuna kadar beklemeye gerek yok.
13. Ve 14. günde çizgi varsa bişeyler vardır yoksa yoktur. Tecrübeyle sabit.
Şimdiye çoktan iğnenin etkisi geçer canım. 10 11 günde geçiyor.Acaba sabah yapsam.cikar mi
Tamamen adet oldum bugun canim. Dedigin gibi onumuzdeki aylara kismet demek ki. Senin nasil gidiyor
Günaydın kızlar. Demin idrar testi yaptım koca bir negatif. Bu ay da 4. Aşılama tutmadı. İdrar testi yapmak için sonuna kadar beklemeye gerek yok.
13. Ve 14. günde çizgi varsa bişeyler vardır yoksa yoktur. Tecrübeyle sabit.