Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar cok konusdum basinizi sisirdim kusura bakmayin Rabbim ol deyince oluyo ilk gebeligim icin 5 sene ugrastim ilk asilmamda tuttu kaybettim suanki telasim hamileysem kendime dikkat ediyim ilac kullaniyim diye ugrasiyorum hani yine dusmesin diye cunku gunluk yasamim zor seramiz var seraya gidiyorum pazartesi de ise basliycam guvenlik olarak hayatim hep kosturmaca suan su saatte ev isi yapiyorum

Bana bebek sol kaşıkta oluşur demişlerdi
Hamilelik belirtisi olarak sol kasik agrisi yaziyo her yerde , benim yumurtam sag taraftaydi orda olustu tek yumurtam vardi dusuk ettigim gun doktor ultrasondan bakdi cok agrim olmustu acile gitmistim bebek dusmus artik sag tarafta olusmus dedi yani yabanci bi doktordu orda belli oluyo demekki

Canım doktorum bana devam ettiğini hiç söylemedi. Klomeni 3 ay üst üste denedik. doktorun vermediyse bu bilgiyi hatalı olabilir.
Yok canım bana pek bilgi vermedi biz yumurta takibi yapalım demişti klomenle kontrole gittim 28 cm idi 13.gün çatlatma iğnesi verdi sonra eşimin sperm sonucunu gördü tedavi olacak sigarayı bırakacak en erken 3 ay sonra olur gebelik yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…