- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.901
bana mı dedin canım1 saat boyunca tek çizgi bile çıkmadı dedin ya bozuktur direk çıkması lazım sen al yeni test inşallah çift çizgi görürsün ♥
sonradan mi çıktı ikinci cizgiBu sekilde
Himm bata az kalmış o zmn cnm insAllah vardır hayırlısıylaKuzum 9 eylulde kanamayla dusurdum o da adet sayiliyomus zaten
Insallah hepimiz de goruruz canim ya bi anormallik var testte biraz daha bekliycem cunku bence kuruntu yapiyorum ruyam da bile dusuk yapiyodum daha kendimi toparliyamadim1 saat boyunca tek çizgi bile çıkmadı dedin ya bozuktur direk çıkması lazım sen al yeni test inşallah çift çizgi görürsün ♥
Evet saatler sonrabana mı dedin canım
sonradan mi çıktı ikinci cizgi
Yok bebeğim sana değilbana mı dedin canım
sonradan mi çıktı ikinci cizgi
Insallah hayirlisi olsun Rabbim bi seyi geciktiriyosa guzellestiriyodurHimm bata az kalmış o zmn cnm insAllah vardır hayırlısıyla
Sende beyaz akıntı ve sol kasık ağrısı çok şiddetli oldu mu? Benim çok fazla beyaz akıntım oldu bugün özellikleEvet saatler sonra
Bata kaç gün var? Olmayanda ertesi gün bile silik çizgi olmuyor. Kaç kere yaptım hep bembeyazdı.Bu sekilde
Kaçıncı günün kuzum? Korkma sakınInsallah hepimiz de goruruz canim ya bi anormallik var testte biraz daha bekliycem cunku bence kuruntu yapiyorum ruyam da bile dusuk yapiyodum daha kendimi toparliyamadim
Evet sol kasigim cok agrimisti asilamamda ama bebek sag tarafta olusmustu beyaz akinti sadece bi kez gelmisti ama suan nerdeyse her gun geliyoSende beyaz akıntı ve sol kasık ağrısı çok şiddetli oldu mu? Benim çok fazla beyaz akıntım oldu bugün özellikle
Canim benim adetim duzenli degil ki 9 eylulde dusmeye basladi simdi bu ay korunmasiz iliski yasadik doktor 9 ekimde gel test yapalim gebelik yoksa adet sokturucu verelim dediBata kaç gün var? Olmayanda ertesi gün bile silik çizgi olmuyor. Kaç kere yaptım hep bembeyazdı.
Kuzum ben tedavi gormedim bu ay kendim korunmadim sadece incir yedim bu kadar o yuzden pek umudum yok Rabbim senin yuzunu guldurur insallah bu ayKaçıncı günün kuzum? Korkma sakın
Hepimizin yüzü gülsün kuzumKuzum ben tedavi gormedim bu ay kendim korunmadim sadece incir yedim bu kadar o yuzden pek umudum yok Rabbim senin yuzunu guldurur insallah bu ay
Bana bebek sol kaşıkta oluşur demişlerdiEvet sol kasigim cok agrimisti asilamamda ama bebek sag tarafta olusmustu beyaz akinti sadece bi kez gelmisti ama suan nerdeyse her gun geliyo
Hamilelik belirtisi olarak sol kasik agrisi yaziyo her yerde , benim yumurtam sag taraftaydi orda olustu tek yumurtam vardi dusuk ettigim gun doktor ultrasondan bakdi cok agrim olmustu acile gitmistim bebek dusmus artik sag tarafta olusmus dedi yani yabanci bi doktordu orda belli oluyo demekkiBana bebek sol kaşıkta oluşur demişlerdi
Amin canim amin bizimde bahcemizde cicekler acacak sen asilmama yaptirdin yoksa catlatma ignesi miHepimizin yüzü gülsün kuzum ♥
İnşallah vardır canım ya. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canımCanim benim adetim duzenli degil ki 9 eylulde dusmeye basladi simdi bu ay korunmasiz iliski yasadik doktor 9 ekimde gel test yapalim gebelik yoksa adet sokturucu verelim dedi
Insallah cAnim amin hepimizin hayirli saglikli yavrulari olsunİnşallah vardır canım ya. Allah tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah canım
Yok canım bana pek bilgi vermedi biz yumurta takibi yapalım demişti klomenle kontrole gittim 28 cm idi 13.gün çatlatma iğnesi verdi sonra eşimin sperm sonucunu gördü tedavi olacak sigarayı bırakacak en erken 3 ay sonra olur gebelik yaptı.Canım doktorum bana devam ettiğini hiç söylemedi. Klomeni 3 ay üst üste denedik. doktorun vermediyse bu bilgiyi hatalı olabilir.