- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.881
İğden mi yani yoksa gebelik belirtisi miCanım evet ikinci haftada ağrı oluyor bayağı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İğden mi yani yoksa gebelik belirtisi miCanım evet ikinci haftada ağrı oluyor bayağı.
bana kriz geldi şuan
Canim ya bugun sabah test yaptim idrar baska yerlere de bulasti ilk basta hic cizgi cikmadi sonra 1 saat sonra tek cizgi olmus bir de eve geldim aksam yaninda silik cizgi cikmis bu ne demek oluyoGünaydın kızlar. Demin idrar testi yaptım koca bir negatif. Bu ay da 4. Aşılama tutmadı. İdrar testi yapmak için sonuna kadar beklemeye gerek yok.
13. Ve 14. günde çizgi varsa bişeyler vardır yoksa yoktur. Tecrübeyle sabit.
Yaaa çok güzel sağlıkla kucağına alll maşallah sana Analı babalı büyütünSelam kızlarrr Miniklerimin kalp atışlarını duydum bugün. Çok heyecanlı ve mutluyum sizinle paylaşmak istedim Darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah
Resim atsana bir bakalımCanim ya bugun sabah test yaptim idrar baska yerlere de bulasti ilk basta hic cizgi cikmadi sonra 1 saat sonra tek cizgi olmus bir de eve geldim aksam yaninda silik cizgi cikmis bu ne demek oluyo
Bende yaptim test ve kafam daha da cok karistiIyi akşamlar kızlar gereksiz bi test yapma gereği duydum bugün
Yumurtlamanin sekizinci günü adetin 16. Günü bugün lh testim pik olmayack bi daha snrm hala silik
Bozuk test o yeni test al senBoyle olmus ben eve gelene kadar
Nasil anladin kuzum bozuk oldugunuBozuk test o yeni test al sen
Niye canım sen çatlatma iğnesi mi kullandnBende yaptim test ve kafam daha da cok karisti
Resim attim ama gozukmuyo galibaResim atsana bir bakalım
Ben göremiyorum neden kiResim attim ama gozukmuyo galiba
Yok canim ben agustosta asilama oldum da dusurdum simdi tekrar ugrasiyorum hamileyken gelen akintidan geliyo tek suphem buNiye canım sen çatlatma iğnesi mi kullandn
Yaaa hadi hayırlısı olsun canım bat ne zmn peki testini göremedimYok canim ben agustosta asilama oldum da dusurdum simdi tekrar ugrasiyorum hamileyken gelen akintidan geliyo tek suphem bu
1 saat boyunca tek çizgi bile çıkmadı dedin ya bozuktur direk çıkması lazım sen al yeni test inşallah çift çizgi görürsünNiye canım sen çatlatma iğnesi mi kullandn
Kuzum 9 eylulde kanamayla dusurdum o da adet sayiliyomus zatenYaaa hadi hayırlısı olsun canım bat ne zmn peki testini göremedim