- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.841
IgneninGünaydın kızlar. Demin idrar testi yaptım koca bir negatif. Bu ay da 4. Aşılama tutmadı. İdrar testi yapmak için sonuna kadar beklemeye gerek yok.
13. Ve 14. günde çizgi varsa bişeyler vardır yoksa yoktur. Tecrübeyle sabit.
Yarın sabah deniyecegim inşallah azda olsa ciz gi cikarŞimdiye çoktan iğnenin etkisi geçer canım. 10 11 günde geçiyor.
Amin canım hepimizinÇok üzüldümRabbim inşallah tez zamanda yüzünü güldürsün.
Benimde asilamam tutmadi canim. Normal adet tarihimden 3 gun once adet oldum. Ve butun gebelik belirtilerim vardi onumuzdeki aylara kismet demek kiGünaydın kızlar. Demin idrar testi yaptım koca bir negatif. Bu ay da 4. Aşılama tutmadı. İdrar testi yapmak için sonuna kadar beklemeye gerek yok.
13. Ve 14. günde çizgi varsa bişeyler vardır yoksa yoktur. Tecrübeyle sabit.
Beklemek birşey değiştirmiyor kuzum ya. Görünen köy klavuz misali. Diğer aşılamalarım da da aynısı oldu. Adeti bekliyorum artık. Fitili de kullanmak istemiyorum.Cok uzuldum canim yaaaama biraz daha beklesn adet olmazsan tekrarlasan ? Sonucta senin 11-12. gunun daha erken bence
Belirtiye de bakmıyor artık canım. Vermeyince mabut neylesin mahmut. Yaş 36 bilemiyorum artık.Benimde asilamam tutmadi canim. Normal adet tarihimden 3 gun once adet oldum. Ve butun gebelik belirtilerim vardi onumuzdeki aylara kismet demek ki
İnşallah senden güzel haberi alırız canım.Ignenin
Yarın sabah deniyecegim inşallah azda olsa ciz gi cikar
Benimde 30 bitti canim 31 e girdim bide annem ablam erken menepoza girdiler 40 inda. Benim en buyuk korkum oBelirtiye de bakmıyor artık canım. Vermeyince mabut neylesin mahmut. Yaş 36 bilemiyorum artık.
hepimizin genel sorunu benimde 36,bu ay aşılamayı deniycem bende ilk defa.. umutlu değilim ama umutsuzda değilim,saflaştım galiba hiç bişey hissetmiyorum artık..Benimde 30 bitti canim 31 e girdim bide annem ablam erken menepoza girdiler 40 inda. Benim en buyuk korkum o
Rahim filmi dedim dotkora şuanlık gerek yok dedi bekliyorum bendeCanım rahim filmi cekdirebilirsin bi süre daha bekleyip duruma bakarsak sorun yok
Valla bu üzüntü stresle zaten erken gireriz baksana halimize.Benimde 30 bitti canim 31 e girdim bide annem ablam erken menepoza girdiler 40 inda. Benim en buyuk korkum o
Benimde ilk asilamamdi. Hatta 4.5 yil icindeki ilk tedavimdi. Tutmadi. Hicbir problemimiz yok gorunurde. Rabbimin sinavi yapacak bisey yok. Dun biraz doktum icimi rahatladim ama bugun iyiyim elhamdulillah. Allah var umut varhepimizin genel sorunu benimde 36,bu ay aşılamayı deniycem bende ilk defa.. umutlu değilim ama umutsuzda değilim,saflaştım galiba hiç bişey hissetmiyorum artık..
Valla hic deme erken yaslanacaz. Allahtan eslerimiz bize destek oluyor. Onlar baskalari gibi davransa hayat daha da cekilmez olurdu benceValla bu üzüntü stresle zaten erken gireriz baksana halimize.
Masallllah masallah 41 kere masallahSelam kızlarrrMiniklerimin kalp atışlarını duydum bugün. Çok heyecanlı ve mutluyum sizinle paylaşmak istedim Darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah
Kesinlikle haklisin canım. Çok şükür ordan yüzümüz güldü.Valla hic deme erken yaslanacaz. Allahtan eslerimiz bize destek oluyor. Onlar baskalari gibi davransa hayat daha da cekilmez olurdu bence
Yaaaa maşallah ya verene kurban olsunlar. Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canımSelam kızlarrrMiniklerimin kalp atışlarını duydum bugün. Çok heyecanlı ve mutluyum sizinle paylaşmak istedim Darısı isteyen herkese olsun en kısa zamanda inşallah
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunDün gece annaannem vefat etti arkadaşlar. Duanızı esirgemeyin.