Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ignenin
Şimdiye çoktan iğnenin etkisi geçer canım. 10 11 günde geçiyor.
Yarın sabah deniyecegim inşallah azda olsa ciz gi cikar

Bugün igneden sonraki 12. Gün hicbirsey yok daha birde kanama oldu acik renk baya fazla oldu rahim agzinsa yara vardi onu tedavi ettirdim acaba ondanmi kanadi yerlesme kanamasimi yoksa adet erkenmi geldi anlamiyorum en az daha 1 hafta sonra olmasi gerekiyordu. Bir belirtide farketmedim bu ay da olmadi

Benimde asilamam tutmadi canim. Normal adet tarihimden 3 gun once adet oldum. Ve butun gebelik belirtilerim vardi onumuzdeki aylara kismet demek ki

Cok uzuldum canim yaaa ama biraz daha beklesn adet olmazsan tekrarlasan ? Sonucta senin 11-12. gunun daha erken bence
Beklemek birşey değiştirmiyor kuzum ya. Görünen köy klavuz misali. Diğer aşılamalarım da da aynısı oldu. Adeti bekliyorum artık. Fitili de kullanmak istemiyorum.
Gebe olanlarda mutlaka 13. yada 14. gün çizgi çıkıyor. Yabancı forumlarda da çok sık araştırıyorum. Resimlere bakıyorum.
Napalim nasip

hepimizin genel sorunu benimde 36,bu ay aşılamayı deniycem bende ilk defa.. umutlu değilim ama umutsuzda değilim,saflaştım galiba hiç bişey hissetmiyorum artık..
Benimde ilk asilamamdi. Hatta 4.5 yil icindeki ilk tedavimdi. Tutmadi. Hicbir problemimiz yok gorunurde. Rabbimin sinavi yapacak bisey yok. Dun biraz doktum icimi rahatladim ama bugun iyiyim elhamdulillah. Allah var umut var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…