- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.801
sen kaçıncı günündesin?ben dayanamaz kesin yapardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kaçıncı günündesin?ben dayanamaz kesin yapardım
7. Günümdeyim benim daha çok varsen kaçıncı günündesin?
Bendeben dayanamaz kesin yapardım
Evet canım daha önce olmustum sen söyleyince anladım cok zor bise ama suan öle bi agrım yok sadece kremsi bi akıntı varIdrar yaparken yanma vs yasiyorsun var gibi tuvalete gidiyorsun sadece aciyla bir kac damla geliyor idrar yolu enfeksiyonu yani
Canım eşinin hareketliliği sayısı vs orta seviyede. Gebe kalmaya engel değil ama daha iyi olması gerekir denebilir. Sigara içiyorsa bırakacak, e vitamini ya da vitamin kompleksi (impryl gibi) içecek . Varikosel i var mı? Varsa bu da infertilite sebebidir. Bilginiz olsun.Arkadaşlar benım olayı bazı arkadaşlar biliyor 1,5 yıldır cocuk için ugraşıyoruz klomen folıcasit falan kullandım bende bi sorun kalmadı bu arada pkoyum ama bu ay 29. Gün adet oldum düzenli oldum eşimde sorun cktı doktora gitti semen analizi yaptrdık anlayan varsa bir bakarmısnz
Sen 1 hafta daha bekle canımTesti simdi yapsam cıkar mı aksamımı bekleyim
İğnemin 13. günündeyim aşılamanın 11. günü hiç belirtim yok hepsi kayboldu. Azcık onlardan ümidim vardı ama kısmet nasipse olur olmazsa takdir Allah ın.Merhaba kizlar kimler bekliyor ve igneden sonraki kacinci gündesiniz belirtileriniz neler ? Benim 11. Gün bugün. Dün cok fazla belim agridi cok sükür bugün azaldi. Batmalar oluyor ara ara devamli.
Varikosel var ama tam tanı koymadı ultrason istedi ondada randevu gerekiyormuş o yüzden de çektiremedik sigarayı bırakmaz günlük 1paket içiyor kiCanım eşinin hareketliliği sayısı vs orta seviyede. Gebe kalmaya engel değil ama daha iyi olması gerekir denebilir. Sigara içiyorsa bırakacak, e vitamini ya da vitamin kompleksi (impryl gibi) içecek . Varikosel i var mı? Varsa bu da infertilite sebebidir. Bilginiz olsun.
İnfertilite ne demek bilmiyorumCanım eşinin hareketliliği sayısı vs orta seviyede. Gebe kalmaya engel değil ama daha iyi olması gerekir denebilir. Sigara içiyorsa bırakacak, e vitamini ya da vitamin kompleksi (impryl gibi) içecek . Varikosel i var mı? Varsa bu da infertilite sebebidir. Bilginiz olsun.
Sen 1 hafta daha bekle canım
[/QUOTE
Haklısın canım beklemem lazım ama cok duygusalım onun yerini doldurmaya calısıyorum .. belki de bu yüzden kuruntu yapıyorum
Canım 1 yıl korunmasız ilişkide bulunuldukdan sonra gebelik saglanamadıysa infertil hasta oluyosunİnfertilite ne demek bilmiyorum
Canım aşılamadan sonra 14.gun sayamamiz gerekiyor bende o yüzden yapmiyorum biraz daha sabır son 4 gunYarın sabah 14. gün olacak iğnenin yapsam çıkar mı acaba?
Canım inanki bende de belirti olmadı tek belirti gögüslerim şişip uclarında kabarcık olusmustu ben 18. Gün yaptırdım test hastanede sonucumu beklerken hafif kıpırdandı sadece bu hic umudunu kaybetme arkadaslar yazardı belirtilerini ben üzülürdüm bende yok diye sıkma canını meryem suresi onu bol bolİğnemin 13. günündeyim aşılamanın 11. günü hiç belirtim yok hepsi kayboldu. Azcık onlardan ümidim vardı ama kısmet nasipse olur olmazsa takdir Allah ın.
Biz 1,5 yıldır uğraşıyoruz olmadı malesef onun tedavisi varmı pekiCanım 1 yıl korunmasız ilişkide bulunuldukdan sonra gebelik saglanamadıysa infertil hasta oluyosun
Tabiki var tedavi adetinin 2 günü git kadın doguma baksınlar ultrasonda yumurtalıklarına hormonlarına baksınlae esin de sperm testi versin sonucunuza göre bi tedavi uygularlar , yumurtlama ilaclarıyla takip yapılır önce 6 kez eger sonuc alınamazsa önce asılama sonra tüpbebek , tabi insallah bunlara gerek kalmaz gec kalma yeter ki ve de stres yapmaBiz 1,5 yıldır uğraşıyoruz olmadı malesef onun tedavisi varmı peki
Gttm progesteron testim cok iyi oldu doktor hamile olma ihtimalin yüksek dedi olmadı klomen kullandım ınoflıc kullandm hormon testi yaptrdım ultrasonla baktı bir sorun yok ama yinede olmadı sperm testinn sayısı yeterli dedi doktor eşime bilmiyorum bundan snra napcaz ultrasona grcek doktor ultrason istediTabiki var tedavi adetinin 2 günü git kadın doguma baksınlar ultrasonda yumurtalıklarına hormonlarına baksınlae esin de sperm testi versin sonucunuza göre bi tedavi uygularlar , yumurtlama ilaclarıyla takip yapılır önce 6 kez eger sonuc alınamazsa önce asılama sonra tüpbebek , tabi insallah bunlara gerek kalmaz gec kalma yeter ki ve de stres yapma
Evet az kaldıııııııCanım aşılamadan sonra 14.gun sayamamiz gerekiyor bende o yüzden yapmiyorum biraz daha sabır son 4 gun
Ah canım umut hep var zaten. Bu gece okuyacağım meryem süresiniCanım inanki bende de belirti olmadı tek belirti gögüslerim şişip uclarında kabarcık olusmustu ben 18. Gün yaptırdım test hastanede sonucumu beklerken hafif kıpırdandı sadece bu hic umudunu kaybetme arkadaslar yazardı belirtilerini ben üzülürdüm bende yok diye sıkma canını meryem suresi onu bol bol