Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim olcaksa tek gunle bile oluyo skinti etme. Bizde oyle olmustu

Arkadaşlar benım olayı bazı arkadaşlar biliyor 1,5 yıldır cocuk için ugraşıyoruz klomen folıcasit falan kullandım bende bi sorun kalmadı bu arada pkoyum ama bu ay 29. Gün adet oldum düzenli oldum eşimde sorun cktı doktora gitti semen analizi yaptrdık anlayan varsa bir bakarmısnz

Eklentiler

• image.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 41
LaRisaCca canım nasılsın iyi misin? Sen 13. günde idrarda bakmış mıydın acaba teste? Resmi var mı atabileceğin?
Selam canım evet çatlatma iğnesinin 13. günü, aşılamanın 11. günü erken gebelik testi, normal gebelik testi yapmıştım ve sonra kanda yaptırmıştım. Resim vardı. Dur bulmaya çalışayım

Normal adet günüm dündü dün gelmeyince sabah çocuk test yaptım tek çizgi ama gelen kan pembe renkliydi ve şuan devamı gelmedi
Canım seni üzmek istemem ama adet gününden bir gün sonra yapılan testte tek çizgi çıkmışsa sanırım bu ay olmamıştır. Gelen de adet belirtisi muhtemelen.

Selam canım evet çatlatma iğnesinin 13. günü, aşılamanın 11. günü erken gebelik testi, normal gebelik testi yapmıştım ve sonra kanda yaptırmıştım. Resim vardı. Dur bulmaya çalışayım
Çok sağol canım uğraştırdım senide. Eğer test yaparsam karşılaştıracağım çizgi koyuluğunu.(tabi varsa eğer)

Malesef bende aynı şeyi düşünüyorum ve ümidim tükendi sanki artık bıraktım artık kendimi çok yıprattım çünkü
Canım lütfen bırakma. Ben de burda debelenirken umutsuzluk içindeyken sizlerle paylaşım içindeydim ve ilk hamilelik haberimi sizle paylaştım.Senin de sıran gelecek lütfen umudunu yitirme

Çok teşekkür ederim canım elimde bir testim var yapmak iile yapmamak arasında kaldım. 1 yada2 gün bekleyeyim dedim. Resmi görmek iyi oldu en azından çizginin koyuluğunu çıkarabilirim aşağı yukarı
Canım bu paylaştığım, yeni oluşan bir gebelik için çıkan silik çizgi. çizginin soldaki gibi koyu olması gerekirdi aslında. Bu koyuluk hcg değerinin yükselmesine bağlı olarak artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…