-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.781
Bende 26 Eylül'de iğne oldum 36 saat sonra ilişki oldu birde o günden sonra oldu , eşim il dışına gitti başka da değerlendiremedik sizce hamile kalma şansım var mı ben çok ümitsizim , iğnenin 7. Günü dayanamayıp kan testi yaptım beta HCG 6.44 çıktı biliyorum çok erken test yaptırdım zaten hiç umudum da yok .
Yok yapmadım canım ama iğnenin etkisi geçti çarşamba.En azından onu biliyorum.
Normal adet günüm dündü dün gelmeyince sabah çocuk test yaptım tek çizgi ama gelen kan pembe renkliydi ve şuan devamı gelmediTest yapmış mıydın canım
Normal adet günüm dündü dün gelmeyince sabah çocuk test yaptım tek çizgi ama gelen kan pembe renkliydi ve şuan devamı gelmedi
Selam canım evet çatlatma iğnesinin 13. günü, aşılamanın 11. günü erken gebelik testi, normal gebelik testi yapmıştım ve sonra kanda yaptırmıştım. Resim vardı. Dur bulmaya çalışayımLaRisaCca canım nasılsın iyi misin? Sen 13. günde idrarda bakmış mıydın acaba teste? Resmi var mı atabileceğin?
Canım seni üzmek istemem ama adet gününden bir gün sonra yapılan testte tek çizgi çıkmışsa sanırım bu ay olmamıştır. Gelen de adet belirtisi muhtemelen.Normal adet günüm dündü dün gelmeyince sabah çocuk test yaptım tek çizgi ama gelen kan pembe renkliydi ve şuan devamı gelmedi
Çok sağol canım uğraştırdım senide. Eğer test yaparsam karşılaştıracağım çizgi koyuluğunu.(tabi varsa eğer)Selam canım evet çatlatma iğnesinin 13. günü, aşılamanın 11. günü erken gebelik testi, normal gebelik testi yapmıştım ve sonra kanda yaptırmıştım. Resim vardı. Dur bulmaya çalışayım
Malesef bende aynı şeyi düşünüyorum ve ümidim tükendi sanki artık bıraktım artık kendimi çok yıprattım çünküCanım seni üzmek istemem ama adet gününden bir gün sonra yapılan testte tek çizgi çıkmışsa sanırım bu ay olmamıştır. Gelen de adet belirtisi muhtemelen.
Canım lütfen bırakma. Ben de burda debelenirken umutsuzluk içindeyken sizlerle paylaşım içindeydim ve ilk hamilelik haberimi sizle paylaştım.Senin de sıran gelecek lütfen umudunu yitirmeMalesef bende aynı şeyi düşünüyorum ve ümidim tükendi sanki artık bıraktım artık kendimi çok yıprattım çünkü
Çok teşekkür ederim canım elimde bir testim var yapmak iile yapmamak arasında kaldım. 1 yada2 gün bekleyeyim dedim. Resmi görmek iyi oldu en azından çizginin koyuluğunu çıkarabilirim aşağı yukarı
Canım bu paylaştığım, yeni oluşan bir gebelik için çıkan silik çizgi. çizginin soldaki gibi koyu olması gerekirdi aslında. Bu koyuluk hcg değerinin yükselmesine bağlı olarak artıyorÇok teşekkür ederim canım elimde bir testim var yapmak iile yapmamak arasında kaldım. 1 yada2 gün bekleyeyim dedim. Resmi görmek iyi oldu en azından çizginin koyuluğunu çıkarabilirim aşağı yukarı
Canım lütfen bırakma. Ben de burda debelenirken umutsuzluk içindeyken sizlerle paylaşım içindeydim ve ilk hamilelik haberimi sizle paylaştım.Senin de sıran gelecek lütfen umudunu yitirme
[/QUOTE
İnşallah dua edin nolur daha fazla beklemeyin
Yarın sabah 14. gün olacak iğnenin yapsam çıkar mı acaba?Canım bu paylaştığım, yeni oluşan bir gebelik için çıkan silik çizgi. çizginin soldaki gibi koyu olması gerekirdi aslında. Bu koyuluk hcg değerinin yükselmesine bağlı olarak artıyor
ben dayanamaz kesin yapardımYarın sabah 14. gün olacak iğnenin yapsam çıkar mı acaba?