-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.741
inşallah çok teşekkür ederim hepimizin olsun inşallahCanım çatlatma iğnesi içinde hormon var ve bu çift çizgi çıkmasına sebep oluyor. Normalde hiçbir tedavi görmesende 7. Gün çift çizgi çıkmsz zaten. Neden kendini üzüyosun.
Dr lar 14. Gün yapın diyor gerçek sonucu öğrenmek için. Sabret bekle dua et olacak inşallah.
benimde 36.5 saatte dayanılmaz bir ağrım olmuştuCanim ilkkez duydum 3 gun sonra catliyo diye. Hatta ben tam 36. Saat sancimdan anlamistim yumurtamin catladiginiinsallah iki hafta sonra da cok guzel sonuclarini aliriz canim
bi öncekinde benm de işte dedigm gibi adet olcakmışm gibiydi. ben adet olcam sandm. ama kasıklarmda bi yumru gibi bişe hissedince şüphelendm tabi. insan korkuyo ya bişey cıkmazsa diye. daha en az 2 hafta var. şimdiden o anki ruh halimi kestiremiyorum. belki dayanamıcam :)Canim belirti arama bak ben hep soyluyorum burda amahic belirtisiz hamile kaldim hatta adet olcam dedim karnimin belimin agrimasindan
Canım aynı gün vurulduk iğneleri. Ben de bu sabah vuruldum. Güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah yamesela ben bugün iğne oldum. 2 hafta sonra cuma günü yine test yapmayı planlıyorum eğer belirtilerim varsa. belirti yoksa pek umursamıcam beklicem. moral bozuklğu olmasın :)
En iyisini yapıyosun çok takılmamak en güzeli. En hayırlısı olsun hepimiz için canım. Güzelce büyümüştür yumurtaların inşallahİnşallah tutar canım. Bende bugün yumurtalar ne alemde baktırmaya gidicem. Artık kendime olursa olur olmazsada olmaz diyorum. Hayırlısı artık.
Aminnn canım inşallahYaa üçüncü bi kese olma ihtimali de mi varmishadi hayrlisi sağlıkla duyarsnz insAllah
Canım strese sokma kendini. İnşallah bu ay gebe kalırsın. Beklemenin ve kaybetmenin ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum fakat lütfen pozitif bir bekleyişten vazgeçme.Ya bide diger gunlere gore bugunki bel agrim cok farkli bildigin adet agrisi gibi. 4 tane kaybettim varsa bunu da kaybetmekten korkuyorum acikcasi. Hareketlerime dikkat te ediyorum. Ama ne kadar olsa acaba ters bisey yaptim da gidiyormu kafasina giriyor insan
bi öncekinde benm de işte dedigm gibi adet olcakmışm gibiydi. ben adet olcam sandm. ama kasıklarmda bi yumru gibi bişe hissedince şüphelendm tabi. insan korkuyo ya bişey cıkmazsa diye. daha en az 2 hafta var. şimdiden o anki ruh halimi kestiremiyorum. belki dayanamıcam :)
Aaa süperrrrCanım aynı gün vurulduk iğneleri. Ben de bu sabah vuruldum. Güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah ya
Ay inşallahhhhSen icini ferah tut hep guzel dusun canim. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri zaten herseyin hayirlisi. Insallah 2 hafta sonra sende mujde verirsin burda bize
benimde 36.5 saatte dayanılmaz bir ağrım olmuştu
Ya benden leke geldi boyle beyaz akintiyla karisik simdi o bel ağrısıyla beraber .Canim ben hamile oldugumu ogrendigim gun bel agrisindan öluyodm. Egilip kalkarken bile nasil canim yaniyodu anlatamam. Yavas yavas gecti. Olabiliyo yani dogal bisey. Kendini suclama moralini de bozma hersey iyi olcak insallah
Ya canim simdi beyaz akintiyla karisik leke geldi benden belimde cok agriyor pufffCanım strese sokma kendini. İnşallah bu ay gebe kalırsın. Beklemenin ve kaybetmenin ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum fakat lütfen pozitif bir bekleyişten vazgeçme.
Canım evet 32-40 saat aralığında çatlar.kızlar geçen sene düşükle sonuçlanan gebeliğimde, çatlatma iğnesinden sanıyorum 12 ya da 14 gün sonra kanda çıkmıştı. Öncesinde yapılanlarda iğnenin etkisi var diye biliyorum. Daha kan testi yapmadan önce de bitakım belirtiler oluyordu. hatta şüphelenip kana baktırmıştım. kasıklarmda sürekli bi ağrı vardı hiç geçmeyen. adet olcakmış da olamıyormş gibi. bir de orda sanki bi baskı tarzı bi hissiyat vardı. bunlar psikolojk mi bilemiyorum.. ama malesef sonra düşük yapmıştım. Bu ay uzun bi aradan sonra 2.denemem ve bu sabah çatlatma iğnemi oldum. tam 14 gün sonra test yapmayı planlıyorum tabii eğer bişeyler hissedersem. öncesindekiler çok doğru olmayabiliyor çünkü.. internette bugün birşey okudum; çatlatma iğnesinden 3 gün sonra çatlar yumurta yazıyor. ben 36 saat sonra çatlar diye biliyorum.
Canım evet iğne hormonlu olduğu için bu tip belirtileri arttırıyor. En kesin sonuç 14 gün sonra yapacağın test sonucu. İğnenin ertesi günü 1. gün.kızlar cuma gününün hürmetine Allah umduklarımıza kavuştursun sağlıkla ve hayırla. ben 27 eylülde çatlatma iğnemi vuruldum . bu ilk tedavim. göğüsler şiş, sık idrara çıkıyorum, kasıklarda hep batma ve acayip bir bel ağrım var. bunlar iğnenin etkileri mi bilemedim. belimin ağrısı yakıyor. testi 14. gün yapın deniyor ya iğneyi olduğumuz günü sayacak mıyız?
Canım sakin ol. yerleşmedir inşallah. UZanma imkanın varsa uzan dinlen biraz. korkma stres yapma. Zaten tutmamışsa ne yapsak adet olacaksın o yüzden pozitif düşün pozitif olsunYa canim simdi beyaz akintiyla karisik leke geldi benden belimde cok agriyor pufff
Hadi hayırlı olsun canım umarım bu ay gebe kalırsınKızlar nasılsınız ben geldim yeniden, klomen kullandım adetten sonra, önceki gün de catlatma iğnesi vurdum, doktor vermişti. Bakalım bu ay olacak mi, aşılamanın sonraki ayında bunu yaptılar, 1 ay ara veriliyormuş. Hamile değilsem 15 gün sonra yine gidicem hastaneye. Bakalım inşallah bu sefer olur.
Canım benim biliyorum zor, ama lütfen kendini üzme. Umarım ki bir sonraki ay gebe kalırsın. Stres hormonları salgılanınca hamilelik şansı en aza iniyor. O yüzden moralini yüksek tut gerekirse kendine bir uğraş bul lütfen. Aklın oyalansın. Olacak inşallah. İnan buna.Benim adet öncesi olan lekelerim başladı akşama da adetim başlar. Tam da düşündüğüm gibi aşılama tarihinden 14 gün sonra adetime daha 2 gün vardı. Ne desem ki bilemedim. Zaten olmayacağını biliyordum. Allah istemeyince bizim istemememiz boş
Canım benim biliyorum zor, ama lütfen kendini üzme. Umarım ki bir sonraki ay gebe kalırsın. Stres hormonları salgılanınca hamilelik şansı en aza iniyor. O yüzden moralini yüksek tut gerekirse kendine bir uğraş bul lütfen. Aklın oyalansın. Olacak inşallah. İnan buna.
[/QU
inşallah, teşekkür ederim.
AdetimeCanım evet 32-40 saat aralığında çatlar.
Canım evet iğne hormonlu olduğu için bu tip belirtileri arttırıyor. En kesin sonuç 14 gün sonra yapacağın test sonucu. İğnenin ertesi günü 1. gün.
Canım sakin ol. yerleşmedir inşallah. UZanma imkanın varsa uzan dinlen biraz. korkma stres yapma. Zaten tutmamışsa ne yapsak adet olacaksın o yüzden pozitif düşün pozitif olsun
Adet tarihim 7 ekim daha ama. Neden bu kadar erken geldi ki adetim. Belim adet agrisi gibi agriyor ve lekelenmelerim acik pembe olarak devam ediyorCanım evet 32-40 saat aralığında çatlar.
Canım evet iğne hormonlu olduğu için bu tip belirtileri arttırıyor. En kesin sonuç 14 gün sonra yapacağın test sonucu. İğnenin ertesi günü 1. gün.
Canım sakin ol. yerleşmedir inşallah. UZanma imkanın varsa uzan dinlen biraz. korkma stres yapma. Zaten tutmamışsa ne yapsak adet olacaksın o yüzden pozitif düşün pozitif olsun