Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle Çatlatma İğnesi Kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inşallah çok teşekkür ederim hepimizin olsun inşallah

Canim belirti arama bak ben hep soyluyorum burda ama hic belirtisiz hamile kaldim hatta adet olcam dedim karnimin belimin agrimasindan
bi öncekinde benm de işte dedigm gibi adet olcakmışm gibiydi. ben adet olcam sandm. ama kasıklarmda bi yumru gibi bişe hissedince şüphelendm tabi. insan korkuyo ya bişey cıkmazsa diye. daha en az 2 hafta var. şimdiden o anki ruh halimi kestiremiyorum. belki dayanamıcam :)

mesela ben bugün iğne oldum. 2 hafta sonra cuma günü yine test yapmayı planlıyorum eğer belirtilerim varsa. belirti yoksa pek umursamıcam beklicem. moral bozuklğu olmasın :)
Canım aynı gün vurulduk iğneleri. Ben de bu sabah vuruldum. Güzel sonuçlar alalım hep beraber inşallah ya

İnşallah tutar canım. Bende bugün yumurtalar ne alemde baktırmaya gidicem. Artık kendime olursa olur olmazsada olmaz diyorum. Hayırlısı artık.
En iyisini yapıyosun çok takılmamak en güzeli. En hayırlısı olsun hepimiz için canım. Güzelce büyümüştür yumurtaların inşallah

Canım strese sokma kendini. İnşallah bu ay gebe kalırsın. Beklemenin ve kaybetmenin ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum fakat lütfen pozitif bir bekleyişten vazgeçme.

Sen icini ferah tut hep guzel dusun canim. Biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi Allahin takdiri zaten herseyin hayirlisi. Insallah 2 hafta sonra sende mujde verirsin burda bize

Canim ben hamile oldugumu ogrendigim gun bel agrisindan öluyodm. Egilip kalkarken bile nasil canim yaniyodu anlatamam. Yavas yavas gecti. Olabiliyo yani dogal bisey. Kendini suclama moralini de bozma hersey iyi olcak insallah
Ya benden leke geldi boyle beyaz akintiyla karisik simdi o bel ağrısıyla beraber .

Canım evet 32-40 saat aralığında çatlar.

Canım evet iğne hormonlu olduğu için bu tip belirtileri arttırıyor. En kesin sonuç 14 gün sonra yapacağın test sonucu. İğnenin ertesi günü 1. gün.

Ya canim simdi beyaz akintiyla karisik leke geldi benden belimde cok agriyor pufff
Canım sakin ol. yerleşmedir inşallah. UZanma imkanın varsa uzan dinlen biraz. korkma stres yapma. Zaten tutmamışsa ne yapsak adet olacaksın o yüzden pozitif düşün pozitif olsun

Benim adet öncesi olan lekelerim başladı akşama da adetim başlar. Tam da düşündüğüm gibi aşılama tarihinden 14 gün sonra adetime daha 2 gün vardı. Ne desem ki bilemedim. Zaten olmayacağını biliyordum. Allah istemeyince bizim istemememiz boş

Kızlar nasılsınız ben geldim yeniden, klomen kullandım adetten sonra, önceki gün de catlatma iğnesi vurdum, doktor vermişti. Bakalım bu ay olacak mi, aşılamanın sonraki ayında bunu yaptılar, 1 ay ara veriliyormuş. Hamile değilsem 15 gün sonra yine gidicem hastaneye. Bakalım inşallah bu sefer olur.

Hadi hayırlı olsun canım umarım bu ay gebe kalırsın

Canım benim biliyorum zor, ama lütfen kendini üzme. Umarım ki bir sonraki ay gebe kalırsın. Stres hormonları salgılanınca hamilelik şansı en aza iniyor. O yüzden moralini yüksek tut gerekirse kendine bir uğraş bul lütfen. Aklın oyalansın. Olacak inşallah. İnan buna.

Adetime Adet tarihim 7 ekim daha ama. Neden bu kadar erken geldi ki adetim. Belim adet agrisi gibi agriyor ve lekelenmelerim acik pembe olarak devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…