- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.761
Zaten karışır o tarihler yakındır birbirine. İnşallah öyle bir akıntıdır canım.Adetime
Adet tarihim 7 ekim daha ama. Neden bu kadar erken geldi ki adetim. Belim adet agrisi gibi agriyor ve lekelenmelerim acik pembe olarak devam ediyor
Insaallah canimZaten karışır o tarihler yakındır birbirine. İnşallah öyle bir akıntıdır canım.
pembe pembe lekelenmelerim devam ediyor. Agri bi tek olsa hadi neyseCanim ben hamile oldugumu ogrendigim gun bel agrisindan öluyodm. Egilip kalkarken bile nasil canim yaniyodu anlatamam. Yavas yavas gecti. Olabiliyo yani dogal bisey. Kendini suclama moralini de bozma hersey iyi olcak insallah
Canım adetsen bugün sökülürsün zaten. Değilsen bugün kesilir. aslında sen artık test verilebilecek kadar günü geride bırakmamış mıydın ? Git test ver için rahat etsin yaa. Kanda çıkar zaten.Canim pemb
pembe pembe lekelenmelerim devam ediyor. Agri bi tek olsa hadi neyse
benim de 6 ekimdi bugün başlıyor, eğer adet başlangıcı ise aşılama yaptığınız günden 14. güne mi denk geliyor bugün ?umarım yerleşmedir.Adetime
Adet tarihim 7 ekim daha ama. Neden bu kadar erken geldi ki adetim. Belim adet agrisi gibi agriyor ve lekelenmelerim acik pembe olarak devam ediyor
siz benden tecrübelisiniz. bu kasık batmaları bel ağrısı sizde de olmuş muydu?Canım adetsen bugün sökülürsün zaten. Değilsen bugün kesilir. aslında sen artık test verilebilecek kadar günü geride bırakmamış mıydın ? Git test ver için rahat etsin yaa. Kanda çıkar zaten.
benimde 36.5 saatte dayanılmaz bir ağrım olmuştu
siz benden tecrübelisiniz. bu kasık batmaları bel ağrısı sizde de olmuş muydu?
Yani klomen tedavisi mi olacak yoksa ultrasonla mı takip edip denk getirmeye şimdi hormonları düzenlemeye ilaç verdi çarşamba tekrar çağırdı beni galiba gonal f ve ovitrelle denk getirmeye çalişacağiz
Evet canım olmuştu yoğun bi şekildesiz benden tecrübelisiniz. bu kasık batmaları bel ağrısı sizde de olmuş muydu?
inşallah bende hamileyimdir o zamanEvet canım olmuştu yoğun bi şekilde
Amin canım inşallah bebeğin seninledirinşallah bende hamileyimdir o zamanAllah sağlıkla kavuştursun evlatlarınıza
Doktor versende yaniltir seni verme dedi canim sabah. Ben zaten gebe olabilecegim fikrini cikardim aklimdan. Onumuzdeki aya insaallahCanım adetsen bugün sökülürsün zaten. Değilsen bugün kesilir. aslında sen artık test verilebilecek kadar günü geride bırakmamış mıydın ? Git test ver için rahat etsin yaa. Kanda çıkar zaten.
Yok bugun 12. Gunum daha. Adetim 7 si tam 3 gun evvel oldubenim de 6 ekimdi bugün başlıyor, eğer adet başlangıcı ise aşılama yaptığınız günden 14. güne mi denk geliyor bugün ?umarım yerleşmedir.
Bende 18 Eylül’de çatlatma iğnesi oldum klomen ve femera kullandıktan sonra pcosum bende eşimde bir sıkıntı yok çok şükür benden kaynaklıArkadaşlar selamgece saat 1 de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve yarın aşılama yaptıracağım. Hadi!!! Eylül ayı çatlatma iğnesi olanlar ve anne adayları deneyimlerimizi paylaşalım.
13 aydır deniyoruz. Son aylarda 3 ay klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi denedim fakat tutmadı. Sonra hsg çekildim. Tüpler açık ve eşimin spermiyogramı iyi çıktı. 2-3 ay doğal yolla olacağını bekleyerek dinlendik fakat yine olmayınca. aşılamaya karar verdik. Adetimin 3. günü gonal f 450 kullanmaya başladım, 1 hafta süreyle. Yumurtalarım gelişmişti ve çatlatma iğnesi vurduk. yarını sabırsızlıkla ve korkuyla bekliyorum. Sizde durumlar nasıl ?
Test yapmış mıydın canımBende 18 Eylül’de çatlatma iğnesi oldum klomen ve femera kullandıktan sonra pcosum bende eşimde bir sıkıntı yok çok şükür benden kaynaklıve sanırım olmadı bu ay da 1 senelik evliyim bugün adet olcam sanırım dün adet günümdü olmadım diye sevinmiştim oysa ki
Canım test için çok erken. iğneden 2 hafta sonra sonuç kesinleşir ve 0-10 arası negatif değerlendiriliyor. Neden umudun yok ? İyi düşün iyi olsun inşallahBende 26 Eylül'de iğne oldum 36 saat sonra ilişki oldu birde o günden sonra oldu , eşim il dışına gitti başka da değerlendiremedik sizce hamile kalma şansım var mı ben çok ümitsizim , iğnenin 7. Günü dayanamayıp kan testi yaptım beta HCG 6.44 çıktı biliyorum çok erken test yaptırdım zaten hiç umudum da yok .
Doktor versende yaniltir seni verme dedi canim sabah. Ben zaten gebe olabilecegim fikrini cikardim aklimdan. Onumuzdeki aya insaallah