-
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
- #3.561
Ben yukarıda yazdığım gibi sadece ve sadece iğnenin etkisinin geçip geçmediğine baktım. Bundan sonra ki yapacağım testlerde en azından içimde kalmayacak iğne etkisi mi gebelik mi diye.Yoksa tabiki de 9. gün çok ama çok erken.Aşılamanın 9. Günü mü yani çok erken değil mi. Bakmak için
Sende bendensinKızlar ben bir soru daha soracağım normalde gitgide azalması gerekmiyor mi ikinci çizginin ilaç etkisini kaybedince daha çok erken biliyorum ama ben her gün için bir test aldım ve biriktiriyorum böyle kontrol edeceğim 12. Güne akdarEki Görüntüle 2541495
Amin canım benim inşallah görürüz hepimiz.Benimki de umarım koyulaşır.Şu testi şöyle ve zamanında görebilmeyi nasip etsin RabbimİNŞ çizgi hiç kaybolmaz
İnşallah inşallah hepimizin çift çizgileri olsunŞu testi şöyle ve zamanında görebilmeyi nasip etsin RabbimİNŞ çizgi hiç kaybolmaz
Dayanamıyorum vallahi 10 tane test aldım 14. Güne kadar yapacağım. Seninde böyle gitgide çizgi koyulaşmış mıydı?Sende bendensin
Yok canım benim bugün iğnenin 11. günü test yaptım bir kaç mesaj üstte.Bende çizgi kayboldu iğnenin etkisi geçti. Yine de eşime test aldırdım yapacağım.Dayanamıyorum vallahi 10 tane test aldım 14. Güne kadar yapacağım. Seninde böyle gitgide çizgi koyulaşmış mıydı?
İnşallah gitgide koyulaşır pozitifi görürsün canım.Halam benim tedavi gördüğümü bilmiyor hatta korunuyorum zannediyor sürekli beni hamile görüyormuş
Ben dün başladım test yapmaya ilk test 4. Gün alttaki 5. Gün yarında yapacağım. Ama kanda belli olur asıl ben sadece kendimi iyi hissediyorum böyle. İğnenin etkisi kaçıncı gün geçti sende? Yani kaçıncı gün kayboldu bende ona göre hazırlayayım kendimiİnşallah gitgide koyulaşır pozitifi görürsün canım.
11. Gündeyim canım bugün yaptım negatif çıktı. Belki 10.Gün de negatifti bilemiyorum. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. Umarım sende aşılamandan olumlu bir sonuç alırsınBen dün başladım test yapmaya ilk test 4. Gün alttaki 5. Gün yarında yapacağım. Ama kanda belli olur asıl ben sadece kendimi iyi hissediyorum böyle. İğnenin etkisi kaçıncı gün geçti sende? Yani kaçıncı gün kayboldu bende ona göre hazırlayayım kendimiinşallah senin kanda çıkar Bebiş haberi alır çok mutlu olursunuz eşinle
Selam kızlar nasılsınız?
Bugün çatlatma iğnesinin 11. günü. Sadece iğnenin etkisini görmek amaçlı idrar testi yaptım. İlk yaptığımda fotoda görünmeyen hayal bir çizgi çıktı çok ama çok zor görünüyordu ve şimdi kayboldu.
Şimdi çizginin tekrar koyulaşmasını bekleyeceğim.
Not: ben çok sabırsızımondan hemen yaptım çünkü diğer 3 negatif aşılamam da da 11. günler yapmıştım.Diğer negatif aşılamalarım ile bu da aynı belirtiler taşıdığı için ben bunu da negatif olacak diye düşünüyorum. Günü gününe semptomlar aynı çünkü.
Not 2: sizler 15. gününüzü bekleyin benim gibi yapmayın ben süreci ezberledim çünkü.
Not 3: kendime kahve keyfi şimdi
Eki Görüntüle 2541482
Aşılama günümü sayiyormusunİnşallah gitgide koyulaşır pozitifi görürsün canım.
Benimki aşılama değil klomen ovitrelle kullandım ben. Ben zaten 4 aylık evliyim. Daha yeniyimMa PCo olunca korktum doktorumda başladı. Sanırım 10. Güne kadar pozitif oluyor sonra negatife dönüyor11. Gündeyim canım bugün yaptım negatif çıktı. Belki 10.Gün de negatifti bilemiyorum. Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim. Umarım sende aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın
Hayır canım iğne gününü baz alıyorum. Hiç yanıltmadı bu güne kadar. Bu da negatif olacak.Aşılama günümü sayiyormusun
Anladım canım inşallah güzel haberleri verirsin bizlereBenimki aşılama değil klomen ovitrelle kullandım ben. Ben zaten 4 aylık evliyim. Daha yeniyimMa PCo olunca korktum doktorumda başladı. Sanırım 10. Güne kadar pozitif oluyor sonra negatife dönüyor
Hiç öyle düşünme rabbimden umut kesilmez bak benim yumurtam geçen Pazartesi 8,97 mm ydi doktorum bir dahaki aya kaldı ama prosedür gereği gel dedi Perşembe günü ben çalıştığım için nöbetçi olduğu günler gidiyorum nöbet gününü değiştirmiş Cuma olmuş. Başka hastaneye gittim içimden bir ses git dedi o doktor ultrason yapmadan imkanı yok 2 günde büyümez dedi 14,5 mm olmuş. Şok oldu. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım hemen dedi Cuma gittim yani bir gün sonra 20 mm olmuştu. Doktorum olursa mucize çocuk olacak dediHayır canım iğne gününü baz alıyorum. Hiç yanıltmadı bu güne kadar. Bu da negatif olacak.
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızAnladım canım inşallah güzel haberleri verirsin bizlere
Yok ümit kesmedim de görünen köyde klavuz istemiyor. Belki önümüzde ki ay tutar belli olmaz.Hiç öyle düşünme rabbimden umut kesilmez bak benim yumurtam geçen Pazartesi 8,97 mm ydi doktorum bir dahaki aya kaldı ama prosedür gereği gel dedi Perşembe günü ben çalıştığım için nöbetçi olduğu günler gidiyorum nöbet gününü değiştirmiş Cuma olmuş. Başka hastaneye gittim içimden bir ses git dedi o doktor ultrason yapmadan imkanı yok 2 günde büyümez dedi 14,5 mm olmuş. Şok oldu. Doktoruma yazdım yarın gel bakalım hemen dedi Cuma gittim yani bir gün sonra 20 mm olmuştu. Doktorum olursa mucize çocuk olacak dedi
Bende onu sayarsam 10 gün yapıyor 2 gün sanrı test yapsam çıkar mi acabaHayır canım iğne gününü baz alıyorum. Hiç yanıltmadı bu güne kadar. Bu da negatif olacak.
Sanırım iğnenin etkisi geçer ama bu tabi kişiye göre değişir canım. Ben kafamı bu kadar yorup çatlatmaktansa yapar hergün rahatlarım. Fenalık gelir bana ay oldumu tuttu mu iğne etkisi bitti mi vs.Bende onu sayarsam 10 gün yapıyor 2 gün sanrı test yapsam çıkar mi acaba